Holly Mae Brood steelt de show bij Love Island met oogverblindende outfit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Love Island Nederland is mede dankzij presentatrice Holly Mae Brood weer een succes! De 26-jarige Holly weet de kijker ook dit seizoen weer te verbazen met haar spraakmakende outfits. Terwijl de temperaturen in de Spaanse villa blijven stijgen, krijgt Holly heel toepasselijk steeds minder kleding tot haar beschikking! Dat ziet er zo uit…

Holly Mae Brood op Love Island

Elke aflevering waar Holly Mae Brood te zien is in Love Island weet ze met haar opvallende outfits hét onderwerp van de aflevering te worden. Zo wist de actrice gelijk al in opspraak te komen met het jurkje dat ze aanhad tijdens de opening van het nieuwe seizoen van Love Island. Holly droeg hier namelijk een paarse jurk met schoudervullingen waar je u tegen zegt. Ook nu kon de 26-jarige presentatrice zich weer van haar beste kanten – dat zijn er veel – laten zien. Op Instagram regent het complimenten, onder andere voormalig GTST-collega Britt Scholte reageert: “Niet normaal mooi ben jij!”

Lees ook Dit zijn de mooiste Instagram foto’s van Sylvana Ijsselmuiden

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ★ Holly Mae Brood ★ (@hollybrood)

Holly Mae Brood heeft al relatie

Holly Mae Brood hoeft zelf niet mee te doen aan Love Island, ze is namelijk al sinds augustus 2016 samen met acteur Soy Kroon. Het stel speelde allebei in de serie Goede Tijden Slechte Tijden en gingen er in 2018 met de winst vandoor in het programma Dance Dance Dance. Ondanks dat ze alweer bijna vijf jaar gelukkig zijn met elkaar wordt er nog niet nagedacht over kinderen omdat ze het hier beide te druk voor hebben.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ★ Holly Mae Brood ★ (@hollybrood)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Emma Heesters is lekker fanatiek in nieuwe video ‘Meisje zonder naam’

Emma Heesters is héél goed met ballen! Hoe we dat weten? Check haar nieuwste videoclip 'Meisje Zonder Naam' en je snapt 'm meteen!

Ajax-spits Sébastien Haller scoort 4x bij CL-debuut. Wie is zijn vriendin?

Wie zit er thuis op de bank bij de Champions League-held van Ajax? We zochten het uit...

Emma Wortelboer deelt diepste geheimen in Boerderij van Dorst

In de tweede aflevering van Boerderij van Dorst op NPO3 zien we Emma Wortelboer haar ware roeping vinden! De presentatrice helpt samen met Maarten van Rossum een handje mee op de boerderij van Raven van Dorst. Daar beantwoordt de loslippige blondine álle vragen die Raven op haar afvuurt! Heeft het lot van Emma al die tijd in haar achternaam gezeten?