Anna Nooshin scoort beter dan finale HNTM

Datum: 

Categorie:

Hoewel wij er heilig van overtuigd waren dat Silke de finale van Hollands Next Top Model zou winnen, liep het toch anders. De 18-jarige Marcus Hansma uit Hoogeveen mag een modellencontract in de zak steken. Maar niemand die het zag.

Ook jullie dachten er anders over. In onze poll was Silke veruit het populairst met 69% van de stemmen. Maar naar ons luisteren ze niet daar bij RTL. Hadden ze dat maar gedaan, want de finale maakte een historisch dieptepunt mee. Het werd door een dramatische 207.000 mensen bekeken. Al 5 seizoenen lopen de kijkcijfers van de talentenjacht terug en presentatrice Anna Nooshin heeft het tij niet weten te keren. In 2016 trad ze aan als jurylid en een jaar later mocht ze het stokje van Anouk Smulders overnemen. Ondanks haar grote talenten blijven de kijkcijfers teruglopen.

Vallen is beter dan winnen

Haar populariteit online weet zij niet om te zetten in kijkers op de goede oude kijkbuis. De Iraans-Nederlandse heeft namelijk met 285.000 abonnees meer fans op Youtube dan kijkers van de finale van Hollands Next Top Model. Gemiddeld zelfs halen haar vlogs meer kijkers. Haar vlog met de titel: “GEVALLEN OP BONAIRE” is door meer mensen gezien dan de groots opgezette finale. Ook haar vlog met professionele-zoon-van Donny Roelvink was voor mensen boeiender dan HNTM. Dat snappen we ook wel. Mensen moeten zichzelf eraan herinneren waarom ze hem bij boksevenement Boxing Influencers in elkaar geslagen willen zien worden.

Ook op Instagram doet Anna Nooshin het ietsjes beter met maar liefst 924.000 volgers. Op haar Instagram Live feed kondigde ze de finale aan. Met die miljoen volgers van haar, hebben waarschijnlijk meer mensen die aankondiging gezien dan de show zelf. Dat komt ervan als je een man laat winnen.

Wil HNTM volgend jaar, ondanks een mannelijke winnaar, toch meer kijkers trekken, is het misschien handig om rekening te houden met het volgende. Wellicht is het dan een idee om het volledige seizoen gewoon op de Instagrampagina’s van Anna Nooshin en Kim Feenstra plaatsen. Misschien kijken er dan méér dan 200.000 mensen naar de show. Het is immers ‘slechts’ 20% van al Anna’s volgers.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Monica Geuze lacht zich rot terwijl vriend Kaj Gorgels bijna verdrinkt (video!)

Tijdens hun vakantie gaat Kaj Gorgels kopje onder in de zee. Monica Geuze kan er alleen maar om lachen.

In gehulde Roxy Dekker deelt heerlijke vakantiekiekjes vanaf zonnig bootje (foto’s!)

Roxy Dekker deelt een reeks aan vakantiefoto's en laat zichzelf helemaal zien terwijl ze op een bootje ligt! 

Katja Schuurman ontwerpt eigen spannende setjes en test ze zelf uit; dat levert deze heerlijke beelden op!

Katje Schuurman heeft een eigen lijn aan pittige setjes. Ze vind het dan ook leuk om ze zelf aan te doen en dat zorgt voor prachtige foto's!