Roxeanne Hazes ziet zichzelf op vieze foto’s website staan

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Roxeanne Hazes (27) deed deze week een zeer opmerkelijke ontdekking: ze zag zichzelf voorbijkomen op een ‘vieze’ website.

Toen Roxeanne Hazes deze week rustig over het internet aan het scrollen was, deed ze een zeer bijzondere ontdekking. Dochter Dré zag zichzelf namelijk voorbijkomen op een website voor mensen met een bijzondere voorliefde voor voeten. Ja, echt.

Roxeanne deelt de ontdekking op Instagram

De influencer, die in Roxeanne schuilt kon het niet laten om deze ontdekking met haar trouwe fans te delen. Roxeanne schreef dan ook in haar Instagram Stoies: ”Mind is blown… Er bestaat dus een site als WikiFeet en het is precies wat je denkt.”. En ja, deze betreffende website bevat voetenfoto’s van Roxeanne Hazes.

Roxeanne, wat deed je op die site?

Roxeanne’s mededeling heeft haar fans echter wel wat verward achtergelaten. Sommige slimmeriken vragen zich dan ook af hoe Roxeanne überhaupt op die site terecht is gekomen. Was het een tip, of weet Rox zelf ook wel een prachtig paar voeten te waarderen? Hoe dan ook: de fans van Roxeanne Hazes hebben er weer een nieuwe bron van Roxeanne-kiekjes bij

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Lies Zhara laat haar enorme pyramides uit shirtje knallen (foto’s!)

Lies Zhara is in Egypte met Sean Demmers en samen schieten ze een hoop content. In de meeste foto's knallen haar twee enorme pyramides er flink uit...

Schaatssters Joy Beune en Robin Groot genieten van zon in strakke topjes (foto’s!)

Knappe teamgenotes Joy Beune en Robin Groot zijn erg aan het genieten van de zon en dragen dan ook flinterdunne shirtjes.

Foto: Wielrenster Puck Moonen spreidt benen om flinke bal pluis te aaien

Puck Moonen gooit zomaar de benen wijd. Je snapt dat haar volgers wild werden toen er op die plek een harige verrassing tevoorschijn kwam!