Johan Derksen walgt van Jutta Leerdam en Jake Paul: ‘Geflikflooi in het openbaar’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Johan Derksen steekt zijn mening nooit onder stoelen of banken. Ook over de zéér zichtbare relatie tussen Jake Paul en Jutta Leerdam, die onlangs samen hun eerste schaatswedstrijd beleefden, is de besnorde analist zéér uitgesproken…

Johan Derksen niet te spreken over Jutta Leerdam en Jake Paul

Onlangs werd Johand Derksen tijdens Vandaag Inside gevraagd naar zijn mening over het bekende koppel Jutta Leerdam en Jake Paul. Derksen had een nogal uitgesproken mening klaarstaan over het stel. Jake was aanwezig bij de eerste schaatswedstrijd van het seizoen van Jutta in Thialf. Hij vond het stel véél te klef en kon maar moeilijk naar beelden van het stel kijken. Het constant kusjes geven, speelse tikjes van Jake op het lijf van Jutta en het maken van hartjes naar elkaar kon hij moeilijk verkroppen. Hij vindt het namelijk heel zielig als hij naar het stel kijkt. Johan noemt het zelfs ‘geflikflooi in het openbaar’. Je hoort je opa of oma het al zeggen!

Jutta Leerdam wint haar eerste wedstrijd van het seizoen

Jutta Leerdam is er in de eerste wedstrijd van het seizoen in geslaagd om de overwinning naar zich toe te trekken. Ze is dan ook weer ontzettend trots op zichzelf dat ze heeft kunnen openen met een overwinning. Daarnaast is ze ook blij en gezegend met het gezelschap dat er voor haar op de tribune zat in Thialf. Ze was ontzettend blij dat haar vriend Jake Paul en haar ouders aanwezig waren tijdens de wedstrijd. in de fotoreeks die Jutta post zijn dan ook meerdere beelden te zien van een juichende en blij Jake Paul op de tribune. Daarnaast lijkt Jake ook in de smaak te vallen bij de ouders van Jutta. Op de tweede foto is te zien dat Jake samen met Jutta haar ouders lachend aan het juichen is.

De volgers van Jutta reageren dan ook allemaal heel positief en trots onder de fotoreeks. Haar fans zijn heel trots op de prestatie van Jutta. Daarnaast vinden ze het ook mooi om te zien hoe erg Jake meeleeft met Jutta en hoe goed hij omgaat met de ouders van de knappe blondine.

Jutta Leerdam op avontuur in het bos met Jake Paul

Tijdens de voorbereiding op haar seizoensopening is het voor Jutta Leerdam ook van belang om te ontspannen. Om te ontspannen hadden Jutta en jake besloten om op avontuur te gaan in het bos. De twee tortelduifjes deden een ontspannen wandeling door het bos. Tijdens de wandeling wilden ze hun liefde ook vereeuwigen in een boom. Op een korte video is te zien hoe Jake de initialen van de twee in een boom aan het kerven is. als laatste foto is er nog een foto te zie dat het stel bij de gekerfde initialen aan het poseren zijn. Ontspan jij ook weleens door een rondje te lopen in het bos?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat Jake Paul zweten met foto van opengeritst schaatspak

Jutta Leerdam laat iedereen zien wat ze precies aanheeft onder dat geel-zwarte schaatspak!

Wijdbeense Suzanne Schulting deelt uitnodigende foto op de bank

Suzanne Schulting heeft haar volgers getrakteerd op een nieuwe foto en die ziet er toch echt wel heel goed uit!

Ex-model Tanja Kok laat je heerlijk wakker worden bij Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland heeft een nieuw gezicht: Tanja Kok! Met deze blondine wakker worden is bepaald geen straf!