Video: Sportende Jade Anna trekt haar gymbroekje ontzettend hoog op

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jade Anna van Vliet deelt een video waarin ze een pittige work-out laat zien. Dit doet de blondine in een heel strak oranje broekje die ze ook nog eens extreem hoog optrekt.

Jade Anna laat achterkant in kort broekje volledig zien

De laatste tijd is Jade Anna helemaal van het sporten en hier video’s over maken. Je kan wel stellen dat de blondine een beetje geobsedeerd is door haar lichaam. Dat is natuurlijk ook wel weer logisch doordat ze al veel zichtbare resultaten heeft geboekt. Dit keer besluit Jade Anna een video te maken in de sportschool samen met een vriendin waar ze regelmatig mee sport. Hierin is te zien dat de twee meiden een work-out doen die geschikt is als je maar weinig spullen hebt om mee te werken. Voor deze video heeft Jade Anna natuurlijk een mooi sportief outfitje uitgezocht om helemaal in te stralen tijdens het sporten. Deze outfit bestaat uit een wit oversized T-shirt met witte sneakers en hoge witte sokken. Dat is allemaal vrij normaal, maar wat wel erg opvallend is aan de outfit is het broekje dat Jade Anna aanheeft. De influencer heeft het knal oranje broekje namelijk extreem hoog opgetrokken. Hierdoor is bijna alles van Jade te zien, en het broekje zit ook nog eens heel erg strak. Het broekje is wel geschikt om veel likes mee te krijgen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jade Anna van Vliet (@jadeanna)

Jade Anna filmt zichzelf terwijl vriend aan haar zit

Het is aan niemand ontgaan dat Jade Anna van Vliet weer samen is met Gio Latooy. Na een break-up van een aantal maanden hebben de twee elkaar weer helemaal gevonden. Sommige mensen denken dat het nooit echt uit is geweest, maar het stel zegt van wel. Het is nu in ieder geval weer dik aan tussen de twee super bekende YouTubers. Jade Anna kan het niet laten regelmatig een video of foto van zichzelf en Gio te plaatsen. Zo gaat dat soms best ver, zoals op onderstaande video. Hierop is te zien dat Jade Anna in haar piepkleine badkleding in de tuin ligt, terwijl Gio op haar buik aan het slaan is.

Lees ook: Foto: Jade Anna ligt schaars gekleed in achtertuin

Jade Anna geniet van open dakje in dikke auto

De knappe Jade Anna van Vliet doet het ontzettend goed als influencer en dat werpt zijn vruchten af. Gelijk toen Jade Anna achttien jaar werd stond haar gloednieuwe auto voor haar klaar. Iedereen die de blondine volgt heeft de witte Range Rover wel eens voorbij zien komen op Jade haar Instagram. Nu het mooi weer is, kan Jade Anna lekker spelen met het open dak raampje van haar luxe auto. Daar geniet de influencer zo te zien met volle teugen van.

Jade Anna boekt verassingsreisje voor Gio Latooy

Inluencer Jade Anna van Vliet is nog maar hartstikke jong, maar ze heeft al een eigen huis gekocht. Dit is natuurlijk super gaaf, maar er gaat ook veel tijd in zitten. Jade Anna maakt het duidelijk dat ze voordat de stress van het over verhuizen begint graag nog op vakantie wou met haar vriend Gio Latooy. Blijkbaar heeft Jade Anna een leuke bestemming gevonden, maar ze vertelt dit nog niet aan Gio. Daarom is het een verrassingseisje voor het koppel.

Jade Anna boekt reisje voor vriend Gio Latooy

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?