Vermaak TV / Series Screencap Saturday: het beste van Eva Jinek op RTL4

Screencap Saturday: het beste van Eva Jinek op RTL4

-

Screencap Saturday: het beste van Eva Jinek op RTL4

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Hoewel Eva Jinek eigenlijk al jaren hetzelfde programma maakte, was haar eerste seizoen van Jinek op RTL 4 toch een behoorlijke vuurdoop. Een nieuwe omgeving, de kijkcijferbattle met Op1, reclameblokken, een andere groep kijkers en een levensbedreigend virus – saai was het absoluut niet! Ook niet op screencap-gebied. Omdat de laatste Jinek-aflevering van het eerste RTL 4-seizoen gisteravond uitgezonden werd, genieten we op deze eerste Screencap Saturday nog even van Eva’s meest capbare momentjes.

Beeld: RTL4, Collage hierboven: Klompenboer. Tevens dank aan Dutchcapper en Pombeer2.

We zaten begin januari klaar voor de metamorfose van Eva Jinek. Haar overstap naar een commerciële zender betekende afscheid van het kuise, ietwat stijve NPO-keurslijf. Tijdens de eerste RTL 4-aflevering van Jinek werd echter meteen duidelijk dat er bar weinig zou veranderen. Zelfs de reclameblokken werden (tijdelijk) op een laag pitje gezet om de trouwe Jinek-kijker niet af te schrikken. Ook haar outfit tijdens de eerste uitzending was niet bepaald ‘commerciëler’ dan voorheen.

Lees ook: De lekkerste gouwe ouwe tv-blunders

Eva Jinek screencaps

Eva Jinek kwam naar mate de weken vorderden gelukkig een beetje los. Ze kon niet elke trouwe kijker mee naar RTL 4 lokken, maar ‘beloonde’ de kijker die wél met haar mee overgelopen was af en toe met een ouderwets genots-shot.

1vqkvham o

Nieuw seizoen Jinek op RTL 4

Eva Jineks talkshow wordt uiteraard wel meteen verlengd met nog een seizoen. Eva gaf tijdens de afkondiging van gisteravond aan dat ze eind komende zomer weer terug is. Ook die screencapvinger mag op welverdiende vakantie: tot Eva’s terugkeer zitten we weer dagelijks met Beau opgescheept…

Eva Jinek screencap Eva Jinek screencap Eva Jinek screencap Eva Jinek screencap Eva Jinek screencap

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Holly Mae Brood
Puck Moonen
Nienke de la Rive Box
Verona van de Leur
Yora Rienstra

Laatste nieuws

BEELD: Sensi Lowe voor de laatste keer in badpak

Helaas mannen, de kans is groot dat we Sensi Lowe voorlopig niet meer in badpak gaan zien..

3 redenen waarom Raymond van Barneveld beter kan stoppen

Raymond van Barneveld kondigde zijn comeback aan, maar is dat wel zo'n goed idee? Er zijn genoeg redenen te noemen die erop wijzen dat Barney, als ie slim is, beter achter de geraniums kan blijven zitten!

Wow: Tabitha is dé ontdekking van Beste Zangers

We zijn inmiddels gewend geraakt aan het feit dat Beste Zangers 'nieuwe' artiesten introduceert aan het Nederlandse publiek. Tabitha was al een beetje bekend, maar is dankzij het liedjesprogramma nu helemaal klaar om Nederland te veroveren. We laten je zien waarom...

Geef je mening