TikTok Tuesday: Emma Heesters, Kes van den Broek en Fabiola Volkers

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Vandaag in TikTok Tuesday: Emma Heesters doet een leuk dansje in Rome, The Voice-deelneemster Kes van den Broek kan ook lekker dansen en we zijn in shock door het filmpje van Fabiola Volkers.

Emma Heesters doet dansje in Rome

Het zal je vast niet zijn ontgaan dat Emma Heesters Nederland vorige week inruilde voor het Italiaanse Rome. Zoals een professionele TikTokker betaamt, gaan de vrolijke filmpjes ook op vakantie gewoon door. Gelukkig maar, want dit filmpje hadden we voor geen goud willen missen!

Lees ook: Emma Heesters schittert op ‘eerste festival van Nederland’

@emmaheesters👩‍❤️‍👨🇮🇹 ##chacha ##chachaslide ##chachachallenge ##couple ##couplegoals ##fyp ##foryou♬ chachaslide – Ssica

Kes van den Broek kan ook lekker dansen

Dat The Voice-deelneemster Kes van den Broek elke noot weet te raken, is inmiddels geen geheim meer. De blondine blijkt bovendien ook nog eens een heus danstalent te zijn!

@kesvdbroek:))♬ original sound – audio_bbys

Fabiola Volkers shockeert volgers

Is het een vogel, is het een vliegtuig? Nee, het is Fabiola Volkers zonder make-up. Moest je even twee keer kijken? Dan ben je zeker niet de enige. De meeste volgers van de aandachtskoningin kende Fabiola dan ook niet meer terug. Wat nu in hemelsnaam in de onderstaande video aan het doen is, weet niemand. Maar ach, genoeg andere redenen om hem hier te posten!

@fabiolavolkersWanneer mensen me voor de 37171761616181929349932992 keer verbeteren op me woordenschat♬ origineel geluid – fabiolavolkers

Laatste nieuws

Foto: Dionne Stax drinkt tot in late uurtjes met blonde collega

Dionne Stax is weer aan de slag voor het programma Droomhuis Gezocht. En daarvoor maakt Dionne het wel heel erg bont. 

Foto: Dit is de bloedmooie vriendin van Wimbledon-held Botic van de Zandschulp

Botic van de Zandschulp haalde een fantastisch resultaat in Wimbledon. Dat is ook niet zo gek, aangezien dit de dame is die hem aanmoedigde. 

Video: Amber Brantsen blaast ruzie tussen Hamilton en Verstappen nieuw leven in bij Viaplay

Amber Brantsen heeft geleerd dat een beetje sensatie geen kwaad kan dit seizoen bij de Formule 1. Kijk maar wat ze doet. 

Gerelateerde berichten