Roxeanne Hazes ziet zichzelf op vieze foto’s website staan

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Roxeanne Hazes (27) deed deze week een zeer opmerkelijke ontdekking: ze zag zichzelf voorbijkomen op een ‘vieze’ website.

Toen Roxeanne Hazes deze week rustig over het internet aan het scrollen was, deed ze een zeer bijzondere ontdekking. Dochter Dré zag zichzelf namelijk voorbijkomen op een website voor mensen met een bijzondere voorliefde voor voeten. Ja, echt.

Roxeanne deelt de ontdekking op Instagram

De influencer, die in Roxeanne schuilt kon het niet laten om deze ontdekking met haar trouwe fans te delen. Roxeanne schreef dan ook in haar Instagram Stoies: ”Mind is blown… Er bestaat dus een site als WikiFeet en het is precies wat je denkt.”. En ja, deze betreffende website bevat voetenfoto’s van Roxeanne Hazes.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ⚡️ (@roxeannehazes) op

Roxeanne, wat deed je op die site?

Roxeanne’s mededeling heeft haar fans echter wel wat verward achtergelaten. Sommige slimmeriken vragen zich dan ook af hoe Roxeanne überhaupt op die site terecht is gekomen. Was het een tip, of weet Rox zelf ook wel een prachtig paar voeten te waarderen? Hoe dan ook: de fans van Roxeanne Hazes hebben er weer een nieuwe bron van Roxeanne-kiekjes bij

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ⚡️ (@roxeannehazes) op

Laatste nieuws

Foto: Kelly Piquet laat zich van achter bekijken in strakke leren broek

Kelly Piquet heeft zich in een heerlijke outfit gehesen, en checkt zichzelf van top tot teen in de spiegel! Zie hier de beelden...

Foto: Openhartige Sylvana IJsselmuiden knalt bijna uit haar truitje

De knappe presentatrice besluit om weer een keer live te gaan en alle vragen van haar volgers te beantwoorden. En dat doet ze in een heel strak truitje. 

Foto: Vrijgezelle Jutta Leerdam laat al haar vormen zien in superstrak jurkje

Jutta Leerdam heeft een van de knapste lichamen in de schaatswereld. Dat zie je vooral goed wanneer ze weer een bijzonder pakje aantrekt.