Video: Kelly Piquet laat zich flink verwennen zonder Max Verstappen in de buurt

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Kelly Piquet laat zichzelf even flink masseren en verwennen, Max Verstappen is echter nergens te bekennen…

Kelly Piquet heeft vlak voor het eerste raceweekend de zijde van Verstappen verlaten. Ze was tijdens de testdagen nog samen met Verstappen te vinden in Bahrein. Vlak voor de eerste vrije training verliet ze hem echter en heeft ze zichzelf even flink verwend. Ze is voor een gesponsord tripje naar Parijs gegaan. Ze was hier namelijk aanwezig voor de wel bekende Fashionweek. Buiten haar werk om heeft ze zichzelf even flink verwend in de stad van de liefde. Zo deelt ze beelden van een heerlijke gezichtsmassage, flessen champagne en foto’s in prachtige jurken. Verstappen is dus niet de enige die in het eerste raceweekend heeft gewonnen, Kelly wint overduidelijk ook, en dat zonder Max.

kellypiquet

Kelly Piquet en Max Verstappen zijn stapelverliefd

Kelly Piquet en Max Verstappen zijn stapelverliefd op elkaar. Het koppel is wereldberoemd en veel mensen zijn dan ook echt fan van het koppel. Je ziet aan alles dat ze stapelverliefd zijn op elkaar. Ze posten vaak foto’s waar ze samen verliefd naar elkaar kijken. Ook heeft Verstappen een goede band met de dochter van Kelly Piquet en Daniil Kvyat. Dochtertje Penelope brengt veel tijd door bij Kelly en Max en dat levert vaak grappige en schattige beelden op. Verstappen en Piquet zijn al sinds 2020 samen.

Kelly Piquet heeft de beauty and the brains

Naast dat Kelly een prachtige vrouw is, is ze ook nog eens slim. Zo heeft ze gestudeerd aan het Marymount Manhattan College. Ze had hier als hoofdvak internationale betrekkingen waarbij de nadruk lag op politieke wetenschappen. Tijdens deze studie heeft ze stage gelopen in de mode. Uiteindelijk is ze hierin doorgegaan wat een uitstekende keuze geweest lijkt te zijn!

Kelly Piquet

Verstappen racet ook tegen volgers Kelly

In de reacties onder de foto’s van Kelly Piquet ontstaat altijd een wedstrijdje tussen Verstappen en de volgers van Kelly. Zo reageert Max vrijwel altijd direct onder een nieuwe foto van zijn vriendin. Zijn volgers proberen hem altijd voor te zijn. Als dit lukt reageren ze vaak: “Here before Max.” Het lijkt er op dat Kelly Max even inlicht net voordat ze een foto gaat plaatsen, want hij is bijna altijd de eerste die reageert. Toch zijn er nog vaak trotste fans die net ietsje eerder reageren dan Max.

Gaat Verstappen de rest van het seizoen domineren?

Verstappen heeft de eerste winst van het seizoen alweer in de pocket. Hij won tijdens het eerste weekend alles wat er te winnen viel. Hij werd tijdens de kwalificatie 1e, tijdens de race 1e en hij had daarbovenop ook nog het puntje voor de snelste raceronde weten te behalen. Zijn teamgenoot Sergio Pérez werd tweede. Daarmee kunnen we vaststellen dat het team Red Bull-Racing wederom een goede en waarschijnlijk zelfs de beste auto hebben weten te produceren. Verstappen won de race met 22 seconden afstand op de nummer twee. Hierdoor lijkt het erop dat Verstappen het komende seizoen weer gaat domineren en zonder slag of stoot voor de vierde keer wereldkampioen zal worden.

Meer zien van Kelly Piquet doe je op haar Instagram

Wil jij meer zien van de knappe Kelly Piquet? Neem dan zeker even een kijkje op haar Instagram-kanaal!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat haar achterzijde flink schudden in flinterdun zomerjurkje (video!)

Jutta Leerdam is blij met het lekkere weer en laat haar achterzijde flink schudden in een dun zomerjurkje!

Anna Nooshin laat tijdens safari vooral haar eigen enorme pluspunten zien (video)

Anna Nooshin laat met trots prachtige beelden zien van haar safari in Afrika. Het lijkt er op dat ze nog meer trots is op iets anders!

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!