Yvonne Coldeweijer maakt nieuwe liefde Sylvie Meis met grond gelijk: ‘Sullige man’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Yvonne Coldeweijer haalt genadeloos hard uit naar Sylvie Meis haar nieuwe liefde. De blondine zal niet kunnen waarderen wat Yvonne over haar schrijft…

Sylvie Meis heeft wederom nieuwe rijke liefde

Het is algemeen bekend dat Sylvie Meis behoorlijk wat rond scharrelt. Al is het ook weer niet echt scharrelen te noemen tussen haar en haar mannen. Zo duikt Sylvie eerder gelijk een relatie in dan in enkel in het bed. Het is al jaren een spannend liefdesleven dat Sylvie erop na houdt. Voor haar zeventienjarige zoon Damian zal het wel druk zijn om de partners van Sylvie allemaal te moeten onthouden. Het begon natuurlijk ooit allemaal met voetballer Rafael van der Vaart waar Sylvie smoorverliefd op werd. Helaas had dat sprookje geen goed einde en nu is Sylvie natuurlijk vooral in Duitsland voor haar werk. Dan zou je denken dat Sylvie misschien voor een Duitser zou gaan dit keer. Maar, de blondine besluit voor een man uit haar roots in Nederland te kiezen als volgende partner.

Yvonne haalt keihard uit naar nieuwe liefde Sylvie Meis

Kortgeleden maakte Sylvie Meis bekend dat ze gelukkig is samen met Wim Beelen. Iedereen mag natuurlijk zelf kiezen met wie hij of zij samen wil zijn, maar grote kans dat Yvonne Coldeweijer wel een mening heeft. Nu is Yvonne ook niet het type met haar juichechannel dat haar mening voor zichzelf houd. Dus laat Yvonne zich uit over de nieuwe liefde van Sylvie Meis. Volgens Yvonne doet Sylvie het helemaal niet voor het geld om weer een rijke nieuwe liefde uit te zoeken. Het gaat volgens Yvonne over iets heel anders. Zo heeft Sylvie natuurlijk geld zat door haar bekendheid in ons buurland. Volgens Yvonne is Sylvie vooral bang voor haar imago als single vrouw van vijfenveertig. Het ziet er namelijk niet goed uit dat het al zo lang niet lukt om een man aan je te binden. Daarom is Sylvie Meis volgens Yvonne maar begonnen met ‘downdaten’, oftewel iemand onder je eigen niveau daten. Sylvie is natuurlijk een hele knappe vrouw dus je zou denken dat ze iedereen kan krijgen die ze wil. Volgens Yvonne is het voor Wim een geluk dat hij zo’n knappe vrouw als Sylvie aan de haak heeft kunnen slaan.

LifeofYvonne kraakt nieuwe liefde Sylvie Meis af

Lees ook: Wow: Sylvie Meis is strakker dan ooit op verleidelijke zwembadfoto

Wie is Sylvie haar rijke nieuwe liefde precies?

Het hoge woord over Sylvie Meis haar relatie met Wim Beelen is dus openbaar. Ook Yvonne Coldeweijer haar mening hierover is nu bekend en hartstikke duidelijk. Toch is de vraag die blijft hangen; ”Wie is deze rijke Wim Beelen nou eigenlijk?”. Wim Beelen staat op de website van de Quote en dat betekent uiteraard dat hij veel geld heeft. Dat kon ook bijna niet anders want Sylvie date eigenlijk altijd rijke mannen. Wim Beelen is al jong begonnen met ondernemen en heeft een bedrijf gehad met een omzet van honderdvijftig miljoen. Na de verkoop van dit bedrijf zit Wim Beelen in het vastgoed. In de bekende Quote 500 lijst komt Wim op plek driehonderdzestig.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Suzanne Schulting laat haar geweldige kanonnen zien in flinterdun broekje (video)

Suzanne Schulting is hard aan het trainen en laat ons haar geweldige kanonnen zien in een flinterdun broekje!

Hypocriete Hélène Hendriks maakt vriendin van Peter Gillis compleet belachelijk tijdens De Oranjezomer (video)

Ze had de lachers wel op haar hand, maar toch is het niet helemaal sjiek dat Hélène Hendriks de vriendin van Peter Gillis zó voor paal zette live tijdens De Oranjezomer...

Freek (Suzan & Freek) deelt slaapkamerfoto en bekritiseert zijn bedpartner

Freek (Suzan en Freek) deelt een foto van de slaapkamer en laat weten dat hij het maar raar vindt wat zijn bedpartner allemaal doet!