Eloise van Oranje

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Influencers > Eloise van Oranje

Influencer Eloise van Oranje

Als je dankzij je familienaam hoe dan ook altijd in de schijnwerpers staat, kun je daar maar beter gebruik van maken. Zo dacht ook Eloise van Oranje, ook wel bekend als de ‘Gravinfluencer’. Ze is inmiddels een heuse Instagram bekendheid. Eloise werd geboren in Den Haag op 8 juni 2002. Eloise van Oranje ging in Den Haag naar de middelbare school, het Mearlant Lyceum. Hier behaalde ze haar vwo-diploma, net zoals Mark Rutte dat eerder al deed op deze school. Momenteel studeert zij aan de Amsterdamse campus van hotelschool The Hague.

Familie Eloise van Oranje

Eloise van Oranje is de dochter van Prins Constantijn en Laurentien Brinkhorst. Prins Constantijn is het jongste kind van prinses Beatrix en prins Claus der Nederlanden. Eloise heeft zowel een broertje als een zusje. Haar broertje heet Claus-Casimir van Oranje-Nassau van Amsberg en haar zusje gaat onder de naam Leonore van Oranje-Nassau van Amsberg.

Eloise van Oranje Gravinfluencer op Instagram

Eloise van Oranje weet precies hoe ze alle aandacht voor het koningshuis kan gebruiken voor haar carrière. Ze was de eerste Oranje die een eigen openbaar social media profiel had. Op Instagram heeft ze inmiddels meer dan 420.000 volgers. Regelmatig post ze hier updates van haar leven. Of het nou om vakanties, speciale gelegenheden of simpelweg selfies gaat, je vindt ze op het profiel van Eloise allemaal. Ze is er inmiddels wel aan gewend dat alles wat ze doet onder een vergrootglas ligt. Dingen worden gemakkelijk heel groot gemaakt door de media.

Eloise van Oranje zwanger

In maart 2022 kwam naar buiten dat Eloise zwanger zou zijn en een kindje verwachtte samen met een goede vriendin van haar. Dit bleek precies zo’n geval van een klein en onschuldig grapje wat ontzettend groot werd gemaakt door de media. Er waren namelijk enkele roddelbladen die speculeerden over een kleintje van Eloise en haar vriendin Joann. Op TikTok deelde Eloise van Oranje een video waar ze een aantal van dit soort roddelsites afging om te kijken wat voor onzin ze nu weer geschreven hadden. Ze onkrachtte de roddel, liet zelfs haar buik zien als bewijs en zei duidelijk grappend “Ja, de geruchten zijn waar”. Toch werd ook dit weer opgepikt door clickbaitsites om pakkende koppen te genereren.

Eloise van Oranje relatie en vriend

Eloise van Oranje zit middenin haar studententijd. Dat is natuurlijk dé tijd om te ontdekken en erachter te komen met wie je de rest van je leven door wil brengen. Eloise lijkt het al een tijdje leuk te hebben met iemand. Hij heeft zelfs haar ouders al ontmoet. Ze is naar eigen zeggen héél verliefd op haar vriend. Wie de gelukkige is, is nog niet bekend. Ongetwijfeld zullen we hierachter komen als de twee daadwerkelijk besluiten voor altijd samen te willen zijn.

Nieuws

Foto: Eloise van Oranje maakt volgers lekker met riskant jurkje

Eloise van Oranje weet wel hoe ze haar volgers een beetje moet verrassen. De gravin laat zichzelf van haar beste kant zien.

Video: Rutger Castricum maakt Eloise van Oranje met grond gelijk tijdens De Oranjewinter

Rutger Castricum geeft tijdens De Oranjewinter aan absoluut geen fan te zijn van Eloise van Oranje. Hij noemt de influencer zelfs 'debiel'...

Foto: Influencer Eloise van Oranje eindelijk gespot met haar vriend

Influencer Eloise van Oranje laat normaal niks los over haar liefdesleven, maar is nu toch eindelijk gespot met haar huidige vriend...

Foto: Eloise van Oranje duikt toilet in voor selfie met drank en openhangend jurkje

Eloise van Oranje weet hoe ze de aandacht op zich moet krijgen. Deze keer deelt ze wel heel gewaagde beelden hiervoor...

Video: Eloise van Oranje pakt uit in slechts een badjasje

Eloise van Oranje pakt groots uit op camera in enkel een badjasje. Je merkt dat de influencer graag veel van zichzelf laat zien!

Eloise van Oranje zet ouders bijna voor schut met enorme scheur in haar jurk

Eloise van Oranje accepteerde samen met haar ouders een award bij Harper’s Bazaar 'women of the year 2023' awards. En dat deed ze in stijl!

Schaars geklede Eloise van Oranje laat koningshuis blozen met foto van inkijk

De prachtige Eloise van Oranje heeft een nieuwe reeks foto's geplaatst waar de rest van het koningshuis flink van moet blozen. 

Prinses Eloise van Oranje lijkt verdacht veel op Dilan Yeşilgöz op deze foto

Het is bizar hoeveel Gravin Eloise van Oranje op Dilan Yeşilgöz lijkt op deze foto. Zouden de twee stiekem familie zijn?
Eloise van Oranje Koningshuis Instagram

Profiel

Geboortedatum: 8 juni 2002 Sterrenbeeld: Tweelingen Geboorteplaats: Den Haag
Vriend: Ja, naam onbekend 
Ouders: Constantijn Christof Frederik Aschwin en Laurentien Brinkhorst
Broers/zussen: 1 broer en 1 zus
Beroep:
Influencer
Opleiding: Hotelschool The Hague
Instagram: Eloise gebruikt Instagram onder de naam @eloisevanoranje

Foto's

Eloise van Oranje Instagram