Video: Max Verstappen is niet te stoppen na overdosis Red Bull

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Max Verstappen lijkt de energie van het raceseizoen maar niet kwijt te kunnen raken. Deze video geeft een goed voorbeeld!

Nu het raceseizoen ten einde loopt, bevindt Max Verstappen zich in een ongekende situatie. Hij voelt de nasleep van een overdosis Red Bull-energie. Het intense raceschema lijkt Max te hebben achtergelaten met een overvloed aan ongebruikte energie, wat resulteert in een reeks energieke momenten.

Max Verstappen krijgt energie niet kwijt

In een recent interview met Max Verstappen en Sergio Perez nam de sfeer een onverwachte wending. In plaats van zich te houden aan de gebruikelijke racesessies, besloot het dynamische duo zich te laten gaan en een kant van zichzelf te laten zien die zelden wordt gezien. Het interview veranderde al snel in een levendige vertoning van ongetemde energie. Het lijkt erop dat het systeem van Max Verstappen nog steeds gonst van de hoogenergetische brandstof van Red Bull, zelfs nu het seizoen eindigt. De coureurs, doorgaans kalm op het circuit, lijken te genieten van de vrijheid om zichzelf op een zorgeloze manier uit te drukken. Bekijk de video hier!

Perez deed vrolijk mee met de energie van Max Verstappen

Sergio Perez, Verstappens teamgenoot, deed mee aan het energieke avontuur tijdens het interview. De camaraderie tussen de twee coureurs was duidelijk merkbaar terwijl ze gedijden op elkaars enthousiasme, waardoor een dynamiek ontstond die de gebruikelijke ernst van Formule 1-interviews overstijgt. Ze gingen helemaal los en moesten van zichzelf ook een beetje lachen richting het einde van het interview. Hopelijk is een deel van de energie er nu in ieder geval uit.

Bron: Instagram

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.