Dit is Denzel Dumfries nu waard volgens René van der Gijp

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Bij De Oranjezomer, net als in de rest van Nederland, zijn ze enorm enthousiast over voetballer Denzel Dumfries. René van der Gijp ontpopte zich tot grootste fan…

Wilfred Genee benoemt Denzel Dumfries wéér tot man of the match. En niet zonder goede reden. Het Nederlands elftal heeft 90 minuten lang gedomineerd en dat was niet gelukt zonder de onvermoeibare Dumfries. De waarde van de PSV-speler begint met de wedstrijd te stijgen. René van der Gijp denkt dat hij op dit moment een komisch hoge transfersom op zou kunnen leveren!

Lees ook: Video: de verborgen talenten van EK-spelers Oranje

Manchester City wil Dumfries?

Als je René van der Gijp mag geloven, dan is Manchester City inmiddels bereid om Dumfries over te kopen voor een flink geldbedrag. Hoeveel dan precies? Nou, zo’n 120 miljoen euro. Dat is niet niks, aangezien de speler eerder geschat werd op zo’n 35 tot 40 miljoen. Sterker nog, René heeft extra ‘inside info’: Manchester schijnt bereid te zijn De Bruyne, Walker en Sterling. Bij elkaar opgeteld komt dat neer op een totale transferwaarde van 350 miljoen. Hoeveel zou Van der Grijp er al op hebben?

Een gouden aanbod

Een marktwaarde van 350 miljoen is niet verkeerd na twee succesvolle EK wedstrijden. Je kan wel stellen dat Dumfries nu al de man van het toernooi is. Want of Nederland nu wel of niet de winst pakt, voor Denzel Dumfries kan het niet meer mis gaan. Of hij volgend jaar ook daadwerkelijk naar Manchester City gaat moet nog maar blijken, maar voor nu staan alle seinen op groen. Tenzij er natuurlijk nóg een beter bod gedaan wordt…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Beeldschone Doutzen Kroes laat zich van allermooiste kant zien

Doutzen Kroes heeft vaak te maken met gemixte reacties online. De meeste mensen mogen haar gelukkig nog en voor hen heeft ze een verrassing. 

Video: Wild spelende Marieke Elsinga schudt heen en weer

Marieke Elsinga is momenteel aan het genieten van haar vrije dagen. Haar familie had echter hele andere plannen. 

Foto: Christina Curry scheert zich op vreemde plek

Christina Curry, de dochter van Patricia Paay, deelt een bijzondere video met de buitenwereld waarbij ze zich op een vreemde plek scheert.