Video: Rutger Castricum maakt alle mannen jaloers en grijpt Hélène Hendriks beet tijdens Oranjewinter

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: YouTube

Rutger Castricum heeft in een uitzending van de Oranjewinter hetgeen gedaan waar elke man van droomt; hij grijpt Hélène Hendriks even flink beet tijdens een innig moment op live tv.

Rutger Castricum grijpt Hélène Hendriks stevig vast in de studio

In de uitzending van de Oranjewinter gebeurde wel iets heel bijzonders. Niet zomaar iets, maar iets waar heel mannelijk Nederland toch stiekem wel van droomt. Een knuffel van Hélène Hendriks praten we dan over. Het overkwam Rutger Castricum. Althans het overkwam hem niet, Rutger maakte zelf de eerste move. Rutger en Hélène hadden het over knuffelen en uit het niets stond Rutger op om te demonsteren hoe hij dit meestal doet. Het was een enorm lange knuffel, die tot veel ongemakkelijke blikken leidde in de studio. ‘Een beetje lafjes dit’, noemde de blonde presentatrice de knuffel van Rutger. Dit geeft aan dat de blondine wel van ruig houd. Vervolgens dook Rutger bijna met haar op de tafel. Tenslotte was het grappig om te zien hoe scheidsrechter Bas Nijhuis volledig in een deuk lag van ongemakkelijkheid.

Rutger Castricum tongzoent weinig en knuffelt veel

In het fragment hebben Hélène Hendriks en Rutger Castricum het over knuffelen. Hélène trapt af met dat Rutger niet van tongzoenen houdt en juist iemand is die van knuffelen houdt. Rutger geeft aan dat hij echt een knuffelbeer is. Hij heeft immers thuis ook veel te knuffelen. Met maar liefst vier kinderen en een vrouw thuis, blijft Rutger oneindig knuffels uitdelen. “Het is misschien niet direct aan mij gekoppeld, maar ik knuffel wel echt veel”, aldus de politiek verslaggever. “Wat voor knuffelaar ben je?”, vraagt Hélène. Waarop Rutger reageert: “Even voordoen?”. Toen ontstond er een innig moment dat Rutger Castricum nooit van zijn leven zal vergeten.

Het publiek is niet te spreken over uitzending de Oranjewinter

Het Instagram bericht van Vandaag Inside, waarop Rutger en Hélène knuffelend te zien zijn, is overspoeld met reacties. Al zijn deze reacties niet van positieve aard. Sommige gaan over de knuffel en geven daarmee aan jaloers te zijn op Rutger. De meerderheid uit hun onvrede over de uitzending. Veel volgers van het account willen Rutger Castricum niet meer zien en vinden hem een irritante gozer. Naast onvrede over de personen in beeld, vinden ook veel mensen de onderwerpen niet boeiend. Oftewel, een fout van de redactie. “Vreselijke uitzending en wat een onderwerpen”, luidt één van de reacties. Dit is nog een milde reactie vergeleken met hoe ver andere kijkers gaan in het verkondigen van hun mening.

Hélène Hendriks roept vragen op met knuffel na positieve corona-uitslag

In de dagen voor kerst vluchtte Hélène de uitzending uit nadat ze positief testte op corona. Ondanks corona geen hot topic meer is, blijft het woord vervelend klinken. Toch wilde de redactie dat de presentatrice naar huis zou gaan. Ergens logisch, de een vat corona nog heel serieus op en de ander maakt het niks meer uit. Toch zijn er mensen die de foto met Rutger direct linken aan een week geleden. Een voorbeeld van een reactie was: ”Apart. Helène had toch corona. Na 6 dagen alweer knuffelen.”

Meer zien van Hélène Hendriks kan op Instagram

Wil je nou nog meer genieten van Hélène Hendriks? Dan moet je even naar haar Instagram pagina gaan. Daar vind je namelijk nog veel meer leuke foto’s van de presentatrice.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna maakt eind aan geruchten en deelt zeldzame foto met Kenneth Taylor

Eindelijk weten we het zeker! Jade Anna deelt een foto samen met Kenneth Taylor en maakt een eind aan alle geruchten!

Maxime Meiland lijkt totaal andere vrouw op foto met poes

Influencer Maxime Meiland lijkt op deze foto met poes totaal niet op zichzelf en laat zo iedereen schrikken!

Pasgeboren baby Myron Koops en Enzo Knol zet onbedoeld eerste stapjes als influencer

Influencers Myron Koops en Enzo Knol maken interessant nieuws bekend over pasgeboren baby, Riven.