Foto: Dee van der Zeeuw knalt zowat uit haar broek

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Dee van der Zeeuw deed onlangs een grote onthulling, en heeft nu last van een véél te strakke broek…

Dee van der Zeeuw past door zwangerschap niet in broek

De knappe Dee van der Zeeuw weet als geen ander hoe het is om zwanger te zijn, want ze heeft er al een kindje uitgeperst. Nu is Dee van der Zeeuw lekker op vakantie met haar vriend en de schoonfamilie en daar geniet ze duidelijk heel erg van. Het is dit keer geen zomerse vakantie met strandweer, maar een skivakantie. Waarschijnlijk verbaasd het niemand dat Dee dit ook al kan doen, want ze heeft veel talenten. Toch heeft Dee misschien een beetje onderschat hoe groot haar buik ondertussen wel niet is. Zo is de zwangere Dee al behoorlijk dik door de baby in haar buik en dat is nu goed te zien. Helaas dacht de blondine haar skibroek wel aan te kunnen, maar hij lijkt toch wel wat te strak te zitten. Dee ploft bijna uit de broek en schrijft bij de foto dat het nog net gaat. Wel kijkt de blondine ontzettend vrolijk op de foto dus het is een goed teken dat ze nog kan ademhalen.

Dee van der Zeeuw knalt uit strakke broek

Dee van der Zeeuw gaat los tijdens de après-ski

Nu Dee van der Zeeuw zwanger is betekent het nog niet dat ze helemaal heilig is geworden. De blondine gaat gewoon mee naar de après-ski tijdens de vakantie met haar schoonfamilie. Natuurlijk mag Dee geen alcohol drinken, dus het zal er wellicht iets minder heftig aan toe gaan dan normaal. Blijkbaar kan Dee zonder alcohol nog steeds erg goed dansen en feesten, want ze deelt een vrolijke foto. Volgens de blondine is dit de enige foto die goed genoeg was voor op haar Instagram. De andere foto’s waren wellicht wat te wild of de dames trokken gekke gezichten. Op de foto is Dee met haar twee schoonzusjes te zien, en zo te zien zijn ze ongelofelijk close met elkaar.

Dee van der Zeeuw knalt uit strakke broek

Dee van der Zeeuw maakt zwangerschap bekend met video

Het is nog maar een paar dagen bekend dat Dee van der Zeeuw zwanger is. Zo heeft de blondine het samen met haar vriend Lars heel lang voor zichzelf gehouden. De twee kregen een ruim jaar geleden hun eerste dochtertje. Het koppel pakt lekker door met baby’s maken, want de tweede is dus al onderweg. Ook hoeft Dee niet meer super lang te gaan, want de baby komt als het goed is al in mei. Het koppel maakt de zwangerschap bekend door een hele romantische video te plaatsen met hun dochtertje bij het strand en onder de palmbomen.

Bekijk de video hier. 

Dee van der Zeeuw deelt spannende jurk

Natuurlijk houdt influencer Dee van der Zeeuw ongelofelijk veel van fashion. Anders zou de blondine waarschijnlijk ook geen influencer zijn geworden. Kleding is nou eenmaal een van de populairste dingen voor influencers om anderen mee te beïnvloeden om hetzelfde te kopen. Op onderstaande foto heeft Dee een prachtige zwarte jurk aan die strak om haar zit. Het kan niet anders dan dat deze jurk gelijk uitverkocht is, na Dee haar post.

Dee van der Zeeuw deelt omkleedsessie

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin laat tijdens safari vooral haar eigen enorme pluspunten zien (video)

Anna Nooshin laat met trots prachtige beelden zien van haar safari in Afrika. Het lijkt er op dat ze nog meer trots is op iets anders!

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!

Schaatsster Michelle de Jong laat zich zien in riskant rokje (foto)

Michelle de Jong verwent haar mannelijke volgers met heerlijke foto in een zeer riskant kort rokje!