Wie is de Mooiste… oud-GTST actrice?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ondanks dat GTST op dit moment in de zomerstop zit, zijn we dankzij Goede Tijden, Zomer Tijden toch nog steeds bezig met (vergeten) soapactrices. Froukje de Both laat ze in haar praatprogramma aan het woord. Zo zagen we Tanja Jess en Fajah Lourens al mooie herinneringen ophalen, en hopen we de komende weken nog meer van onze favoriete oud-GTST actrices langs te zien komen. Maar welke voormalig soapactrice zie jij nou het liefst?

[poll id=”43″]

Tanja Jess

Tanja Jess speelde eind jaren negentig de rol van Bowien Galema, een zakenvrouw die het leven van Ludo zuur probeerde te maken. Onlangs zat ze naast ‘Ludo’ aan tafel bij het praatprogramma van Froukje de Both, en haalde de blonde actrice veel leuke herinneringen op. Vooral haar sterfscène, de bekende van van een rots, is nog altijd spraakmakend. Een comeback ziet ze nog altijd zitten!

Marjolein Keuning

Marjolein Keuning speelde vanaf 2008 bijna tien jaar lang de rol van ‘slechterik’ Maxime Sanders. Er is altijd wel iemand op wie ze wraak wil nemen. In 2017 overleed haar personage in een brand. Toch zouden veel fans deze ervaren actrice graag weer eens terug zien!

Victoria Koblenko

Victoria Koblenko speelde sinds 2000 de rol van Isabella Kortenaer. Ze droeg gekke kapsels, belandde in bed met mannen én vrouwen, maar lijkt tegenwoordig ’te groot’ voor een terugkeer in GTST…

Inge Schrama

Inge Schrama was vijftien jaar lang één van de belangrijkste redenen dat mannelijke tv-kijkers inschakelden op GTST. Haar acteerleven heef Inge inmiddels achter zich gelaten, maar we weten zeker dat mensen haar over tien jaar op straat nog steeds met ‘Sjors’ aanspreken!

 

Laatste nieuws

Superstrakke Gaby Blaaser laat zich van top tot teen filmen in sportpakje

Gaby Blaaser laat zien dat ze graag sport, maar wel in super strakke merk outfits die haar ondersteunen in vele squats, deadlifts en andere oefeningen. Maar de outfit doet nog meer voor deze athlete.

Foto: Marlijn Weerdenburg staat met rug tegen muur in zeer gewaagde jurk

Marlijn Weerdenburg mocht zingen in Het Concertgebouw in Amsterdam. Dat betekent dat Marlijn een mooie jurk moest aantrekken. De blondine heeft een prachtige galajurk uit de kast getrokken die zelfs een tikkeltje gewaagd is!

Foto: Maan de Steenwinkel heeft het zwaar op bloedheet strand

Maan de Steenwinkel heeft het enorm zwaar in de hitte. De altijd levenslustige Maan wil niet ‘gewoon een beetje leven’, maar moet het vanwege de verzengende hitte deze keer houden bij slechts een ‘beetje leven’.

Gerelateerde berichten