Anna Nooshin scoort beter dan finale HNTM

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hoewel wij er heilig van overtuigd waren dat Sexy Silke de finale van Hollands Next Top Model zou winnen, liep het toch anders. De 18-jarige Marcus Hansma uit Hoogeveen mag een modellencontract in de zak steken. Maar niemand die het zag.

Ook jullie dachten er anders over. In onze poll was Sexy Silke veruit het populairst met 69% van de stemmen. Maar naar ons luisteren ze niet daar bij RTL. Hadden ze dat maar gedaan, want de finale maakte een historisch dieptepunt mee. Het werd door een dramatische 207.000 mensen bekeken. Al 5 seizoenen lopen de kijkcijfers van de talentenjacht terug en presentatrice Anna Nooshin heeft het tij niet weten te keren. In 2016 trad ze aan als jurylid en een jaar later mocht ze het stokje van Anouk Smulders overnemen. Ondanks haar grote talenten blijven de kijkcijfers teruglopen.

 
 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Anna Nooshin (@annanooshin) op

Vallen is beter dan winnen

Haar populariteit online weet zij niet om te zetten in kijkers op de goede oude kijkbuis. De Iraans-Nederlandse heeft namelijk met 285.000 abonnees meer fans op Youtube dan kijkers van de finale van Hollands Next Top Model. Gemiddeld zelfs halen haar vlogs meer kijkers. Haar vlog met de titel: “GEVALLEN OP BONAIRE” is door meer mensen gezien dan de groots opgezette finale. Ook haar vlog met professionele-zoon-van Donny Roelvink was voor mensen boeiender dan HNTM. Dat snappen we ook wel. Mensen moeten zichzelf eraan herinneren waarom ze hem bij boksevenement Boxing Influencers in elkaar geslagen willen zien worden.

Ook op Instagram doet Anna Nooshin het ietsjes beter met maar liefst 924.000 volgers. Op haar Instagram Live feed kondigde ze de finale aan. Met die miljoen volgers van haar, hebben waarschijnlijk meer mensen die aankondiging gezien dan de show zelf. Dat komt ervan als je een man laat winnen.

Wil HNTM volgend jaar, ondanks een mannelijke winnaar, toch meer kijkers trekken, is het misschien handig om rekening te houden met het volgende. Wellicht is het dan een idee om het volledige seizoen gewoon op de Instagrampagina’s van Anna Nooshin en Kim Feenstra plaatsen. Misschien kijken er dan méér dan 200.000 mensen naar de show. Het is immers ‘slechts’ 20% van al Anna’s volgers.

 
 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Anna Nooshin (@annanooshin) op

 
 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Kim Feenstra (@k2im) op

Laatste nieuws

Foto: Beeldschone Maan de Steenwinkel zoekt de grens op met bizarre outfit

Maan de Steenwinkel trakteert haar fans tijdens menig optreden niet enkel op mooie muziek, maar ook op een mooie Maan. Toch viel ze deze keer het meest op dankzij deze extreme outfit!

Video: Nikkie Plessen floept bijna uit piepklein topje

Nikkie Plessen is dol op minimalisme. Niet alleen bewijst ze dat door kleine outfits te verzinnen voor haar shoppers, maar zelf draagt ze ook het liefst zo min mogelijk. Deze keer is ze misschien zelfs iets té ver gegaan...

Video: Victoria Koblenko ongewenst gefilmd tijdens dansje in galajurk

Victoria Koblenko danst en zingt mee met Oekraïense muziek. Niet in een afgelegen club ergens in Amsterdam, maar op een exclusief galafeest. Haar beste jurk trok ze snel uit de kast. Maar die mag niet gefilmd worden, zo lijkt het. Althans, niet helemaal...

Gerelateerde berichten