Foto: Sylvana IJsselmuiden poseert in spicy doorschijnend slaapkamersetje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

De ontzettend mooie presentatrice Sylvana IJsselmuiden heeft een nieuwe foto online gezet en haar volgers smullen enorm. 

Sylvana IJsselmuiden weet inmiddels wel wat haar volgers graag willen zien. De mooie blondine weet als geen ander hoe ze ervoor moet zorgen dat haar fans een ontzettend mooie dag tegemoet gaan. En dat doet ze vooralsnog met allemaal mooie foto’s van haar leuke outfits. Sylvana plaatst de ene na de andere leuke foto. Haar volgers reageren altijd meteen vol enthousiasme. Soms plaatst Sylvana alleen iets waar zelfs haar meest trouwe volgers met een mond vol tanden komen te staan. En nu is dat weer een keer het geval. De blondine heeft namelijk een foto online gezet, waarin ze in een wel heel erg doorzichtig slaapkamer setje staat te poseren. Je kan die foto het beste hier bekijken!

Sylvana IJsselmuiden heeft mooie verrassing voor haar fans

De ontzettend leuke blondine weet wel hoe ze het beste de aandacht van haar fans moet pakken. Dat merk je ook wel aan de foto’s die ze deelt met haar publiek. De blondine laat met haar mooie kiekjes maar weer goed zien hoe ze het beste uit een foto haalt. Het doorschijnende setje laat de gemoederen niet koud. De presentatrice merkt dan ook al gauw hoe haar volgers haar foto beginnen te overstromen met allemaal complimenten. En geef hen eens ongelijk. De leuke blondine weet precies de juiste snaar te raken bij haar publiek. Ze heeft alleen nog wel even een broek aangetrokken op haar foto om ervoor te zorgen dat haar fans niet gelijk ontploffen van haar mooie plaatje. Dat is natuurlijk wel verstandig.

Sylvana plaatst erg hongerige foto voor haar fans

Tussen het poseren door heeft Sylvana IJsselmuiden ook nog tijd om een enorme bunker naar binnen te schuiven. Ze laat met deze foto wel weer goed zien dat ze absoluut niet bang is om een beetje bot over te komen. Want er is namelijk niet heel veel vrouwelijks aan zo’n grote sandwich naar binnen schuiven. maar toch begint Sylvana er maar aan. Het maakt haar absoluut niet uit dat ze op die manier niet gezien wordt als vrouwelijk. Dat is helemaal niet haar doel. Daarbij compenseren haar andere foto’s natuurlijk enorm. De mooie blondine geeft in ieder geval aan dat ze niet bang is om even lekker te genieten van een mega broodje.

Sylvana IJsselmuiden deelt graag alles met haar fans

De mooie blondine houdt liever niets verborgen voor haar fans. De presentatrice deelt echt alles met hen. Of het nou gaat om foto’s waarbij ze niet zo heel erg veel kleding meer draagt, of juist haar mega lunch die ze nauwelijks op krijgt, alles wordt gedeeld via haar social media. Sylvana IJsselmuiden is daarmee ook een stukje minder ijdel dan sommige andere online persoonlijkheden. Dat is juist wel fijn aan de blondine. Je hebt niet het gevoel dat ze alles maar om aandacht doet. Ze vindt het juist leuk om zoveel mogelijk te delen met haar fans. En die genieten natuurlijk van elk moment dat voorbij komt.

Als je meer wil zien van Sylvana IJsselmuiden moet je even naar haar Instagram

De leuke blondine heeft nog veel meer mooie foto’s, maar die staan allemaal op haar Instagram. Daar vind je nog veel meer leuke plaatjes van de presentatrice.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

PSV’er Joey Veerman hoopt dat zijn vriendin deze stiekeme video van Ibiza-trip niet te zien krijgt

PSV-speler Joey Veerman heeft wat uit te leggen aan zijn vriendin. De middenvelder kon zijn handen namelijk niet thuishouden tijdens het kampioensfeestje op Ibiza..

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!

Suzanne Schulting laat zich van onderkant filmen tijdens diepgaande workout (video’s)

Suzanne Schulting is hard aan het sporten voor het herstel en geeft een mooi beeld van de onderkant aan ons!