Roxeanne Hazes ziet zichzelf op vieze foto’s website staan

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Roxeanne Hazes (27) deed deze week een zeer opmerkelijke ontdekking: ze zag zichzelf voorbijkomen op een ‘vieze’ website.

Toen Roxeanne Hazes deze week rustig over het internet aan het scrollen was, deed ze een zeer bijzondere ontdekking. Dochter Dré zag zichzelf namelijk voorbijkomen op een website voor mensen met een bijzondere voorliefde voor voeten. Ja, echt.

Roxeanne deelt de ontdekking op Instagram

De influencer, die in Roxeanne schuilt kon het niet laten om deze ontdekking met haar trouwe fans te delen. Roxeanne schreef dan ook in haar Instagram Stoies: ”Mind is blown… Er bestaat dus een site als WikiFeet en het is precies wat je denkt.”. En ja, deze betreffende website bevat voetenfoto’s van Roxeanne Hazes.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ⚡️ (@roxeannehazes) op

Roxeanne, wat deed je op die site?

Roxeanne’s mededeling heeft haar fans echter wel wat verward achtergelaten. Sommige slimmeriken vragen zich dan ook af hoe Roxeanne überhaupt op die site terecht is gekomen. Was het een tip, of weet Rox zelf ook wel een prachtig paar voeten te waarderen? Hoe dan ook: de fans van Roxeanne Hazes hebben er weer een nieuwe bron van Roxeanne-kiekjes bij

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ⚡️ (@roxeannehazes) op

Laatste nieuws

Foto: Nicolette Kluijver presenteert Expeditie Robinson in gevaarlijk kort broekje

De opnames van het nieuwe seizoen Expeditie Robinson zijn weer in volle gang. Nicolette Kluijver deelt al regelmatig wat spannende foto's van het nieuwe seizoen. Het ziet er naar uit dat het bloedheet is op het eiland want Nicolette draagt wel hele korte broekjes!

Foto: Boerin Annemiek Koekoek maakt optimaal gebruik van lekkerste plekje in melkstal

Boerin Annemiek Koekoek heeft het bloedheet met deze zomerse temperaturen. Gelukkig is de boerin slim genoeg om de beste plekjes op te zoeken van de boerderij waar het lekker koel is. Zo kan Annemiek in haar hemdje toch nog een beetje werken in de warmte!

Foto: Marieke Elsinga ritst jurkje open voor de camera

Marieke Elsinga is weer aanwezig in de studio van Qmusic! Al is dit wel een hele rare plek om je jurkje open te ritsen..

Gerelateerde berichten