Video: Viaplay-presentatrice Amber Brantsen duikt commentaarhokje in met collega

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Amber Brantsen verlaat de studio en duikt even gauw samen met haar mannelijke collega het commentaarhokje in…

Viaplay-presentatrice Amber Brantsen is samen met twee mannelijke collega’s even het commentaarhokje ingedoken. Normaal gesproken zit ze natuurlijk altijd in de studio, maar ze is dit keer ook een kijkje gaan nemen in het commentaarhok. Hier zaten Allard Kalf en Sebastiaan Bleekemolen. Amber maakt een video waarbij ze aan haar Instagram volgers laat zien hoe de twee heren van Viaplay commentaar geven op de eerste vrije training van de Formule 1 in Bahrein. Wil jij zien hoe het eraan toegaat in het commentaarhok? Bekijk de video hieronder.

Terugkeer Amber Brantsen na zwangerschapsverlof

Amber Brantsen is na haar zwangerschapsverlof weer teruggekeerd en dat heeft ze zo te zien precies getimed. Ze is net voor de start van het nieuwe F1-seizoen weer terug in de studio van Viaplay. Zou ze haar zwangerschap precies zo uitgerekend hebben, of is het puur toeval? Wij zijn in ieder geval blij dat de knappe presentatrice weer te zien is in de studio. Met haar vrolijke persoonlijkheid weet ze namelijk alle kijkers van Viaplay helemaal tevreden te maken. De leuke brunette weet altijd goed de sfeer erin te houden. Dat merk je wel aan alle leuke video’s en foto’s die er van Amber rondzwerven. Daarop krijg je een prima beeld van de presentatrice. De mooie dame weet als geen ander hoe ze zich op een goede manier moet tonen aan de wereld. En die gave heeft ze tijdens haar zwangerschapsverlof gelukkig niet verloren aan de leuke video te zien.

Amber Brantsen heeft gevaarlijke ziekte gehad?

Amber Brantsen heeft jarenlang de gevaarlijke ziekte Anorexia gehad. Op haar negentiende kreeg ze hier voor het eerst mee te maken. Inmiddels is ze alweer een lange tijd gezond en ziet ze er prachtig uit. Ze heeft bekend gemaakt deze ziekte te hebben, omdat ze het taboe rondom mentale ziektes wil doorbreken. Veel mensen schamen zich ervoor, terwijl ze er vaak niet veel aan kunnen doen. Amber heeft zelfs een boek geschreven over haar ervaring met de ziekte. Hierin spreekt ze onder andere uit dat de ziekte de zwaarste test van haar leven is geweest. Gelukkig is Amber tegenwoordig een stuk beter. Het is dan ook erg fijn dat ze het taboe rondom de ziekte doorbreekt, zodat meer mensen de eerste stappen naar een mooier leven kunnen zetten.

Amber Brantsen heeft ontzettend veel mooie foto’s gemaakt

Als de presentatrice ergens goed in is, dan is het wel het maken van allemaal mooie foto’s van zichzelf. Ze heeft inmiddels een flinke verzameling van leuke selfies en andere mooie foto’s online staan. En daarmee weet ze toch altijd weer al haar volgers hun dag een beetje mooier te maken. Met al die leuke foto’s weet Amber als geen ander hoe ze zichzelf van haar beste kant kan laten zien. En dat ziet er altijd indrukwekkend uit.

Meer zien van Amber Brantsen doe je op haar Instagram

Wil jij meer zien van de knappe presentatrice Amber Brantsen? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagrampagina.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!

Schaatsster Michelle de Jong laat zich zien in riskant rokje (foto)

Michelle de Jong verwent haar mannelijke volgers met heerlijke foto in een zeer riskant kort rokje!

Nieuw seizoen Expeditie Robinson nú al beste ooit: Marijn Kuipers doet mee

Dit moet wel het beste seizoen van Expeditie Robinson ooit worden. De geruchten gaan rond dat de knappe blondine Marijn Kuipers meedoet aan het nieuwe seizoen!