Foto: Deze single vrouwen doen mee aan Temptation Island 2023

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is eindelijk zover; de nieuwe verleidsters van Temptation Island 2023 zijn bekend. Dit zijn de acht vrouwen die alles op alles gaan zetten.

Temptation Island is terug met knappe vrouwen

Voor veel mensen kunnen de seizoenen van Temptation Island niet vaak genoeg terug komen. Toch duurt het altijd weer een jaartje voordat het programma weer mensen heeft gevonden en het dramatische programma heeft opgenomen. Je zou denken dat niemand in Nederland meer mee zou willen doen aan het programma door alle ophef die elk jaar ontstaat. Het is natuurlijk niet erg makkelijk om mee te doen aan het programma en dan ook nog eens op televisie te komen. Eigenlijk komen de meeste koppels en verleiders helemaal niet goed uit het programma, maar toch blijven er maar aanmeldingen binnenkomen. Het lijkt er meer op dat de verleiders en verleidsters mee doen met het programma om bekend te worden. Misschien zien ze een carrière voor zich net zoals bij Fabiola Volkers, die nu hartstikke veel geld heeft. Al is het nog steeds een keuze om zo in de media te komen.

Lees ook: Foto: Schaatsster Antoinette de Jong laat fabelachtig lijf zien in

Dit zijn de vier koppels die de relatietest aangaan

Naast de verleiders en verleidsters van Temptation Island draait het natuurlijk volledig om de koppels die de relatietest aangaan. Het nieuwe seizoen start al bijna, namelijk op dertig maart. Uiteraard word het programma gepresenteerd door Monica Geuze en Kaj Gorgels. De twee presentatoren zullen de koppels bijstaan wanneer er iets gebeurd met hun vriend of vriendin in het andere huis. Dit seizoen zijn er wederom vier stelletjes zo gek om hun relatie volledig op de proef te stellen. Van te voren zullen ze natuurlijk zeggen dat ze nooit ontrouw zullen zijn of in ieder geval niet tijdens de opnames van het programma. Toch pakt dit in de werkelijkheid altijd heel erg anders uit en is het gegarandeerd huilen voor de koppels. Op onderstaande foto zijn de vier stelletjes te zien die denken dat alles goed gaat komen.
Dit zijn de mooie vrouwen van Temptation Island 2023

Maar nu het belangrijkste aspect van Temptation Island; de verleidsters van het seizoen. Het zijn acht meiden die dit keer hun leven thuis hebben ingeruild voor twee spannende weken op een tropische bestemming. De dames doen mee aan de Temptation Island Love or Leave editie wat betekent dat ze ook opzoek zijn naar iets serieus met één van de jongens. Toch gaat dat meestal niet zo makkelijk als dat ze denken, want de mannen zitten natuurlijk gewoon in een relatie. De dames heetten van links naar rechts: Samirah, Isabella, Marisol, Olivia, Lisa, Noortje, Gwen en Melanie. De dames zien er tiptop uit in hun mooiste jurkjes en make-up. Mensen geven commentaar onder de foto dat de vrouwen allemaal wel erg op elkaar lijken. Normaliter vind de productie precies de types van de mannen  zodat het moeilijker word om de verleiding te weerstaan. Wellicht hebben alle mannen dus nogal hetzelfde type, en dat zou best interessant zijn voor de plottwist.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Influencer Myron Koops gaat zo diep door de knietjes dat haar sportbroek op knappen staat

Myron Koops laat zien wat ze in huis heeft met een diepe stretch. Door haar strakke sportlegging is alles goed te zien. Ze knapt er zelfs bijna doorheen!

Video: Sterre Koning laat alles van zichzelf zien in nieuwe serie van de Tatta’s

Sterre Koning is druk bezig met het filmen van de nieuwe serie de Tatta's. Op de set laat ze haar acteerkunsten zien, en dat zet er interessant uit.

Video: Rico Verhoeven krijgt flinke bak kritiek te verwerken na opvallende carrièreswitch

Rico Verhoeven lijkt een flinke carrière switch gemaakt te hebben. Wat vinden zijn fans hier van?