Video:GTST-actrice Bertrie Wierenga gaat los op draaiend apparaat

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe actrice Bertrie Wierenga, die je misschien wel kent van GTSTgaat flink tekeer op een draaiende machine.

Bertrie Wierenga laat kunsten zien op spannende video

Dat Bertrie Wierenga een van de knappere actrices is in Goede Tijden, Slechte Tijden dat staat al even vast, maar ze laat meestal niet zien wat ze allemaal doet om zo knap te blijven. Maar eindelijk neemt Bertrie haar volgers mee op een spannend ritje in de sportschool. En dat is wel een avontuur. Zo maakt Bertrie gebruik van een groot bewegend apparaat. En dat doet ze zo te zien met het grootste gemak ter wereld. Bertrie laat sporten er in ieder geval weer leuk uit zien. Zo weet ze haar volgers ook een beetje te motiveren om meer te gaan sporten.

Lees ook: Foto: GTST-actrice Bertrie Wierenga is meest verleidelijke Maria Magdalena ooit in The Passion
Het strakke sportpakje van Bertrie Wierenga

Natuurlijk kan je niet sporten in je normale kleding. En dus heeft Bertrie Wierenga speciaal voor de sportschool een heerlijk strak sportpakje aangetrokken. Ze ziet daar zoals je zou verwachten echt ontzettend mooi in uit. Bertrie heeft vanwege al het sporten een erg strak gekregen en het zou zonde zijn om dat te verbergen tijdens het sporten. Daarom heeft ze ook deze kleding aangetrokken. Zo kan iedereen zien wat het resultaat is van haar harde werk. Hopelijk zorgt het ervoor dat meer vrouwen geïnspireerd raken om te gaan sporten. Want als iedereen er bij zou lopen als Bertrie Wierenga, dan zou je als man heel veel moois hebben om naar te kijken. Voorlopig moet je het alleen met de knappe actrice redden, maar dat is niet erg. Die ziet er ook al ontzettend verleidelijk uit.
Bertrie Wierenga geniet van de zon in strakke kleding

Als je zo’n mooi hebt als dat van Bertrie, dan wil je dat natuurlijk wel een beetje laten zien. Anders is al dat harde werk in de sportschool voor niks geweest. En dus maakt de verleidelijke actrice van tijd tot tijd wat heerlijke foto’s van zichzelf waar je goed haar op kan zien. Zo staat ze op de foto hierboven te genieten van de zon in een geweldige outfit. Het korte en ook zeer strakke pakje zorgt ervoor dat je veel te zien krijgt van het strakke lijf van de actrice. En dat is erg fijn, want Bertrie heeft een prachtig . Ze kijkt op de foto ook nog eens verleidelijk richting de camera. Op die manier weet ze haar volgers helemaal wild te maken. Die zijn helemaal gelukkig dat Bertrie dit soort foto’s met hen wil delen. Telkens wanneer Bertrie een foto plaatst op Instagram is het dus weer feest. De knappe actrice uit GTST weet zichzelf op foto’s altijd van haar beste kant te laten zien.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Pien Hersman probeert nieuw standje uit met handen op de rug (foto!)

Pien Hersman wilt een keer wat anders proberen. Dus traint ze een nieuw standje met haar handen vast op haar rug.

Jutta Leerdam belandt in bed met Jake Paul en harige vriend (foto’s!)

Jutta Leerdam duikt in bed samen met haar vriend Jake Paul en een harige vriend mag erbij liggen!

Marijn Kuipers pakt flinke stang met twee handen vast midden in de gym (video!)

Marijn Kuipers gaat diep door haar knieen, terwijl ze een flinke stang beet pakt. Ze gaat helemaal los in de sportschool!