Wat: Nicolette Kluijver verliest Expeditie Robinson-collega aan afkickkliniek

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het lijkt er sterk op dat Nicolette Kluijver zichzelf helemaal verliest in haar gloednieuwe relatie met haar collega. Zo lijkt de blondine het zelf voor zijn schandalen op te nemen.

Het is overleven voor Nicolette Kluijver

De geruchten op de juicekanalen blijven maar oplopen over Nicolette Kluijver. Zo kwam de blondine normaliter alleen maar in het nieuws vanwege goede acties en als Expeditie Robinson presentatrice. Nicolette is natuurlijk al jaren hét gezicht van Expeditie Robinson. Zo lijkt het een heerlijk baantje om lekker toe te kijken terwijl de kandidaten aan het ploeteren zijn onder de hete zon in de spannende strijd. Daarna gaan de kandidaten terug naar het onbewoonde eiland en mogen de presentatoren lekker in hun luxe hotel genieten. Toch blijkt dit allemaal helemaal niet zo mooi en verzorgd te zijn en is Expeditie Robinson voor de presentatoren ook erg zwaar. Zo zijn hun omstandigheden helemaal geen luxe, en moet Nicolette dus ook best wat basisbehoeften opgeven.

Nicolette Kluijver samen met een verslaafde?

Gelukkig hoeft Nicolette Kluijver niet in haar eentje te bivakkeren op een eiland tijdens de opnames van Expeditie Robinson. Zo is mede-presentator Rick Brandsteder ook van de partij. Nu leek het altijd al wel dat de twee een goede connectie en chemie hadden, maar het zou maar zomaar kunnen dat ze elkaar al die tijd al ’s nachts warm hielden. Wellicht was dat de aanleiding voor de presentatrice om bij Rick in bed te kruipen? Al hebben de twee het erg lang geheimgehouden, de juicekanalen staan nu vol met juicy story’s over de twee presentatoren. Zo ging het eerst al over een verjaardag kus die Nicolette aan Rick op zijn mond zou hebben gegeven en later over een gesprek van Rick met een ander meisje. Hier dacht Rick ook wel even langs te kunnen gaan terwijl hij net met Nicolette was gespot. Ook zijn er vele filmpjes opgedoken van een dronken en verwarde Rick Brandsteder. Of het helemaal goed met hem gaat is dus maar de vraag.

Nicolette Kluijver en Rick Brandsteder

Vriendje van Nicolette Kluijver kan zichzelf niet inhouden

Na de ietwat verontrustende beelden van de dronken Rick Brandsteder komt nu het nieuws naar buiten dat hij is opgenomen in een afkickkliniek. Arme Nicolette Kluijver heeft het dus niet makkelijk met haar nieuwe liefde. Rick heeft waarschijnlijk besloten dat zijn verslaving zo niet langer door kon gaan, misschien heeft Nicolette hem wel een zetje gegeven? Rick zijn management laat weten dat ze niet willen vertellen voor welke verslaving Rick in de afkickkliniek zit. Ook willen ze, zoals te lezen, verder met rust gelaten worden met vragen over Rick en zijn afkickproces. Wel delen ze dat het na omstandigheden redelijk goed met hem gaat. Wat na het uitkomen van deze berichten ook erg opviel was het bericht dat Nicolette Kluijver op haar Instagram plaatste. Dit is een foto met anekdote uit het boek De Jongen, de mol, de vos en het paard. Hierbij staat de tekst: Wat is het moedigste dat je ooit hebt gevraagd? Waarop het antwoord ”hulp” is. Het kan niet anders dan dat Nicolette dit plaatst vanwege Rick zijn afkicken. Misschien heeft Rick zelfs wel aan Nicolette hulp gevraagd en heeft zij hem naar de afkickliniek geholpen.

Nicolette Kluijver- quote

Rick Brandsteder afkicken expeditie robinson

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Genieten: je kunt dwars door het jurkje van Marijn Kuipers heen kijken (foto’s!)

Marijn Kuipers heeft een nieuw blauw pakje aangetrokken. En daarmee doet ze al haar volgers een enorm groot plezier. 

Jutta Leerdam nodigt Jake Paul uit voor een nachtelijk onderonsje in zwembad

Jutta Leerdam heeft een nieuwe foto online gezet en daarmee lijkt ze Jake Paul uit te willen dagen om bij haar in het zwembad te komen.

Suzanne Schulting maakt foto tussen haar eigen benen op vol terras

Suzanne Schulting trakteert haar volgers op een nieuw plaatjes dat absoluut de moeite waard is om te bekijken!