Rondje Forum 30-6: foto’s van OG3NE, Miljuscha Witzenhausen en meer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Vandaag in Rondje Forum: Lisa van OG3NE deelt een zwembadkiekje, Robin Martens trekt iets leuks aan tijdens het picknicken, Miljuschka deelt een badpakselfie en Tess Wester laat zien dat ze in topvorm is.

Lisa van OG3NE

Net als haar andere twee zussen al eerder deden, deelt nu ook Lisa van OG3NE een leuk zwembadkiekje. Lisa dobbert lekker rond op een opblaasbedje. En het moge gezegd worden: dat badpak staat je goed Lisa!

Robin Martens

Robin Martens post de laatste tijd meer online dan ooit tevoren. En, daar hebben haar volgers zeker geen problemen mee! Neem bijvoorbeeld deze picknicksessie, die hadden we echt niet willen missen!

Miljuschka Witzenhausen

badpakselfie. Lekker bezig Millie!

Tess Wester

Tess Wester is één van de meest bekende dames uit het Nationale handbalteam. Logisch natuurlijk, aangezien er geen bal in het net van deze dame belandt. Daarnaast verblijdt deze handbalster ons niet alleen op het veld, maar ook daarbuiten. Neem bijvoorbeeld dit kiekje: daar wordt je toch vrolijk van?

Laatste nieuws

Foto: Yvonne Coldeweijer zet zichzelf in spotlight met superstrak shirtje

Yvonne Coldeweijer heeft weer eens iets gepost, maar deze keer niet over een bekend persoon. Nee, deze keer zet ze zichzelf in de schijnwerpers.

Video: Maan de Steenwinkel doet lekker dansje in nieuwe clip ‘Naar de Maan’

Maan danst er lekker wild op los. Dat moet ook wel, want ze wil van haar nieuwste videoclip wel een hit maken natuurlijk!

Foto: Chantal Janzen wordt in achterkant geknepen

Chantal Janzen deelde onlangs hét geheim voor een betere look. Al kwamen hier wel wat complicaties bij kijken..

Gerelateerde berichten