Deze feitjes MOET je weten over Marieke Elsinga

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga is misschien wel de meest begeerde vrouw van het moment. Dus voor alle Marieke-fans zijn hier alle feitjes die je MOET weten van deze vlotte dame. 

Een echte alleskunner, zo staat

Lees ook: Marieke Elsinga deelt stralende Instagram foto’s op terras

De carrière van Marieke Elsinga

In 2008 ronde Marieke haar opleiding Communicatiemanagement af aan de Hogeschool Utrecht. Vlak daarna begon ze te werken voor verschillende, voornamelijk lokale, radiostations. Bij AT5 liep ze vervolgens stage. Na lang en hard werken mocht ze in 2012 aan de slag bij Q-Music, waar ze niet meer weg te denken is. Tussendoor had ze nog een kleine tussenstop van 2016 tot 2018, maar tegenwoordig is ze weer vol aan de slag voor de radiozender. Ook doet ze veel presentatiewerk voor RTL, waar je haar regelmatig in programma’s kan zien, zoals I can see your voice. 

Ze won prijzen voor haar harde werk

Marieke was heel lang het meest aanstormende talent van Nederland. En dat bleef niet onopgemerkt. In 2014 kreeg ze al wat nominaties, maar in 2017 won ze de Aanstormend Talent Award en in 2019 de Zilveren Radioster Vrouw. Inmiddels is Marieke een powerhouse in de Nederlandse radiowereld en valt ze niet meer weg te denken bij Q-Music.

De familie van Marieke

Marieke won ooit op het Gouden Televizier-Ring Gala de Talent Award. Daar stond haar familie trots aan haar zijde. Tijdens het gala kon je zien wie Marieke heeft opgevoed tot de geweldige ster die ze nu is. Marieke heeft behalve twee lieve ouders ook nog een broer, die net als de rest van de familie Elsinga extreem trots is op zijn zus.

De kleding van Marieke

De vele outfits van Marieke zijn altijd het gesprek van de dag. Marieke heeft een hoop stijl, dat is inmiddels wel duidelijk. Elke keer dat ze op televisie komt kan je smullen van wat ze deze keer uit haar kledingkast getrokken heeft. Met zoveel opmerkelijke outfits is het moeilijk om een favoriet te kiezen. Toch steken de leuke jurkjes die ze regelmatig op Instagram showed, er met kop en staart bovenuit.

Marieke Elsinga en Mattie Valk

Behalve collega’s zijn de twee radiohosts goede vrienden geworden. En dat kan je wel merken. Ze duiken continu op in elkaars Instagram verhaal en worden vaak met elkaar gespot. Er was even het gerucht dat Mattie en Marieke iets met elkaar zouden hebben, maar dat bleek niets meer dan wishful thinking van hun fans. Ze zijn wel blij dat fans het denken, want dat geeft blijkbaar aan dat er een bepaalde chemie tussen hen is die goed werkt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!

Jessie Jazz Vuijk prikt dwars door haar nieuwe spierwitte topje heen (video!)

Jessie Jazz Vuijk laat haar parels helemaal zien in doorzichtbare topje. Zelfs zo goed dat ze door het topje heen prikt!

Schaatsster Joy Beune deelt foto van heerlijk kwartetje met bloedmooie teamgenotes

Joy Beune deelt een foto van een heerlijk kwartetje met haar andere bloedmooie schaatsteamgenotes. Dit wil je niet missen!