Foto: Miljuschka Witzenhausen geeft haar helemaal cadeau

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Bij de feestdagen horen cadeautjes, maar tv-kok Miljuschka Witzenhausen neemt dit wel héél letterlijk.

Prachtige Miljuschka Witzenhausen geeft eigen lijf weg

Miljuschka Witzenhausen ken je vast wel van televisie. Daar staat ze regelmatig als tv-kok met verschillende, heerlijke recepten. Wat je misschien niet wist is dat Miljuschka meer is dan alleen tv-kok. Ja, ze is ook presentatrice en soapserieactrice, maar daar hebben we het niet over. Nee, Miljuschka is óók nog eens model. Op haar Instagram verschijnen regelmatig pittige foto’s waarin de brunette maar weinig kleding draagt. Recentelijk plaatste ze ook zo’n soort foto, maar deze ging nog een stapje verder. In deze foto draagt ze namelijk ook nog een grote strik op haar hoofd. Ze zit helemaal in de sferen van de komende feestdagen en verkleed zich als cadeautje. Je zou bijna denken dat je Miljuschka erbij krijgt als je zo’n leuk setje koopt. In het bijschrift staat dan ook: “Perfect voor de feestdagen”. Het zijn een paar foto’s achter elkaar en stuk voor stuk zijn ze prachtig! Miljuschka mag wat ons betreft best onder de boom gaan liggen dit jaar!
Miljuschka Witzenhausen viert uitgebreid Sint Maarten

Een tijdje terug plaatste Miljuschka een video op haar Instagram die gerelateerd was aan het Halloween feest. Daar vroeg ze of haar volgers ook deden aan de ‘enge’ feestdag. Op die vraag kreeg de presentatrice ontzettend veel commentaar. Veel mensen vonden Halloween een belachelijke feestdag. Bijna iedereen die dat zei, eindigde zijn of haar bericht met dat ze wél Sint Maarten vierden. Daar doet Miljuschka gelukkig uitgebreid aan mee. Ze plaatst een video op haar Instagram die start met de tekst: “POV: Sint Maarten vieren met Miljuschka”. ‘POV’ betekent ‘point of view’. De video gaat er dus over dat je meemaakt hoe het is om met Miljuschka Sint Maarten te vieren. Drie kinderen bellen aan bij de kok en wanneer ze open doet, zingen de kids een liedje. Dan begint het feest, want Miljuschka pakt emmers en emmers met snoepgoed tevoorschijn. Ze zegt nog dat ze ontzettend voorbereid is en overspoeld de kids met lekkers. Het is natuurlijk een grapje, maar het is een hele leuke video om naar te kijken. De drie meiden in het filmpje hebben dan ook een ontzettend grote lach op hun gezicht.
Miljuschka Witzenhausen deelt talloze inspiratie met volgers

Op de Instagram van de tv-kok zijn regelmatig foto’s te zien van haar mooie gezichtje, maar bij de kern van alles is Miljuschka natuurlijk een kok. Daarom deelt ze ook regelmatig hele smakelijke filmpjes van lekkere recepten op haar Instagram. In de afgelopen tijd heeft ze dat ook gedaan in het thema van de feestdagen. Zo plaatste ze een video van chai-gekruide warme chocolademelk met zelfgemaakte slagroom en een filmpje van courgette plaattaart met roomkaas, Parmezaanse kaas en knoflook. Dat klinkt ontzettend lekker! Recentelijk plaatste ze nog een zelfbedachte boterplank en een pepernoten espresso martini. Dat wordt smullen dus!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Het zit in haar bloed: Emma Deckers neemt haar twee enorme tennisballen mee naar Wimbledon (foto’s!)

De mooie Emma Deckers heeft een foto online gezet die momenteel alle aandacht trekt. Zie zelf maar waarom!

Rico Verhoeven krijgt bakken kritiek na deze video met Naomy van Beem: ‘Golddigger vibes’

Rico Verhoeven heeft een nieuwe video gedeeld, waarin hij samen met zijn vriendin te zien is. Niet iedereen is er blij mee. 

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!