Bibi Breijman smeekte om sappige details na vreemdgaan Waylon: ‘kon mijn ogen niet geloven’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wat een plottwist! Bibi Breijman smeekte bij Yvonne Coldewijer om alle sappige details van het vreemdgaan van Waylon!

Bibi Breijman had geen makkelijke tijd

Het is geen makkelijke tijd geweest voor zangeres en realityster Bibi Breijman. Het is niemand kunnen ontgaan dat de brunette vorig jaar slachtoffer werd door het vreemdgaan van haar vriend Waylon. Terwijl de arme Bibi thuis hoogzwanger haar dagen zat af te wachten, totdat ze zou bevallen, ging Waylon meermaals keihard vreemd. Dit nieuws is helaas voor Bibi niet bij haar terecht gekomen op een normale manier. Nee, heel de wereld kwam het te weten nadat Juicechannel hiermee naar buitenkwam. Vervolgens sprong ook juicequeen Yvonne Coldeweijer op om te vertellen dat ze allang wist van het vreemdgaan van Waylon. Alleen wist Yvonne ook nog eens alle heftige details van zijn nachtelijke uitstapjes…

Bibi Breijman zegt trauma te hebben door Yvonne

Nu komt Bibi Breijman met een nieuw debuut album naar buiten. Hiervoor is Bibi bij de talkshow van Humberto Tan te gast. Daar zingt Bibi haar nieuwe nummer Luchtkasteel, maar ze wordt ook flink ondervraagt door Humberto over haar relatie wat betreft Yvonne Coldeweijer. Het nummer gaat dan ook over haters en dingen die er zijn gebeurd in Bibi haar leven. Je zou dus wel kunnen stellen dat de nummers van Bibi extreem persoonlijk zijn. Tijdens Humberto zijn interview vraagt hij Bibi naar haar trauma, omdat een vriendin deze ‘juice” destijds naar buiten bracht. Bibi reageert erop dat het inderdaad extra pijnlijk is geweest en dat ze probeerde daarboven te staan. Uiteindelijk gaf ze eraan toe dat het gewoon heel veel verdriet gaf. Zo waren Bibi en Yvonne ooit goede vriendinnen en reisde ze zelfs af naar Indonesië, waar de roots van Bibi liggen. Van deze vriendschap is duidelijk niks over, nadat Yvonne Coldeweijer het nieuws van de vreemdgaande Waylon naar buiten bracht.

Bibi Breijman en Yvonne Coldeweijer over vreemdgaan Waylon

Yvonne Coldeweijer reageert op drama

Yvonne Coldeweijer reageert op Bibi Breijman haar interview. Ze gelooft niet dat Bibi is begonnen met traumaverwerking. Volgens Yvonne moet Bibi daarvoor liedjes schrijven over de man die zoveel is vreemdgegaan en nog steeds met Bibi onder één dak woont. Het is duidelijk dat Yvonne het heel erg jammer vindt dat Bibi niet heeft geleerd van wat er is gebeurd en nog steeds samen is met Waylon. Over Waylon schrijft Yvonne dat er een speciaal plekje voor hem is gereserveerd in de hel.

LifeofYvonne zegt Bibi heftige details te hebben verteld

Veel mensen hebben aan Yvonne Coldeweijer gevraagd of ze wil reageren op het interview dat Bibi Breijman heeft gegeven aan de tafel bij Humberto Tan. Uiteindelijk plaatst Yvonne op haar Instagram account een statement naar Bibi toe gericht. Hierin vertelt Yvonne dat Bibi zich zal blijven storen aan de zogenoemde haters zolang ze het hoogverraad van Waylon niet heeft verwerkt. Volgens Yvonne is dat ook de reden dat ze zich zo drukt maakt om deze negatieve reacties. Ook schrijft Yvonne nog dat het niet de schuld is van Bibi en dat dit is wat een narcistisch iemand met je doet, een gemeenschappelijke vijand zoeken. Yvonne sluit haar tekst af dat ze Bibi het allerbeste gunt.

LifeofYvonne over Bibi Breijman omtrent vreemdgaan Waylon

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat Jake Paul zweten met foto van opengeritst schaatspak

Jutta Leerdam laat iedereen zien wat ze precies aanheeft onder dat geel-zwarte schaatspak!

Wijdbeense Suzanne Schulting deelt uitnodigende foto op de bank

Suzanne Schulting heeft haar volgers getrakteerd op een nieuwe foto en die ziet er toch echt wel heel goed uit!

Ex-model Tanja Kok laat je heerlijk wakker worden bij Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland heeft een nieuw gezicht: Tanja Kok! Met deze blondine wakker worden is bepaald geen straf!