Anna Nooshin scoort beter dan finale HNTM

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hoewel wij er heilig van overtuigd waren dat Sexy Silke de finale van Hollands Next Top Model zou winnen, liep het toch anders. De 18-jarige Marcus Hansma uit Hoogeveen mag een modellencontract in de zak steken. Maar niemand die het zag.

Ook jullie dachten er anders over. In onze poll was Sexy Silke veruit het populairst met 69% van de stemmen. Maar naar ons luisteren ze niet daar bij RTL. Hadden ze dat maar gedaan, want de finale maakte een historisch dieptepunt mee. Het werd door een dramatische 207.000 mensen bekeken. Al 5 seizoenen lopen de kijkcijfers van de talentenjacht terug en presentatrice Anna Nooshin heeft het tij niet weten te keren. In 2016 trad ze aan als jurylid en een jaar later mocht ze het stokje van Anouk Smulders overnemen. Ondanks haar grote talenten blijven de kijkcijfers teruglopen.

 
 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Anna Nooshin (@annanooshin) op

Vallen is beter dan winnen

Haar populariteit online weet zij niet om te zetten in kijkers op de goede oude kijkbuis. De Iraans-Nederlandse heeft namelijk met 285.000 abonnees meer fans op Youtube dan kijkers van de finale van Hollands Next Top Model. Gemiddeld zelfs halen haar vlogs meer kijkers. Haar vlog met de titel: “GEVALLEN OP BONAIRE” is door meer mensen gezien dan de groots opgezette finale. Ook haar vlog met professionele-zoon-van Donny Roelvink was voor mensen boeiender dan HNTM. Dat snappen we ook wel. Mensen moeten zichzelf eraan herinneren waarom ze hem bij boksevenement Boxing Influencers in elkaar geslagen willen zien worden.

Ook op Instagram doet Anna Nooshin het ietsjes beter met maar liefst 924.000 volgers. Op haar Instagram Live feed kondigde ze de finale aan. Met die miljoen volgers van haar, hebben waarschijnlijk meer mensen die aankondiging gezien dan de show zelf. Dat komt ervan als je een man laat winnen.

Wil HNTM volgend jaar, ondanks een mannelijke winnaar, toch meer kijkers trekken, is het misschien handig om rekening te houden met het volgende. Wellicht is het dan een idee om het volledige seizoen gewoon op de Instagrampagina’s van Anna Nooshin en Kim Feenstra plaatsen. Misschien kijken er dan méér dan 200.000 mensen naar de show. Het is immers ‘slechts’ 20% van al Anna’s volgers.

 
 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Anna Nooshin (@annanooshin) op

 
 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Kim Feenstra (@k2im) op

Laatste nieuws

Video: Sylvie Meis pronkt met fabelachtig lijf op zonnig strand

Sylvie Meis loopt met een fabelachtig lichaam over het strand. Alle ogen zijn op haar gericht wanneer ze naar haar plekje terug loopt. Met zo'n lichaam is dat meer dan begrijpelijk. 

Foto: Emma Heesters is perfect cadeautje in laag topje

Emma Heesters is vroeg met cadeautjes uitdelen deze feestdagen! Er hoeft alleen een strikje losgetrokken te worden, en haar topje ligt op de grond!

Video: Babette van Veen kleedt zich uit tijdens pikante scène in GTST

De prachtige Babette van Veen laat niets meer aan de verbeelding over in deze pittige scène van GTST.

Gerelateerde berichten