Roxeanne Hazes ziet zichzelf op vieze foto’s website staan

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Roxeanne Hazes (27) deed deze week een zeer opmerkelijke ontdekking: ze zag zichzelf voorbijkomen op een ‘vieze’ website.

Toen Roxeanne Hazes deze week rustig over het internet aan het scrollen was, deed ze een zeer bijzondere ontdekking. Dochter Dré zag zichzelf namelijk voorbijkomen op een website voor mensen met een bijzondere voorliefde voor voeten. Ja, echt.

Roxeanne deelt de ontdekking op Instagram

De influencer, die in Roxeanne schuilt kon het niet laten om deze ontdekking met haar trouwe fans te delen. Roxeanne schreef dan ook in haar Instagram Stoies: ”Mind is blown… Er bestaat dus een site als WikiFeet en het is precies wat je denkt.”. En ja, deze betreffende website bevat voetenfoto’s van Roxeanne Hazes.

Roxeanne, wat deed je op die site?

Roxeanne’s mededeling heeft haar fans echter wel wat verward achtergelaten. Sommige slimmeriken vragen zich dan ook af hoe Roxeanne überhaupt op die site terecht is gekomen. Was het een tip, of weet Rox zelf ook wel een prachtig paar voeten te waarderen? Hoe dan ook: de fans van Roxeanne Hazes hebben er weer een nieuwe bron van Roxeanne-kiekjes bij

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Deze bekende Nederlanders zitten stiekem in Eurovisie-clip ‘Europapa’ van Joost Klein

Joost Klein heeft eindelijk zijn nieuwe clip laten zien en die zit vol bekende koppen. Deze mensen doen allemaal mee. 

Quincy Promes vermaakt zich prima in Rusland: dit is zijn beeldschone nieuwe vriendin

Quincy Promes vliegt soms naar dubai om zijn vriendin, rapper Dreamdoll, te ontmoeten voor een paar wilde nachtjes.

Foto: Prachtige Kelly Piquet maakt Max Verstappen alvast warm in Bahrein

De seizoensstart van de F1 is in Bahrein. Kelly Piquet is aanwezig en max Verstappen geniet zo te zien met volle teugen.