Foto: Marieke Elsinga waait bijna weg in opengeknoopte blouse

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe brunette besloot een leuke video te maken. Die Marieke toch, waait ze zichzelf bijna het huis uit. Dat ging maar net goed op de video. 

Marieke Elsinga blaast zo haar blouse in

Marieke moest eventjes haar haren regelen in de ochtend. Dat hoort er nu eenmaal bij als vrouw in de media. Dan ontkom je niet aan dat soort taferelen. Maar Marieke lijkt er geen enkele moeite mee te hebben. Sterker nog, tijdens het goed doen van haar kapsel besluit de aantrekkelijke brunette om even een mooie video te maken. Ze laat haar haren langs haar gezicht vallen, maar speelt het achterstevoren af. Zo lijkt het net alsof Marieke met veel kracht wind zo in haar haren blaast. En dat geeft natuurlijk wel een grappig effect. Maar wat nog meer opvalt is dat het bloesje van Marieke ook een beetje open staat. Daardoor lijkt het net alsof de prachtige dame haar eigen blouse heeft open geblazen. Marieke kijkt er wel heel zelfverzekerd bij, dus ze zal het zelf niet zo’n probleem vinden. Maar bijzonder blijft het wel.

Lees ook: Foto: Marieke Elsinga staat ineens voor het raam in strakke broek

Marieke heeft verleidelijke blik in haar ogen

De video is natuurlijk al leuk om  te bekijken, maar hoe langer je hem kijkt, des te meer kom je in de ban van de indringende blik van Marieke. Ze kijkt wel heel verleidelijk richting de camera en dat zal voor sommige mannen toch echt wel even een verrassing zijn geweest. Die kunnen zich niet goed wapenen tegen deze prachtige ogen. Marieke weet met haar blik alle mannen van Nederland in te palmen. En dat terwijl ze eigenlijk nog niet eens zoveel doet. Dat is toch wel een bijzonder talent van deze knappe presentatrice. Marieke is niet de enige met een bijzonder talent. Zo kon haar kat bijna vliegen.

Marieke Elsinga haar kat valt bijna van dakterras

Het was nog een spannende dag uiteindelijk voor Marieke Elsinga. Eerst had ze zelf het effect van de wind nagedaan, maar even later had ze echt even een probleempje met de wind. Haar kat was namelijk bijna van het balkon gewaaid. En dat zou natuurlijk minder mooi geweest zijn. Maar het ging uiteindelijk allemaal goed en Marieke haar kat kwam weer veilig naar binnen. Daar bleef hij Marieke heel erg boos aan kijken, zoals dat beestje zo goed kan. Marieke besloot om er maar een filmpje van te maken voor haar volgers.

Marieke weer vol aan de bak bij radio en televisie

Ze was even uit de lucht vanwege haar zwangerschap, maar inmiddels is Marieke weer volledig terug van weggeweest. Ze is weer te horen bij Q Music en ook op televisie is Marieke steeds meer weer aan het oppakken. En dat is natuurlijk goed nieuws voor al haar fans. Die kunnen nu nog meer genieten van de mooie momenten van Marieke. De knappe presentatrice doet het zowel op televisie als op radio hartstikke leuk en is een van de betere presentatrices die Nederland heeft.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Schaatsster Pien Hersman sluit seizoen af met wonderbaarlijke metamorfose

Het schaatsseizoen is ten einde, maar dat betekent niet dat Pien Hersman niet nog een laatste verrassing kan laten zien. 

Influencer Myron Koops gaat zo diep door de knietjes dat haar sportbroek op knappen staat

Myron Koops laat zien wat ze in huis heeft met een diepe stretch. Door haar strakke sportlegging is alles goed te zien. Ze knapt er zelfs bijna doorheen!

Video: Sterre Koning laat alles van zichzelf zien in nieuwe serie van de Tatta’s

Sterre Koning is druk bezig met het filmen van de nieuwe serie de Tatta's. Op de set laat ze haar acteerkunsten zien, en dat zet er interessant uit.