Met deze extreem foto blaast Loes Haverkort Het Perfecte Plaatje-kijker volledig omver

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De aantrekkelijke actrice en zangeres Loes Haverkort heeft in Het Perfecte Plaatje weer een hele andere kant van zichzelf laten zien. 

Loes Haverkort weet kijker Het Perfecte Plaatje enorm te verbazen

De zeer aantrekkelijke blondine weet over het algemeen al mensen flink te verbazen met haar mooie foto’s, maar voor het programma Het Perfecte Plaatje gaat de knappe actrice nog net even een stukje verder. Dat zie je wel op de foto die ze met het publiek deelt. Het is een klein beetje een spoiler, want Loes laat hier al zien hoe haar foto eruit kwam te zien. Maar je kan niet ontkennen dat je het warm krijgt van het kijken naar dit bijzondere plaatje. De prachtige blondine weet haar volgers weer enorm gelukkig te maken door een wel heel erg foto met hen te delen. Van het zien van dit kiekje val je bijna achterover uit je stoel.

Lees ook: Loes Haverkort is het absolute hoogtepunt van nieuw seizoen ‘Het Perfecte Plaatje’

Het verleidelijke van Loes Haverkort is goed genoeg voor de volgende ronde

Loes noemt zichzelf op de foto een engeltje. Maar ze is dan wel een hele verleidelijke engel. Gelukkig is de outfit genoeg om Loes naar de volgende aflevering te krijgen. De getalenteerde blondine weet precies hoe ze het ‘perfecte plaatje’ moet maken. Daar heeft ze blijkbaar alleen maar een ontzettend strak pakje voor nodig. Met haar mooie foto weet Loes toch weer iets neer te zetten wat je niet zomaar elke dag ziet. Haar fans kunnen in ieder geval geen genoeg krijgen aan alle positieve reacties onder de post te zien. Zij vinden dat Loes wel elke dag zo’n mooie foto mag plaatsen.

Loes Haverkort weet het wel spannend te maken in Het Perfecte Plaatje

De prachtige actrice en zangeres weet het wel goed spannend te maken in het programma Het Perfecte Plaatje. De afleveringen worden steeds leuker om te kijken en de kandidaten gaan goed mee in de thema’s. Loes Haverkort vindt het heerlijk om zich helemaal onder te dompelen in een opdracht. Ze gaat er meestal volledig voor en zorgt altijd dat haar foto’s van een ontzettend hoge kwaliteit zijn. Met haar nieuwgevonden talent voor fotografie gaat Loes het nog wel ver schoppen in het programma.
Loes Haverkort is achter de camera net zo leuk als ervoor

Het is inmiddels wel bekend dat Loes Haverkort er ontzettend goed uit ziet voor de camera. Dat bewijzen haar foto’s wel. Maar achter de camera is de knappe blondine minstens net zo leuk. Ze heeft namelijk een ontzettend goed talent voor het maken van foto’s. Haar fans zijn tot nu toe erg tevreden met haar gemaakt kiekjes. Al vinden ze het ook niet erg om alleen maar foto’s te zien met Loes op het plaatje. Die blijven namelijk leuk om te zien.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Enzo Knol geeft half miljoen uit aan ‘smerige’ nieuwe auto (video)

YouTuber Enzo Knol heeft zichzelf getrakteerd op een indrukwekkende...

Olcay Gulsen laat monden wijd openvallen met gescheurde jurk op onhandige plek (foto’s)

Op het Cannes Filmfestival heeft Olcay Gulsen alle ogen op zich gericht met haar gedurfde outfit. Dit moet je echt even zien!

Emma Heesters schokt fans met foto van transformatie: ‘Heb jij helemaal niet nodig’

Emma Heesters is een nieuwe weg ingeslagen. De zangeres wil namelijk nog veel fitter worden. Haar fans vinden het niet nodig en maken zich zorgen.