AnneKee Molenaar deelt strandfoto met sappige kokosnoot

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

AnneKee Molenaar is de prachtige vriendin van voetballer Mathijs de Ligt. Met een sappige kokosnoot naast haar is elke man jaloers op Mathijs de Ligt. 

De prachtige blondine ligt heerlijk in de zon te genieten van haar vakantie. Met een sappige kokosnoot aan haar zijde kan de dag niet meer stuk. Met zo’n prachtige foto moet Mathijs de Ligt oppassen, want iedere man is gelijk verkocht.

AnneKee Molenaar laat alles zien in badpakje

Met een erg klein badpakje laat AnneKee Molenaar niks aan de verbeelding over. Er valt ongelofelijk veel te zien bij de knappe blondine. Met een boek probeert ze nog het een en andere te bedekken, maar dit heeft weinig zin. Haar eigen kokosnoten komen goed uit de verf. Mathijs de Ligt mag van geluk spreken met zo’n parel. Onder de brandende zon probeert AnneKee een lekker kleurtje te krijgen. Haar vriendje, Mathijs de Ligt, heeft een paar jaar bij Juventus in Italië gespeelt en daar heeft niet alleen Mathijs een grote indruk achter gelaten. AnneKee Molenaar heeft vele volgers uit Italië die massaal reageren op de prachtige foto. De knappe blondine heeft dus niet alleen in Nederland naam gemaakt. In Italië zijn er alleen maar lovende woorden voor AnneKee. Kijk hieronder voor de verleidelijk foto.

Lees ook: Foto: AnneKee Molenaar gaat zonder kleding kopje onder
Volgers AnneKee Molenaar mogen meegenieten met hete workout

In de brandende zon blijft de knappe blondine maar gaan. Het lijkt erop dat niets haar tegenhoudt. Voordat ze aan haar hete workout begon, zette ze haar telefoon neer. Dit zorgt voor een heerlijk zijaanzicht. Vanaf de zijkant kunnen haar volgers mee genieten hoe AnneKee zich helemaal uitstrekt. In een verdomd klein sportbroekje is het geen straf om naar te kijken. Ook deze keer zijn de Italianen helemaal door het dolle heen. AnneKee Molenaar weet naar welk land ze moet gaan mocht het een keer uit gaan met Mathijs de Ligt.
Zonder kleren ligt AnneKee Molenaar op bed

Dit is een beeld dat normaal gesproken alleen haar vriendje te zien krijgt. Nu mag de hele wereld mee genieten. AnneKee Molenaar ligt namelijk zonder kleding op bed en laat echt alles zien. Haar achterwerk wordt door niks of niemand bedekt. Met haar armen bedekt de blondine nog voorzichtig haar kokosnoten, maar de rest van haar is volledig te zien. Er valt goed te zien dat AnneKee Molenaar topfit is en dagelijks sport. Op haar social media valt ook goed te zien dat ze nooit te gek doet en enorm gezond eet. Dit alles bij elkaar creëert een van een godin. Mathijs de Ligt is de gelukkigste man van de wereld dat hij elke avond naar deze prachtige vrouw mag kijken. Ook haar volgers weten nu naar wat Mathijs de Ligt elke avond kijkt. Het is een beeldschoon kiekje!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam is vriend Jake Paul flink aan het sjorren in drukke sportschool (video!)

Jutta Leerdam neemt het ervan in een druk bepakte sportschool. In iedereens bijzijn vindt ze het blijkbaar toch nodig om Jake Paul even flink te sjorren.

Kelly Piquet (vriendin Max Verstappen) is stiekem in comfortabele kleding op haar allermooist (foto’s)

Kelly Piquet blijkt het allermooist te zijn wanneer ze een lekker joggingspak aanheeft. 

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!