Video: Max Verstappen is niet te stoppen na overdosis Red Bull

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Max Verstappen lijkt de energie van het raceseizoen maar niet kwijt te kunnen raken. Deze video geeft een goed voorbeeld!

Nu het raceseizoen ten einde loopt, bevindt Max Verstappen zich in een ongekende situatie. Hij voelt de nasleep van een overdosis Red Bull-energie. Het intense raceschema lijkt Max te hebben achtergelaten met een overvloed aan ongebruikte energie, wat resulteert in een reeks energieke momenten.

Max Verstappen krijgt energie niet kwijt

In een recent interview met Max Verstappen en Sergio Perez nam de sfeer een onverwachte wending. In plaats van zich te houden aan de gebruikelijke racesessies, besloot het dynamische duo zich te laten gaan en een kant van zichzelf te laten zien die zelden wordt gezien. Het interview veranderde al snel in een levendige vertoning van ongetemde energie. Het lijkt erop dat het systeem van Max Verstappen nog steeds gonst van de hoogenergetische brandstof van Red Bull, zelfs nu het seizoen eindigt. De coureurs, doorgaans kalm op het circuit, lijken te genieten van de vrijheid om zichzelf op een zorgeloze manier uit te drukken. Bekijk de video hier!

Perez deed vrolijk mee met de energie van Max Verstappen

Sergio Perez, Verstappens teamgenoot, deed mee aan het energieke avontuur tijdens het interview. De camaraderie tussen de twee coureurs was duidelijk merkbaar terwijl ze gedijden op elkaars enthousiasme, waardoor een dynamiek ontstond die de gebruikelijke ernst van Formule 1-interviews overstijgt. Ze gingen helemaal los en moesten van zichzelf ook een beetje lachen richting het einde van het interview. Hopelijk is een deel van de energie er nu in ieder geval uit.

Bron: Instagram

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Uitgetelde Suzanne Schulting laat zich helemaal zien in minimaal stukje stof (foto’s)

Suzanne Schulting probeert ondanks haar blessure toch nog nog door te gaan met haar trainingen en geeft zich helemaal. 

Lies Zhara laat ze flink hangen tijdens fotosessie zonder shirtje

Lies Zhara is aan het hangen op vakantie, maar dat is niet het enige wat hangt! Kijk snel mee met deze foto.

Video: Memphis Depay maakt indruk op vrouwen én mannen met workout zonder kleding

Wat een held is Memphis Depay ook. De beste man weet zichzelf helemaal in het zweet te werken op deze indrukwekkende video's!