Blonde Noa Jacobus (19) maakt fans enorm blij met terugkeer GTST

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Fans van GTST zijn dolblij met de terugkeer van Noa Jacobus in de serie. De knappe blondine heeft ieders hart al veroverd…

GTST Fans zijn superblij met terugkeer knappe Noa Jacobus

De eeuwig durende soapserie Goede Tijden Slechte Tijden heeft al talloze karakters gekend. Helaas is het dus ook een komen en gaan van de acteurs en actrices. Bij sommige is dat niet zo erg, en bij andere juist wel jammer als ze op een waarschijnlijk tragische wijze om het leven komen of afscheid nemen uit Meerdijk. Laten we maar zeggen dat je nooit veilig bent in het fictieve dorpje, want voor je het weet lig je eruit. Nu is dit op een iets minder dramatische manier gebeurd bij de knappe actrice Noa Jacobus, want zij kwam dit jaar in de serie en verdween daarna plots weer. Zo speelt Noa de rol van Nola Sanders. De dochter van Nina Sanders, oftewel Marly van der Velden. Het was alle fans van Nola wel opgevallen dat Nola niet echt een eigen rol of verhaallijn had in de serie. Tot nu dan, want Noa lijkt een grotere rol te krijgen als Nola Sanders in de serie. De blondine keert terug op het scherm, en daar lijkt iedereen heel blij mee te zijn. Bekijk de video van Noa Jacobus hier.

Noa Jacobus geeft antwoord waar haar personage is geweest

In de video waar Nola Sanders terugkeert in Meerdijk, is te zien dat de blondine aan alle kanten straalt. Zo begint Nola Sanders gelijk over een broodje kroket dat ze graag wil eten. Dit is een verwijzing naar haar soap-moeder Nina Sanders, die ook fan is van het oer-Hollandse broodje. Nu was de vraag natuurlijk ook waar Noa Jacobus eigenlijk was gebleven tijdens haar afwezigheid in Goede Tijden Slechte Tijden. Zo zijn de geruchten dat Nola Sanders samen met haar moeder en broertjes lekker op Cyprus zat. Hierdoor kreeg Noa ook geen rol in de bekende cliffhanger voor de zomerstop. Nu ligt het gelukkig niet aan de acteerkunsten van Noa Jacobus dat ze geen grotere rol kreeg in Goede Tijden Slechte Tijden, want er was een andere reden. De blondine is namelijk nog maar negentien jaar oud en had schoolexamens. Deze gingen natuurlijk voor de opnames, tot grote ergernis van al haar fans en de schrijvers van de soapserie. Zo zegt een van de schrijvers dat Nola Sanders de dupe was van Noa haar examens. Gelukkig zijn deze nu voorbij en zal Noa weer haar rol gaan spelen. Ook zeggen de twee dat er leuke dingen aankomen, dus dat is goed nieuws voor alle fans.

Lees ook: Foto: Goede Tijden Slechte Tijden blijkt enorme bron van affaires tussen bekende acteurs

Noa Jacobus stelt interessante vragen aan GTST-fans

De knappe Noa Jacobs gaat voor een video van Goede Tijden Slechte Tijden op pad bij de makers van de serie. Hier gaat ze de meest gestelde random vragen stellen. Zo vraagt iemand hoe het kan dat de seizoenen nooit kloppen. Dit komt uiteraard doordat de serie eerder wordt opgenomen dan dat het wordt uitgezonden. Noa Jacobus doet het erg goed als vragensteller.

Bron: Instagram

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Uitgetelde Suzanne Schulting laat zich helemaal zien in minimaal stukje stof (foto’s)

Suzanne Schulting probeert ondanks haar blessure toch nog nog door te gaan met haar trainingen en geeft zich helemaal. 

Lies Zhara laat ze flink hangen tijdens fotosessie zonder shirtje

Lies Zhara is aan het hangen op vakantie, maar dat is niet het enige wat hangt! Kijk snel mee met deze foto.

Video: Memphis Depay maakt indruk op vrouwen én mannen met workout zonder kleding

Wat een held is Memphis Depay ook. De beste man weet zichzelf helemaal in het zweet te werken op deze indrukwekkende video's!