Rondje Forum 30-6: foto’s van OG3NE, Miljuscha Witzenhausen en meer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Vandaag in Rondje Forum: Lisa van OG3NE deelt een zwembadkiekje, Robin Martens trekt iets leuks aan tijdens het picknicken, Miljuschka deelt een badpakselfie en Tess Wester laat zien dat ze in topvorm is.

Lisa van OG3NE

Net als haar andere twee zussen al eerder deden, deelt nu ook Lisa van OG3NE een leuk zwembadkiekje. Lisa dobbert lekker rond op een opblaasbedje. En het moge gezegd worden: dat badpak staat je goed Lisa!

Robin Martens

Robin Martens post de laatste tijd meer online dan ooit tevoren. En, daar hebben haar volgers zeker geen problemen mee! Neem bijvoorbeeld deze picknicksessie, die hadden we echt niet willen missen!

Miljuschka Witzenhausen

badpakselfie. Lekker bezig Millie!

Tess Wester

Tess Wester is één van de meest bekende dames uit het Nationale handbalteam. Logisch natuurlijk, aangezien er geen bal in het net van deze dame belandt. Daarnaast verblijdt deze handbalster ons niet alleen op het veld, maar ook daarbuiten. Neem bijvoorbeeld dit kiekje: daar wordt je toch vrolijk van?

Laatste nieuws

Video: Antoinette de Jong kan niet van collega in strak broekje afblijven

De prachtige Antoinette de Jong heeft het maar druk met haar schaatscarrière, maar in deze video blijkt ze toch soms nog best afgeleid te zijn op de baan.

Doutzen Kroes is bijna onherkenbaar op nieuwe foto

Doutzen Kroes deelt na enige tijd weer een foto van zichzelf. Al moesten de meeste volgers van de blondine wel even twee keer kijken of het wel écht Doutzen was..

Foto: Amy Vol laat fans watertanden met spannend pakje

Amy Vol verrast haar hongerige volgers met een spannend kiekje. De zangeres trekt een gewaagde outfit aan, en toont deze trots in de spiegel...

Gerelateerde berichten