Boerin Annemiek Koekoek deelt foto met witte spetters op haar gezicht

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Annemiek Koekoek heeft witte spetters op haar gezicht! Hoe zijn die spetters daar gekomen? We zoeken het uit voor je!

De boerin Annemiek Koekoek heeft in een recente foto fans nogal verbaasd. Ze is namelijk te zien met witte spetters op haar gezicht! Niemand had dit zijn aankomen natuurlijk. Maar wat zijn de vlekken en waar komen ze vandaan?

Annemiek Koekoek haar gezicht zit helemaal onder

Onze mooie boerin, Annemiek Koekoek, heeft haar gezicht helemaal onder witte klodder zitten! Dit is een verrassing die niemand van de boerin had verwacht! Maar blijkbaar is het niet wat je denkt… Het is niets vies of aparts, het is namelijk gewoon wat witte verf! Ondanks dat zijn de volgers van Annemiek toch even goed geschrokken. Maar alle fans kunnen blij zijn dat ze onderin het bericht erbij heeft gezet dat ze dus alleen maar het plafond aan het schilderen is… Anders zou het een vreemd raadsel zijn gebleven over wat ze nou op haar gezicht had zitten!

Annemiek Koekoek

Boerin Annemiek is zwanger

We kennen Annemiek Koekoek natuurlijk van het programma Boer zoekt Vrouw van het seizoen in 2019. Daar heeft ze haar liefdevolle Charlie ook gevonden! Maar het stelletje is nu al wel even samen en hebben ook goed nieuws om te delen met iedereen. Annemiek is namelijk zwanger! Ze is erg trots en laat met veel plezier al haar fans beelden zien van hoe de zwangerschap verloopt. In elke foto die de boerin plaats kan je gelijk haar glimlach zien en dat ze erg gelukkig is met haar leventje zo. Er zullen ongetwijfeld nog meer mooie plaatjes en filmpjes komen van het stelletje en hun aankomend kindje. Fans kunnen niet wachten om het allemaal te zien te krijgen. Die zitten al helemaal klaar voor de eerste foto’s van het kindje van Annemiek.

Annemiek Koekoek zorgt goed voor al haar dieren

Annemiek staat bekend als een echte dierenliefhebber, en dit blijkt wel uit haar zorg voor al haar dierenvrienden. Op haar Instagram-account deelt ze dan ook regelmatig foto’s van haar koeien, paarden en haar trouwe hond Appie. De hond steelt keer op keer de show op haar foto’s, maar het verhaal erachter maakt het nog specialer. Tijdens een bezoek aan boer Bastiaan, die ook bekend is van het seizoen 2019 van BZV, werd Annemiek verliefd op een nestje pups wat hij had gekregen in 2021 in 2021. Toen Bastiaan haar vroeg of ze interesse had in een van de pups, twijfelde Annemiek nog wel of ze het moest doen. Maar uiteindelijk besloot ze toch een van de schattige puppy’s in huis te nemen, nadat andere potentiële eigenaren hem niet wilde. Inmiddels is de prachtige hond Appie onmisbaar geworden voor Annemiek. Appie is een Grote Zwitserse Sennenhond die nu veel liefde krijgt van de boerin. Ook aan dit verhaal kan je gelijk merken dat Annemiek bestemd is om zich met dieren bezig te houden! Fans vinden het ook altijd leuk om eens in de tijd  te zien hoe het met Appie gaat en dat zal ze hopelijk ook blijven doen.

Boerin Annemiek Koekoek kondigt zwangerschap aan

Meer zien van de boerin Annemiek Koekoek?

Om meer te zien van deze brunette moet je naar haar Instagram pagina gaan. Daar zie je nog veel meer foto’s en video’s van de prachtige boerin.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

PSV’er Joey Veerman hoopt dat zijn vriendin deze stiekeme video van Ibiza-trip niet te zien krijgt

PSV-speler Joey Veerman heeft wat uit te leggen aan zijn vriendin. De middenvelder kon zijn handen namelijk niet thuishouden tijdens het kampioensfeestje op Ibiza..

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!

Suzanne Schulting laat zich van onderkant filmen tijdens diepgaande workout (video’s)

Suzanne Schulting is hard aan het sporten voor het herstel en geeft een mooi beeld van de onderkant aan ons!