Dit ziet Max Verstappen als hij wakker wordt: Kelly Piquet deelt beelden zonder make-up

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Altijd al benieuwd geweest naar wat Max Verstappen het eerst ziet als hij zijn ogen opent in de ochtend? Zijn vriendin Kelly Piquet geeft je met dit filmpje een idee…

Kelly Piquet deelt haar make up routine met haar volgers

Kelly Piquet komt overal waar ze is goed voor de dag en zorgt er altijd voor dat ze er verzorgt uitziet. Maar hoe zorgt ze ervoor dat ze er zo goed uitziet? Dit antwoord kunnen we nu eindelijk vinden op haar instagram. Ze deel namelijk een soort “get ready with me” met haar volgers. Hierin is te zien hoe ze haar make up doet in de ochtend. In het begin van de video kunnen we Kelly zonder make up zien. Zo ziet ze er dan dus uit als ze ’s ochtends naast Max Verstappen wakker wordt. We kunnen daaruit wel opmaken dat Max een echte geluksvogel is met zo’n natuurlijke schoonheid naast ‘m! Kelly geeft bij de video wel aan dat ze al langer dit soort video’s probeert te maken, maar dat ze ze nooit goed genoeg vond om te posten.

Haar volgers reageren dan ook dolenthousiast op de video. De reacties staan weer vol met complimenten aan het adres van de knappe brunette. Ze krijgt veel complimenten over haar uiterlijk in de reacties, maar veel volgers vinden ook dat Kelly een prachtige persoonlijkheid heeft.

Kelly piquet deelt compilatie van het raceweekend in Austin

Op 22 oktober 2023 was de Grand Prix van Austin, hier was Kelly Piquet natuurlijk aanwezig om Max Verstappen toe te juichen. Ze deelt op haar instagram dan ook een compilatie van haar weekend in Austin. Haar compilatie begint met een samenwerking van Kelly met een Amerikaans make-upmerk. Hier had ze een diner van en kreeg ze weer verschillende producten van. Ze bedankt deze partner dan ook speciaal in deze post. Daarnaast was ze natuurlijk aanwezig tijdens de Grand Prix. Hier deelt ze dan ook verschillende beelden van. Zo is te zien hoe ze op het circuit rondloopt en dat ze met een aantal bekende van haar aanwezig is. Ook is er een foto knuffelend met Max Verstappen te zien na zijn behaalde overwinning en de daarbij horende podiumceremonie. Als een na laatste foto is Kelly te zien onder een Max Verstappen-dekentje. Schattig!

Kelly Piquet spreekt zich nogmaals uit over Israël-Palestina conflict

Kelly Piquet heeft zichzelf nogmaals uitgesproken over het conflict wat gaande is tussen Israël en Palestina. In een emotionele post op Instagram laat ze aan de hand van een aantal quotes en teksten zien wat zij vind dat er moet gebeuren en wat iedereen moet doen omtrent het conflict. Als eerste foto laat ze een tekst uit een boek zien dat gaat over “carrying”. vervolgens komt er een tekst over, veranderen en hoe we dat moeten doen. Als laatste wil ze nog duidelijk maken dat iedereen zichzelf moet durven uit te spreken over het conflict omdat er levens van afhangen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat Jake Paul zweten met foto van opengeritst schaatspak

Jutta Leerdam laat iedereen zien wat ze precies aanheeft onder dat geel-zwarte schaatspak!

Wijdbeense Suzanne Schulting deelt uitnodigende foto op de bank

Suzanne Schulting heeft haar volgers getrakteerd op een nieuwe foto en die ziet er toch echt wel heel goed uit!

Ex-model Tanja Kok laat je heerlijk wakker worden bij Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland heeft een nieuw gezicht: Tanja Kok! Met deze blondine wakker worden is bepaald geen straf!