Video: Marieke Elsinga regelt per ongeluk date met Chantal Janzen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga laat iedereen meegenieten van een verschrikkelijk ongemakkelijk telefoongesprek met Chantal Janzen. Ze weet er op onnavolgbare wijze een date met de blonde presentatrice uit te slepen !

Marieke Elsinga speelt spelletje met Chantal Janzen

Marieke Elsinga is altijd wel in voor een leuk spelletje. Dit keer mocht ze Chantal Janzen bellen, maar wel met een addertje onder het gras. Marieke kon als onderdeel van het spel Chantal niet horen tijdens het gesprek. Daarom was voor het luisteren en communiceren stagiair Joe ingeschakeld. Het idee is dat Marieke belt met Chantal maar dat Joe alleen Chantal haar antwoorden hoort. Tijdens het bellen beeld Joe dan met handen en voeten uit wat Marieke moet zeggen tegen Chantal, die natuurlijk niet weet wat er achter de schermen gaande is. Het klink nogal ingewikkeld en dat blijkt ook zo te zijn. Al gaat het begin van het gesprek best voorspoedig en vraagt Marieke op het juiste moment hoe het met Chantal gaat en wat ze aan het doen is. Chantal klinkt wel iets verbaasd aan de telefoon, alsof ze het een beetje een vreemd telefoontje vind. Daarbij staat Chantal ook precies net met een personal trainer in de gym tijdens het gesprek.

Lees ook: Half aangeklede Marieke Elsinga doet opvallende ontdekking

Marieke Elsinga en Chantal Janzen plannen zoete date

Om het allemaal nog wat ingewikkelder te maken besluit Joe het gesprek te sturen van sporten naar eten. Marieke onderbreekt Chantal per ongeluk midden in haar poging tot vragen hoe het met haar gaat en zegt: ”Vraagje, één vraagje”. Nou dit mag natuurlijk van Chantal en Marieke maakt van de wilde gebaren van Joe de zin: Appeltaart, appeltaart, hou je daar van? ” Chantal reageert een beetje voorzichtig  “Ja en dan?” Waarop Marieke vol enthousiasme vraagt of ze samen met haar appeltaart wil eten. Chantal wil het wel mits Marieke hem zelf maakt. Wanneer Marieke een dag probeert te plannen lukt het maar moeilijk met Chantal haar drukke schema. Daarom wil Chantal graag een dag doorgeven via Whatsapp maar dat gaat er bij Joe niet in dus blijft Marieke maar zeggen dat ze nu wil.  Als het gesprek klaar is barst Joe in lachen uit.

Marieke Elsinga krijgt persoonlijke boodschap van Celebrity crush

Marieke spreekt zich wel vaker uit over welke mannen ze allemaal enorm knap vind. Natuurlijk blijft het daarbij want Marieke zit momenteel in een relatie met Sander. Toch kon ze het niet laten om tijdens de ochtendshow met Mattie even te melden wie haar nieuwe celebrity crush is. Dit is namelijk acteur Tom Waes, beter bekend door zijn hoofdrol in de Nederlands Vlaamse serie Undercover. Marieke zegt zelfs in de uitzending:  “Ik ben verliefd “. Daarom heeft Mattie een grote verassing voor Marieke, namelijk een videoboodschap van Tom Waes. Hiervoor moet ze eerst wel een quiz over Tom doen. Zo gaf Marieke zelfs het goede antwoord op de vraag waarom Tom Waes ooit in het Guiness Book of World Records is gekomen, namelijk door pizza te eten. Daarna komt eindelijk de persoonlijk boodschap en Tom sluit zelfs af met een knipoog waar Marieke helemaal van smelt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Deze bekende Nederlanders zitten stiekem in Eurovisie-clip ‘Europapa’ van Joost Klein

Joost Klein heeft eindelijk zijn nieuwe clip laten zien en die zit vol bekende koppen. Deze mensen doen allemaal mee. 

Quincy Promes vermaakt zich prima in Rusland: dit is zijn beeldschone nieuwe vriendin

Quincy Promes vliegt soms naar dubai om zijn vriendin, rapper Dreamdoll, te ontmoeten voor een paar wilde nachtjes.

Foto: Prachtige Kelly Piquet maakt Max Verstappen alvast warm in Bahrein

De seizoensstart van de F1 is in Bahrein. Kelly Piquet is aanwezig en max Verstappen geniet zo te zien met volle teugen.