Video: Amber Brantsen doet sensueel dansje in Viaplay-studio

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het was een warme dag in de studio, maar toch vond Amber Brantsen het een goed moment voor een spannend dansje.

Het leuke dansje vam Amber Brantsen

De prachtige Amber Brantsen heeft er even helemaal genoeg van om serieus te doen. Dat merk je gelijk aan de knappe presentatrice. En dus besluit ze om even lekker iets geks te doen. Amber heeft namelijk de stoute schoenen aangetrokken en doet een vrolijk dansje in de studio. En dat zag er zo leuk uit, dat ze het maar gelijk gefilmd heeft en op Instagram heeft gezet. Zo konden haar volgers toch nog een beetje meegenieten. Dus zelfs op een warme studio dag weet Amber Brantsen er echt wel een feestje van te maken.

Lees ook: Foto: Amber Brantsen kondigt vlak voor Monaco stop aan bij Viaplay F1

Amber Brantsen gaat helemaal los in de studio

De knappe brunette gaat echt helemaal los in de studio. De presentatrice van Viaplay heeft altijd al wel een beetje een hint gehad van de spontane dame die binnen in haar schuilt, maar meestal stelt Amber zich toch wel erg professioneel op. Een klein grapje tussendoor moet dan wel kunnen, maar meer dan dat ook meestal niet. Maar met dit filmpje komt daar verandering in. Amber gaat namelijk helemaal los. De knappe presentatrice staat te dansen alsof er niemand kijkt. En dat is natuurlijk best wel heel erg leuk om te zien. Het laat weer eens een andere kant van Amber zien, die je hiervoor misschien nog niet zo had gezien. Zo leer je elke dag weer nieuwe dingen over de knappe presentatrice.
Amber moet het meestal hebben van haar studio collega’s

Zoals je op de foto hierboven kan zien, moet Amber het meestal hebben van haar studio collega’s voor het ludieke werk. En dat is natuurlijk helemaal niet erg, maar het heeft Amber wel een beetje het imago meegegeven van een hele serieuze dame. Maar met haar filmpje weet ze eindelijk dat imago een beetje van zich af te schudden en helemaal los te komen. Amber is daarmee misschien wel gelijk de leukste medewerkster bij Viaplay geworden. Al was dat eigenlijk een makkelijke wedstrijd voor Amber om te winnen. Verwacht de komende tijd dus steeds meer gekke dansjes en fratsen van deze knappe dame. Amber Brantsen is ontketend.
Elke race zit Amber klaar om je erdoorheen te loodsen

Bij elke wedstrijd van de F1, zit Amber Brantsen vol gezonde spanning klaar om verslag te doen van de bijzondere momenten. De spanning van de wedstrijd is voor Amber natuurlijk waar het allemaal om te doen is. Ze is inmiddels zelf ook enorm fan van de Formule 1, voor zover ze dat nog niet was voor haar baan bij Viaplay. Amber heeft er wel voor gezorgd dat ze niet meer weg te denken is bij de populaire autosport.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam laat heel Instagram watertanden met uitstekend achterwerk

Jutta Leerdam heeft weer een nieuw sportpakje en dat moet de blonde schaatsster natuurlijk met al haar fans delen.

Genieten: je kunt dwars door het jurkje van Marijn Kuipers heen kijken (foto’s!)

Marijn Kuipers heeft een nieuw blauw pakje aangetrokken. En daarmee doet ze al haar volgers een enorm groot plezier. 

Jutta Leerdam nodigt Jake Paul uit voor een nachtelijk onderonsje in zwembad

Jutta Leerdam heeft een nieuwe foto online gezet en daarmee lijkt ze Jake Paul uit te willen dagen om bij haar in het zwembad te komen.