Video: Jade Anna verwoest haar eigen achterste in sportschool

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Jade Anna van Vliet traint zo hard in de sportschool dat ze haar eigen achterzijde flink aan het pijnigen is…

Jade Anna gaat helemaal los in de gym

De knappe Jade Anna van Vliet gaat hartstikke lekker in de sportschool de afgelopen tijd. De blondine is sinds ze officieel volwassen is helemaal geobsedeerd geworden met sporten en gezond eten. Het resultaat mag er dan ook zeker wezen, want Jade Anna heeft een super afgetraind . Soms deelt de influencer een foto of video waarin ze haar buik uitdrukt, maar dan is er nog geen grammetje vet te bekennen. Op onderstaande afbeelding is te zien welke work-out Jade Anna volgt om haar achterste te trainen. Waarschijnlijk wil Jade Anna haar achterkant en benen goed laten groeien.

Jade Anna van Vliet in sportschool

Jade Anna traint haar achterkant flink

Natuurlijk neemt Jade Anna van Vliet ook nog even een video op voor haar fans en volgers in de sportschool. Waarschijnlijk dromen veel mensen ervan om bij Jade Anna in de gym te staan, maar daar woont de blondine toch best buitenaf voor. Het lijkt wel alsof ze bijna altijd in een lege sportschool aan het trainen is. Het helpt natuurlijk ook dat Jade Anna door haar werk als influencer op veel tijden kan gaan, want ze zit niet vast aan een kantoorbaan. Op onderstaande video is te zien hoe Jade Anna een oefening voor haar achterkant aan het uitoefenen is. De oefening heet Bulgarian splitsquats en deze zijn geen grapje! De oefening is super zwaar voor je benen, en Jade Anna zal het erg zwaar hebben gehad met haar extra gewichten. Wat verder opvalt aan de video is dat Jade Anna normaliter tijdens het sporten altijd hele strakke en korte topjes draagt, maar dit keer niet. Zo heeft Jade een voetbalshirtje aan, die wel eens van haar vriend Kenneth Taylor zou kunnen zijn.

Bekijk hier de video.

Jade Anna deelt nachtelijk ritueel

Natuurlijk is Jade Anna van Vliet altijd erg druk met haar uiterlijk, want dat is deel van haar werk. Het zal dan ook niemand verbazen dat Jade Anna een uitgebreide routine heeft voordat ze naar bed gaat. Zo haalt Jade haar make-up eraf, doet ze allerlei crèmepjes op als skincare en ga zo maar door. Het resultaat van een glad huidje mag er dan zeker wel wezen. Ook deelt Jade een video op haar Instagram dat ze haar haren in vlechtjes doet om zo te voorkomen dat het erg gaat pluizen. Een kleine tip dus van de influencer.

Lees ook: Foto: Jade Anna beleeft spetterende nacht met Kenneth Taylor op hete plek

Jade Anna deelt beelden met vriend en Ajax-speler Taylor

Het is al een tijdje officieel dik aan tussen Jade Anna van Vliet en Kenneth Taylor. Zo is het nog onduidelijk waar de twee elkaar tegen het lijf zijn gelopen, maar het stel deelt steeds meer foto’s samen. Op onderstaande TikTok video is te zien dat het koppel in Dubai is voor een lekkere luxe vakantie. Jade deelt een aantal beelden waarop Kenneth ook te zien is.

@jadeannaHappy new year ❤️‍🔥♬ origineel geluid – Jade Anna

Jade Anna deelt beelden met Ajax vriend

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat haar achterzijde flink schudden in flinterdun zomerjurkje (video!)

Jutta Leerdam is blij met het lekkere weer en laat haar achterzijde flink schudden in een dun zomerjurkje!

Anna Nooshin laat tijdens safari vooral haar eigen enorme pluspunten zien (video)

Anna Nooshin laat met trots prachtige beelden zien van haar safari in Afrika. Het lijkt er op dat ze nog meer trots is op iets anders!

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!