Eloise van Oranje

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Influencers > Eloise van Oranje

Influencer Eloise van Oranje

Als je dankzij je familienaam hoe dan ook altijd in de schijnwerpers staat, kun je daar maar beter gebruik van maken. Zo dacht ook Eloise van Oranje, ook wel bekend als de ‘Gravinfluencer’. Ze is inmiddels een heuse Instagram bekendheid. Eloise werd geboren in Den Haag op 8 juni 2002. Ze is de dochter van Prins Constantijn en Laurentien Brinkhorst. Ze heeft een broertje en een zusje. Eloise van Oranje ging in Den Haag naar de middelbare school, het Mearlant Lyceum. Hier behaalde ze haar vwo-diploma, net zoals Mark Rutte dat eerder al deed op deze school.

Eloise van Oranje Gravinfluencer op Instagram

Eloise van Oranje weet precies hoe ze alle aandacht voor het koningshuis kan gebruiken voor haar carrière. Ze was de eerste Oranje die een eigen openbaar social media profiel had. Op Instagram heeft ze inmiddels meer dan 320.000 volgers. Regelmatig post ze hier updates van haar leven. Of het nou om vakanties, speciale gelegenheden of simpelweg selfies gaat, je vindt ze op het profiel van Eloise allemaal. Ze studeert aan de Hoge Hotelschool in Den Haag. Ook dit kun je op de voet volgen via de socials van Eloise. Ze is er inmiddels wel aan gewend dat alles wat ze doet onder een vergrootglas ligt. Dingen worden gemakkelijk heel groot gemaakt door de media.

Eloise van Oranje zwanger

In maart 2022 kwam naar buiten dat Eloise zwanger zou zijn en een kindje verwachtte samen met een goede vriendin van haar. Dit bleek precies zo’n geval van een klein en onschuldig grapje wat ontzettend groot werd gemaakt door de media. Er waren namelijk enkele roddelbladen die speculeerden over een kleintje van Eloise en haar vriendin Joann. Op TikTok deelde Eloise van Oranje een video waar ze een aantal van dit soort roddelsites afging om te kijken wat voor onzin ze nu weer geschreven hadden. Ze onkrachtte de roddel, liet zelfs haar buik zien als bewijs en zei duidelijk grappend “Ja, de geruchten zijn waar”. Toch werd ook dit weer opgepikt door clickbaitsites om pakkende koppen te genereren.

Eloise van Oranje relatie en vriend

Eloise van Oranje zit middenin haar studententijd. Dat is natuurlijk dé tijd om te ontdekken en erachter te komen met wie je de rest van je leven door wil brengen. Eloise lijkt het al een tijdje leuk te hebben met iemand. Hij heeft zelfs haar ouders al ontmoet. Ze is naar eigen zeggen héél verliefd op haar vriend. Wie de gelukkige is, is nog niet bekend. Ongetwijfeld zullen we hierachter komen als de twee daadwerkelijk besluiten voor altijd samen te willen zijn.

Nieuws

Eloise van Oranje doorbreekt barrière op Instagram

Onze favoriete Influencer met blauw bloed is dwars door de 100k-barriere gevlogen! Dat vieren we met meer foto's!

Gravin Eloise van Oranje (18) stelt Instagram open

Ons koningshuis doet meestal een beetje moeilijk over de privélevens van de koninklijke familie. Daarom waren we met z'n allen blij verrast toen we erachter kwamen dat Eloise van Oranje, de dochter van Prins Constantijn en Laurentien, haar Instagram 'gewoon' opengegooid heeft! Wie is deze 18-jarige Gravin?
Eloise van Oranje Koningshuis Instagram

Profiel

Geboortedatum: 8 juni 2002 Sterrenbeeld: Tweelingen
Geboorteplaats: Den Haag
Relatie: Ja
Vriend: Onbekend
Beroep: Influencer
Instagram: Eloise gebruikt Instagram onder de naam @eloisevanoranje

Foto's

Eloise van Oranje Instagram