AnneKee Molenaar deelt strandfoto met sappige kokosnoot

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

AnneKee Molenaar is de prachtige vriendin van voetballer Mathijs de Ligt. Met een sappige kokosnoot naast haar is elke man jaloers op Mathijs de Ligt. 

De prachtige blondine ligt heerlijk in de zon te genieten van haar vakantie. Met een sappige kokosnoot aan haar zijde kan de dag niet meer stuk. Met zo’n prachtige foto moet Mathijs de Ligt oppassen, want iedere man is gelijk verkocht.

AnneKee Molenaar laat alles zien in badpakje

Met een erg klein badpakje laat AnneKee Molenaar niks aan de verbeelding over. Er valt ongelofelijk veel te zien bij de knappe blondine. Met een boek probeert ze nog het een en andere te bedekken, maar dit heeft weinig zin. Haar eigen kokosnoten komen goed uit de verf. Mathijs de Ligt mag van geluk spreken met zo’n parel. Onder de brandende zon probeert AnneKee een lekker kleurtje te krijgen. Haar vriendje, Mathijs de Ligt, heeft een paar jaar bij Juventus in Italië gespeelt en daar heeft niet alleen Mathijs een grote indruk achter gelaten. AnneKee Molenaar heeft vele volgers uit Italië die massaal reageren op de prachtige foto. De knappe blondine heeft dus niet alleen in Nederland naam gemaakt. In Italië zijn er alleen maar lovende woorden voor AnneKee. Kijk hieronder voor de verleidelijk foto.

Lees ook: Foto: AnneKee Molenaar gaat zonder kleding kopje onder
Volgers AnneKee Molenaar mogen meegenieten met hete workout

In de brandende zon blijft de knappe blondine maar gaan. Het lijkt erop dat niets haar tegenhoudt. Voordat ze aan haar hete workout begon, zette ze haar telefoon neer. Dit zorgt voor een heerlijk zijaanzicht. Vanaf de zijkant kunnen haar volgers mee genieten hoe AnneKee zich helemaal uitstrekt. In een verdomd klein sportbroekje is het geen straf om naar te kijken. Ook deze keer zijn de Italianen helemaal door het dolle heen. AnneKee Molenaar weet naar welk land ze moet gaan mocht het een keer uit gaan met Mathijs de Ligt.
Zonder kleren ligt AnneKee Molenaar op bed

Dit is een beeld dat normaal gesproken alleen haar vriendje te zien krijgt. Nu mag de hele wereld mee genieten. AnneKee Molenaar ligt namelijk zonder kleding op bed en laat echt alles zien. Haar achterwerk wordt door niks of niemand bedekt. Met haar armen bedekt de blondine nog voorzichtig haar kokosnoten, maar de rest van haar is volledig te zien. Er valt goed te zien dat AnneKee Molenaar topfit is en dagelijks sport. Op haar social media valt ook goed te zien dat ze nooit te gek doet en enorm gezond eet. Dit alles bij elkaar creëert een van een godin. Mathijs de Ligt is de gelukkigste man van de wereld dat hij elke avond naar deze prachtige vrouw mag kijken. Ook haar volgers weten nu naar wat Mathijs de Ligt elke avond kijkt. Het is een beeldschoon kiekje!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Lilian Marijnissen online uitgekotst na aankondiging zwangerschap met vreemdganger (foto’s)

Lilian Marijnissen heeft niet alleen maar felicitaties gekregen na het bekendmaken van haar zwangerschap. Ze zou zwanger zijn van een man die bestempeld wordt als stiekeme vreemdganger...

Real Madrid-speler Jude Bellingham heeft razend knappe Nederlandse vriendin (foto’s!)

Deze mooie Nederlandse meid blijkt de vlam van Real Madrid superster Jude Bellingham te zijn!

Yvonne Coldeweijer belooft lijpe juice: ‘Wat deed Marco Borsato bij ander 16-jarig meisje?’

Yvonne Coldeweijer gaat nog een stapje verder met het uitbrengen van de lijpste juice. Ze heeft zelfs de laatste roddels over de dingen die Marco Borsato bij een 16-jarig meisje heeft gedaan.