Foto: Suzanne Schulting betast zichzelf op enorm vreemde plek

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

De schaatsster Suzanne Schulting laat aan haar fans zien dat ze toch niet zo onschuldig is als ze eruit ziet door een riskante foto te delen..

Onze bekende schaatsster Suzanne Schulting heeft zichzelf van een andere kant laten zien. Het lijkt erop dat ze haar fans graag even wilt verwennen en plaatst dus de riskante foto op haar Instagram-story.

Kan Suzanne Schulting zichzelf nog wel inhouden?

Het lijkt erop dat de schaatsster, Suzanne Schulting, zichzelf even niet in bedwang kon houden! Ze deelt namelijk op haar Instagram een foto waarbij ze op de bank zit met een trainingsbroek en een strak grijs topje. Maar op de foto heeft ze haar hand op een vreemde plek liggen en zelfs haar gezicht is niet in beeld. Dit is iets wat we niet vaak zien van de schaatsster en fans hadden dit dan ook nooit zien aankomen! Toch blijkt Suzanne niet altijd zo onschuldig te zijn als ze deze privéfoto kan delen met al haar volgers! Maar ze kunnen dan ook zeker niet klagen om het plaatje. Fans kunnen hier weer helemaal van smullen. Net zoals andere foto’s die Suzanne plaatst met korte broekjes, strakke topjes, schaatspakjes en andere outfits die haar figuur weer prachtig in beeld laten komen. Wil jij de foto van Suzanne zien? Klik dan hier!

Suzanne Schulting

Suzanne Schulting is herstelt na schaatsongeluk

Op 6 november 2023 is Suzanne Schulting geraakt door schaatsster Xandra Velzebroer terwijl ze was gevallen. Xandra kon Suzanne ook niet meer ontwijken. Natuurlijk was het even schrikken voor iedereen, en vooral voor Suzanne en Xandra. In het ziekenhuis werd het gelukkig duidelijk dat er geen spieren geraakt waren. Maar het was een grote snijwond die wel gehecht moest worden. Twee weken later waren de hechtingen er gelukkig al uitgehaald.

Het was daarna wel even de vraag of Suzanne nog wel de schaatsbaan op zou kunnen. Maar ook of ze wel goed genoeg zou herstellen. Gelukkig is het Suzanne gelukt om volledig te herstellen van het ongeluk. Nu heeft ze weer flinke prestaties behaald op de schaatsbaan! We kunnen goed zien dat de schaatsster weer helemaal fit is en klaar staat om weer mee te doen aan wedstrijden.

Suzanne Schulting haar prestaties

De snelle schaatsster, Suzanne Schulting, heeft onlangs bij de wereldbekerwedstrijd in Gdansk zilver weten te behalen op de 1500 meter. Fans zijn natuurlijk ook enorm enthousiast over deze nieuwe prestatie. Suzanne presteert na het ongeluk gelukkig erg goed op dit niveau! Zo heeft ze ook in Dresden brons behaald op de 1500 meter, zilver op de 1000 meter en ook nog goud op de ploegachtervolging. Deze overwinningen zorgden voor veel tranen van vreugde bij de brunette. Ze is ontzettend blij dat ze weer op haar oude niveau kan presteren en dat haar ongeluk van november 2023 haar niet kan tegenhouden om goed te presteren. Ook haar coach en vrienden geven haar veel steun en zijn erg trots op de mooie prestaties. Suzanne blijft in ieder geval vastberaden en zal zichzelf goed blijven inzetten voor hopelijk nog meer goede prestaties.

Suzanne Schulting

Meer zien van Suzanne Schulting kan op Instagram

Als je nog meer van de schaatsster Suzanne Schulting wilt zien, dan moet je even naar haar Instagram pagina toe. Daar staan namelijk nog veel meer mooie foto’s van haar online.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat haar achterzijde flink schudden in flinterdun zomerjurkje (video!)

Jutta Leerdam is blij met het lekkere weer en laat haar achterzijde flink schudden in een dun zomerjurkje!

Anna Nooshin laat tijdens safari vooral haar eigen enorme pluspunten zien (video)

Anna Nooshin laat met trots prachtige beelden zien van haar safari in Afrika. Het lijkt er op dat ze nog meer trots is op iets anders!

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!