Video: Max Verstappen en Lewis Hamilton rammen elkaar bijna van de weg in Brazilië

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dit weekend is de Formule 1 in Brazilië en het belooft weer een spannende race te worden. Niet te spannend natuurlijk, aangezien het al duidelijk is dat Max kampioen is geworden. Maar toch is Brazilië een zeer memorabele baan voor Max. 

Lewis Hamilton heeft zich onlangs zeer lovend uitgelaten zijn rivaal Max Verstappen. De Engelse F1-coureur vond dat de huidige wereldkampioen wel wat lof verdiende. Hamilton verklaarde net voor de Grand Prix van Brazilië dat Max Verstappen enorm trots mag zijn op zijn prestaties dit seizoen. Maar vorig seizoen zat dat natuurlijk nog even anders. Toen konden de twee coureurs elkaars bloed wel drinken. Tijd om eens terug te blikken op een van de spannendste momenten.

Lees ook: Kelly Piquet: 10 foto’s en redenen waarom Max Verstappen smoorverliefd op haar werd

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FORMULA 1® (@f1)

In Brazilië reden Hamilton en Verstappen elkaar van de weg

Nu lijken de twee coureurs het dan wel weer goed met elkaar te kunnen vinden, maar een jaar geleden lag dat toch even anders. Toen konden ze elkaar niet luchten of zien. Dat was ook niet zo heel gek, want er stond toen veel meer op het spel voor Lewis Hamilton en nieuwkomer Max zou hem dat allemaal afnemen. Nu we een jaar verder zijn lijkt de hitte tussen de twee een beetje bekoeld. Lewis gaf Max zelfs complimenten op zijn tweede titel. Natuurlijk deed hij dat wel net voor de Grand Prix van Brazilië, de race waar Max volgens sommige fans Lewis Hamilton van de baan had gedrukt. Zijn de complimenten van Hamilton welgemeend, of is dit zijn manier om te zeggen dat hij Max deze keer eronder krijgt?

Het wordt een zware race voor Max Verstappen

Normaal max Max altijd starten vanaf de eerste positie, maar nu wist Magnussen de snelste tijd neer te zetten. Daardoor moet Max extra hard zijn best doen om te winnen. Er staat voor de Nederlander misschien niets meer op het spel, maar op een track als deze wil hij gewoon de eerste plek halen. Zeker als Hamilton straks Max zijn actie van vorig jaar, of andere geintjes, probeert uit te halen. Max heeft dus meer dan genoeg redenen om de race van zijn leven te rijden. Het belooft dus een spektakel te worden dit weekend.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Max Verstappen (@maxverstappen1)

Zet Max zijn winning streak voort?

Max is de laatste tijd weer veel aan het winnen en hij zet natuurlijk graag die winning streak voort. Want hoe anders bewijs je dat je de absolute beste bent binnen de F1? Dan moet je elke race met overtuiging zien te winnen. Max is dus flink zijn best aan het doen om dat voor elkaar te krijgen. Aan de voorbereiding en focus van de coureur kan het in ieder geval niet liggen. Die zijn beide ontzettend sterk. Max begint misschien niet vanaf de eerste plek, maar als het aan hem ligt, heeft hij die wel verovert tegen het einde van de race.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Sylvie Meis duwt haar troeven flink omhoog op strandbedje

Oh là là, kijk daar eens! Sylvie Meis, de koningin van stijl en glamour, ligt als een ware godin op een zonnig strandbedje in Mallorca. 

Foto: Zangeres Lisa Michels buigt diep voorover in laag uitgesneden shirtje

Sinds haar razend populaire deelname aan "It Takes Two" is Lisa Michels niet meer uit onze gedachten verdwenen. En dit heerlijke kiekje bewijst dat je dat ook helemaal niet wil. 

Foto: Nicolette Kluijver leidt soldaten enorm af met kort jurkje

Als presentatrice weet Nicolette Kluijvers dondersgoed hoe ze je aandacht moet sturen. Dit piepkleine jurkje is dan ook bijna strategisch afleidend, zeker voor een groepje hongerige soldaten...