Foto: Romy Monteiro laat jurkje volledig van haar lijf zakken

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Actrice en zangeres Romy Monteiro heeft een ontzettend spannend jurkje aangetrokken, waarmee ze haar volgers volledig verwent.

Romy Monteiro weet haar volgers enorm te verleiden met afzakkend jurkje

De knappe actrice en zangers Romy Monteiro heeft een nieuw kiekje online gezet en natuurlijk vinden haar volgers dat gelijk weer een van de beste foto’s op Instagram. Daar kunnen ze nog wel eens gelijk in hebben, want het plaatje van Romy is ook ontzettend verleidelijk geworden. Met haar foto zet Romy zichzelf weer neer als een enorm aantrekkelijke en spannende dame, waar je absoluut rekening mee moet houden. Waarom is de foto zo spannend? Nou, om mee te beginnen heeft Romy haar jurkje half uitgetrokken en helemaal tot haar middel af laten zakken.

Lees ook: Video: Romy Monteiro laat vol stadion genieten van diepe inkijk
Romy Monteiro plaagt kijkers met afzakkende jurk

Natuurlijk is de verleidelijke foto van Romy Monteiro van de achterkant genomen, dus je ziet nog steeds niet echt hoe het aantrekkelijke van de brunette er uit ziet. Maar de verleidelijke pose en hoek van de camera doen het net lijken alsof je Romy tijdens het omkleden hebt betrapt. En dat is natuurlijk wel weer een hele spannende gedachte. Je fantasie gaat vanwege deze foto gelijk op de vrije loop en daarmee wordt de foto een stuk spannender dan misschien de bedoeling is. Romy vindt het in elk geval erg fijn. Die trekt er namelijk nog even een verleidelijke blik bij om haar volgers helemaal te doen smelten. En dat werkt natuurlijk hartstikke goed, want iedereen die de foto ziet is het er over eens dat Romy Monteiro er fantastisch uit ziet zo.

Ook in strakke witte jurk ziet Romy Monteiro er bijzonder knap uit

De zomer betekent blijkbaar voor Romy Monteiro dat ze al haar jurkjes weer uit de kast haalt. Ze poseert namelijk voor de spiegel in een ongelooflijk mooi wit jurkje. En in dit witte jurkje, dat ook nog eens heel strak ziet, krijg je veel mee van het aantrekkelijke van de actrice. Zo zijn haar troeven ontzettend goed in beeld gebracht. Ook zie je aan de zijkant veel van het strakke lijf van de knappe dame. De jurk is dus absoluut een geslaagd stukje kleding en mag vaker terugkomen. Romy moet zelf ook al lachen van het plaatje, dus er is een grote kans dat je haar vaker in dit jurkje gaat zien.
Romy Monteiro gaat vol zelfvertrouwen de zomer tegemoet in hete jurkjes

Vol zelfvertrouwen gaat Romy Monteiro de zomer in. De knappe actrice en zangeres heeft haar mooiste jurkjes opgezocht en uit de kast gehaald, zodat ze zich in dit hete weer van haar beste kant kan laten zien. De verwachting is dus dat er de komende tijd nog veel meer hete foto’s van Romy Monteiro aankomen, in mooie jurkjes waar ze er bijzonder verleidelijk uit ziet. Het van de knappe brunette leent zich uitstekend voor dit soort uitdagende jurkjes, dus laat die zomer maar komen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Marieke Elsinga deelt nietsverhullende privé foto’s uit haar losbandige jeugd

Marieke Elsinga heeft een licht beschamende video gedeeld met haar volgers. Maar zelf is ze er hartstikke trots op. 

Actrice Victoria Koblenko trekt haar meest gevaarlijke jurk uit de kast en laat alles zien (video’s!)

Victoria Koblenko voelde zich extra gevaarlijk vandaag vanwege haar nieuwste outfits. En die moest ze even laten zien. 

Uitgetelde Suzanne Schulting laat zich helemaal zien in minimaal stukje stof (foto’s)

Suzanne Schulting probeert ondanks haar blessure toch nog nog door te gaan met haar trainingen en geeft zich helemaal.