Sociale Schoonheden met o.a. Fatima Moreira de Melo en Lieke Martens

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hoewel we in de nasleep van de coronacrisis zitten, is het leven van de meeste Sociale Schoonheden nog steeds niet als vanouds. Zo worstelt Fatima Moreira de Melo met extra kilo’s en staat Lieke Martens nog altijd niet op een voetbalveld. Chantal Janzen en Juultje Tieleman zijn nog wel de ‘oude’!

Fatima Moreira de Melo

Fatima Moreira de Melo heeft last van coronakilootjes, zegt ze zelf. Ze werd zich steeds bewuster van een groeiende ‘hamsterwang’, en is nu druk bezig om haar kaaklijn weer zichtbaar te maken. Met deze foto bewijst ze dat ze op de goede weg is!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door FATIMA MOREIRA DE MELO (@fatimademelo) op

Lieke Martens

Nog steeds geen voetbalveld, maar wel een huiskamerkantoor voor Lieke Martens. Hoewel deze ‘look’ haar ook staat, zien we de aanvaller van Barcelona toch liever op het gras staan.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lieke Martens (@liekemartens) op

Juultje Tieleman

Juultje Tieleman is verslaafd geraakt aan ‘boot daagies’. Het liefst de warme variant. Toch maar een klein zeiljachtje kopen dan, Juultje!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door J U U L T J E (@juultjetieleman) op

Chantal Janzen

Chantal Janzen gaat niet lopen zeuren op maandagochtend, maar ‘flasht’ de dag tegemoet! Op deze foto staat ze op het punt dat te doen. Het vervolg werd helaas niet op de gevoelige plaat vastgelegd…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op

Laatste nieuws

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!

Romy Monteiro kleedt zich om voor deze heerlijke foto in gympakje

Romy Monteiro houdt wel van een goeie sportsessie. En tijdens die sessies wil ze er natuurlijk goed uitzien. Dat gaat haar met deze gympakjes zeker lukken!

Gerelateerde berichten