Wie is de Mooiste… oud-GTST actrice?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ondanks dat GTST op dit moment in de zomerstop zit, zijn we dankzij Goede Tijden, Zomer Tijden toch nog steeds bezig met (vergeten) soapactrices. Froukje de Both laat ze in haar praatprogramma aan het woord. Zo zagen we Tanja Jess en Fajah Lourens al mooie herinneringen ophalen, en hopen we de komende weken nog meer van onze favoriete oud-GTST actrices langs te zien komen. Maar welke voormalig soapactrice zie jij nou het liefst?

[poll id=”43″]

Tanja Jess

Tanja Jess speelde eind jaren negentig de rol van Bowien Galema, een zakenvrouw die het leven van Ludo zuur probeerde te maken. Onlangs zat ze naast ‘Ludo’ aan tafel bij het praatprogramma van Froukje de Both, en haalde de blonde actrice veel leuke herinneringen op. Vooral haar sterfscène, de bekende van van een rots, is nog altijd spraakmakend. Een comeback ziet ze nog altijd zitten!

Marjolein Keuning

Marjolein Keuning speelde vanaf 2008 bijna tien jaar lang de rol van ‘slechterik’ Maxime Sanders. Er is altijd wel iemand op wie ze wraak wil nemen. In 2017 overleed haar personage in een brand. Toch zouden veel fans deze ervaren actrice graag weer eens terug zien!

Victoria Koblenko

Victoria Koblenko speelde sinds 2000 de rol van Isabella Kortenaer. Ze droeg gekke kapsels, belandde in bed met mannen én vrouwen, maar lijkt tegenwoordig ’te groot’ voor een terugkeer in GTST…

Inge Schrama

Inge Schrama was vijftien jaar lang één van de belangrijkste redenen dat mannelijke tv-kijkers inschakelden op GTST. Haar acteerleven heef Inge inmiddels achter zich gelaten, maar we weten zeker dat mensen haar over tien jaar op straat nog steeds met ‘Sjors’ aanspreken!

 

Laatste nieuws

Speelse Sensi Lowe deelt heerlijke foto vanuit bad

De prachtige Sensi Lowe is in bad lekker met zichzelf aan het spelen. Ze is helemaal ingesopt, als dat maar goed gaat.

Foto: AnneKee Molenaar likt aan zoete vrucht

De prachtige AnneKee Molenaar mist haar vriendje Mathijs de Ligt nu door het WK in Qatar. Als ze niet aan Mathijs kan likken, likt ze wel aan iets anders...

Foto: Suzanne Schulting knuffelt stevige stam

Suzanne Schulting is één van de prachtigste schaatssters van ons land. Nu de kerst eraan zit te komen wilt deze mooie schaatsster niet alleen zitten. Hierdoor zoekt ze naar iets wat ze stevig kan knuffelen in deze koude dagen. 

Gerelateerde berichten