AnneKee Molenaar deelt strandfoto met sappige kokosnoot

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

AnneKee Molenaar is de prachtige vriendin van voetballer Mathijs de Ligt. Met een sappige kokosnoot naast haar is elke man jaloers op Mathijs de Ligt. 

De prachtige blondine ligt heerlijk in de zon te genieten van haar vakantie. Met een sappige kokosnoot aan haar zijde kan de dag niet meer stuk. Met zo’n prachtige foto moet Mathijs de Ligt oppassen, want iedere man is gelijk verkocht.

AnneKee Molenaar laat alles zien in badpakje

Met een erg klein badpakje laat AnneKee Molenaar niks aan de verbeelding over. Er valt ongelofelijk veel te zien bij de knappe blondine. Met een boek probeert ze nog het een en andere te bedekken, maar dit heeft weinig zin. Haar eigen kokosnoten komen goed uit de verf. Mathijs de Ligt mag van geluk spreken met zo’n parel. Onder de brandende zon probeert AnneKee een lekker kleurtje te krijgen. Haar vriendje, Mathijs de Ligt, heeft een paar jaar bij Juventus in Italië gespeelt en daar heeft niet alleen Mathijs een grote indruk achter gelaten. AnneKee Molenaar heeft vele volgers uit Italië die massaal reageren op de prachtige foto. De knappe blondine heeft dus niet alleen in Nederland naam gemaakt. In Italië zijn er alleen maar lovende woorden voor AnneKee. Kijk hieronder voor de verleidelijk foto.

Lees ook: Foto: AnneKee Molenaar gaat zonder kleding kopje onder

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door AnneKee Molenaar (@annekeemolenaar)

Volgers AnneKee Molenaar mogen meegenieten met hete workout

In de brandende zon blijft de knappe blondine maar gaan. Het lijkt erop dat niets haar tegenhoudt. Voordat ze aan haar hete workout begon, zette ze haar telefoon neer. Dit zorgt voor een heerlijk zijaanzicht. Vanaf de zijkant kunnen haar volgers mee genieten hoe AnneKee zich helemaal uitstrekt. In een verdomd klein sportbroekje is het geen straf om naar te kijken. Ook deze keer zijn de Italianen helemaal door het dolle heen. AnneKee Molenaar weet naar welk land ze moet gaan mocht het een keer uit gaan met Mathijs de Ligt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door AnneKee Molenaar (@annekeemolenaar)

Zonder kleren ligt AnneKee Molenaar op bed

Dit is een beeld dat normaal gesproken alleen haar vriendje te zien krijgt. Nu mag de hele wereld mee genieten. AnneKee Molenaar ligt namelijk zonder kleding op bed en laat echt alles zien. Haar achterwerk wordt door niks of niemand bedekt. Met haar armen bedekt de blondine nog voorzichtig haar kokosnoten, maar de rest van haar lichaam is volledig te zien. Er valt goed te zien dat AnneKee Molenaar topfit is en dagelijks sport. Op haar social media valt ook goed te zien dat ze nooit te gek doet en enorm gezond eet. Dit alles bij elkaar creëert een lichaam van een godin. Mathijs de Ligt is de gelukkigste man van de wereld dat hij elke avond naar deze prachtige vrouw mag kijken. Ook haar volgers weten nu naar wat Mathijs de Ligt elke avond kijkt. Het is een beeldschoon kiekje!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door AnneKee Molenaar (@annekeemolenaar)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hoe is het nu met gebarentolk Irma Sluis?

De corona-periode was natuurlijk geen leuke tijd, maar tóch hadden we altijd één lichtpuntje om naar uit te kijken. Waar is gebarentolk Irma Sluis gebleven, nu we bijna corona-vrij zijn?

Schokkend: Deze BN’ers hebben stiekem een andere naam in hun paspoort staan

We weten meestal wel dat bepaalde artiesten niet hun echte naam gebruiken als artiestennaam, maar het blijkt dat al deze onverwachte BN'ers datzelfde trucje gebruiken!

Foto: Yvonne Coldeweijer haalt snoeihard uit richting Samantha Steenwijk

Dat Yvonne Coldeweijer en Samantha Steenwijk elkaar niet zo goed liggen, is intussen wel duidelijk. Ook nu gaan de blondines er weer met gestrekt been in!