Video: Rutger Castricum maakt Eloise van Oranje met grond gelijk tijdens De Oranjewinter

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: YouTube

Rutger Castricum geeft tijdens De Oranjewinter aan absoluut geen fan te zijn van Eloise van Oranje. Hij noemt de influencer zelfs ‘debiel’…

Eloise van Oranje afgemaakt door Rutger Castricum

Het gaat helemaal los tijdens een interview met Rutger Castricum als tafelgast bij de Oranjewinter. Zo zijn ze in gesprek en oppert Hélène Hendriks het onderwerp Eloise van Oranje. Het is gelijk te zien dat Rutger Castricum aanslaat bij het horen van de Gravin haar naam en hij begint gelijk met ratelen en aanvallen. Zo heeft Eloise van Oranje recent een interview gegeven in het magazine Linda Meiden samen met Bram Krikke. In het interview ging het over het leven als bekende persoon in Nederland. Beide gaven aan dat het wel lekker zou zijn om soms met rust gelaten te worden. Zo vindt Eloise het vooral vervelend als mensen tijdens het uitgaan foto’s van haar maken. Eloise begrijpt niet wat ze daar mee zouden willen doen. Om deze en meerdere redenen gaat Eloise naar New York verhuizen voor een stage. Zo hoopt Eloise wat meer onder de radar te gaan kunnen leven.

Eloise van Oranje wordt afgemaakt door Rutger Castricum

Snoeiharde woorden van Rutger Castricum

Nu begint het los te gaan aan tafel bij de Oranjewinter. Royaltydeskundige Rick Evers begint gelijk over de uitspraken van Eloise van Oranje in haar interview met Linda. Zo begint hij ermee dat hij het heel erg raar vindt dat ze het vervelend vindt om herkend te worden op straat, want ze heeft honderdduizenden volgers. Rutger Castricum praat met een ontzettend sarcastische toon over Eloise haar plannen voor het buitenland. Ook zegt Rick Evers dat Eloise er zelf voor heeft gekozen om openbaar te gaan. Vervolgens gaat het gesprek over dat Eloise van Oranje zichzelf heeft geprofileerd alsof ze het echt zou gaan ‘ownen’ als influencer, en nu weer terugkrabbelt. Daarna gaat het over het feit dat Eloise een eigen kledingmerk heeft met een duurzame instelling, waarvoor ze veel vliegreizen heeft gemaakt. Rick Evers confronteerde haar met het feit dat dit niet zo duurzaam is en daar kon ze in een interview niet goed op antwoorden. Rutger Castricum gaat zover dat hij zegt dat Eloise debiel stond te doen voor de camera. Vervolgens gaat Rutger nog even door met harde uitspraken en zegt dat hij het interview echt heerlijk vindt.

Bekijk de hele video hier.

Fans van Eloise zijn het niet eens met harde mening

Tijdens de Oranjewinter wordt Eloise van Oranje dus heel hard afgebrand in alle meningen van de tafelgasten. Gelukkig zijn er ook mensen die het anders inzien wat betreft Eloise van Oranje en haar nieuwe toekomstplannen. Zo had Eloise misschien nooit begrepen hoe het zou zijn om zo bekend te worden. Een volger op Twitter reageert het volgende over Rutger Castricum zijn mening;

Deze twitteraar is dus duidelijk niet zo gesierd van Rutger en pakt hem weer flink aan. Het is duidelijk dat de trouwe volgers van Eloise haar te hulp proberen te schieten. Toch zijn er in de reacties ook een hoop mensen die het wél eens zijn met Rutger.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Dit spookten Kelly Piquet en Max Verstappen uit in hun luxe hotel

Kelly Piquet en Max Verstappen hebben tóch tijd gehad om samen tijd door te brengen! Deze foto's bewijzen dat ze het heel knus hadden samen in het hotel...

Anna Nooshin is smakelijk hapje in onhandig doorschijnend jurkje (video)

Model Anna Nooshin neemt een enorm risico met haar luchtige outfit. Van gevaarlijke roofdieren wegrennen gaat een zware klus worden met zo'n jurk!

Knappe schaatsster Pien Hersman (20) gebruikt haar tong in hotelkamer

Schaatsster Pien Hersman is in een zeer goede bui, en kan dat moeilijk verbergen. Geen wonder dat ze dit soort foto's online zet!