TikTok Tuesday: Emma Heesters, Kes van den Broek en Fabiola Volkers

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Vandaag in TikTok Tuesday: Emma Heesters doet een leuk dansje in Rome, The Voice-deelneemster Kes van den Broek kan ook lekker dansen en we zijn in shock door het filmpje van Fabiola Volkers.

Emma Heesters doet dansje in Rome

Het zal je vast niet zijn ontgaan dat Emma Heesters Nederland vorige week inruilde voor het Italiaanse Rome. Zoals een professionele TikTokker betaamt, gaan de vrolijke filmpjes ook op vakantie gewoon door. Gelukkig maar, want dit filmpje hadden we voor geen goud willen missen!

Lees ook: Emma Heesters schittert op ‘eerste festival van Nederland’

@emmaheesters👩‍❤️‍👨🇮🇹 ##chacha ##chachaslide ##chachachallenge ##couple ##couplegoals ##fyp ##foryou♬ chachaslide – Ssica

Kes van den Broek kan ook lekker dansen

Dat The Voice-deelneemster Kes van den Broek elke noot weet te raken, is inmiddels geen geheim meer. De blondine blijkt bovendien ook nog eens een heus danstalent te zijn!

@kesvdbroek:))♬ original sound – audio_bbys

Fabiola Volkers shockeert volgers

Is het een vogel, is het een vliegtuig? Nee, het is Fabiola Volkers zonder make-up. Moest je even twee keer kijken? Dan ben je zeker niet de enige. De meeste volgers van de aandachtskoningin kende Fabiola dan ook niet meer terug. Wat nu in hemelsnaam in de onderstaande video aan het doen is, weet niemand. Maar ach, genoeg andere redenen om hem hier te posten!

@fabiolavolkersWanneer mensen me voor de 37171761616181929349932992 keer verbeteren op me woordenschat♬ origineel geluid – fabiolavolkers

Laatste nieuws

Marijn Kuipers geeft geeft uitleg bij rood achterwerk met heerlijke video

De prachtige Marijn Kuipers heeft een nieuwe video online gezet waar haar volgers natuurlijk enorm van smullen. 

Video: Hélène Hendriks laat intiem lichaamsdeel aan Merel Ek zien

Tijdens de HLF8 uitzending haalt Hélène Hendriks uit het niets een intiem lichaamsdeel te voorschijn en vraagt ze aan Merel EK om er even nauwkeurig naar te kijken!

Foto: Lies Zhara verwent haar volgers met kiekje van knellend topje

De blonde Lies Zhara draagt een hele wijde jumpsuit, maar om haar 'grote vriendinnen' goed in het zicht te houden, trekt ze zéér knellend topje aan!