Vermaak Muziek Emma Heesters schittert op 'eerste festival van Nederland'

Emma Heesters schittert op ‘eerste festival van Nederland’

-

Emma Heesters schittert op ‘eerste festival van Nederland’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

We gaan een festivalloze zomer tegemoet. Tenzij je het begrip ‘festival’ iets ruimer interpreteert. Want dan kan je binnenkort namelijk in festivalsfeer, in de open lucht, genieten van Emma Heesters & co. Je zal er wel een klein beetje geluk voor nodig hebben – de plekken zijn, zoals je begrijpt – beperkt.

Wie elk weekend depressief thuis zit te kijken naar zijn agenda, mokkend dat alle festivals die je dit jaar gepland had niet doorgaan, kan binnenkort toch een klein beetje vals spelen door tóch naar een festival te gaan! De concertreeks De Amsterdamse Zomer is in de open lucht, in het Olympisch Stadion, en is stiekem gewoon een festivalletje waar zeker niet de minste namen op het affiche staan. Wat dacht je van Emma Heesters?

Lees ook: TikTok Tuesday: Emma Heesters daagt je uit met outfits

Emma Heesters zingt op Amsterdamse Zomer

Nu de coronaregels steeds soepeler worden, is het voor concertorganisators toch nog mogelijk om in de zomer een aantal leuke openlucht-optredens op de agenda te zetten. Zo kan je heel juli en augustus in het Olympisch Stadion terecht voor een lading Nederlandse artiesten. Het heet De Amsterdamse Zomer, en wordt vanwege bezoekersaantallen over twee maanden uitgesmeerd. In verschillende tijdslots wordt bijna dagelijks live muziek gebracht in het stadion.

De tijdslot die waarschijnlijk het snelst vol zal raken is die van Emma Heesters, maar als je bij de blonde Beste Zangers-ontdekking achter het net vist, zijn er nog genoeg andere artiesten die jou een mini-festivalzomer willen bezorgen: zo zijn ook de namen van Glennis Grace en Trijntje Oosterhuis al bevestigd.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Emma Heesters (@emmaheesters) op

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Myron Koops
Dyantha Brooks
Anouk Hoogendijk
Pip Pellens

Laatste nieuws

Sociale Schoonheden met Marieke Elsinga, Birgit Schuurman en meer

Vandaag in Sociale Schoonheden: een jarige Marieke Elsinga, een bloedmooie Lisa van OG3NE, Sylvie Meis gaat helemaal los en Birgit Schuurman zit op een eenhoorn.

Rondje Forum 12-7: Foto’s van Sylvie Meis, Sensi Lowe en Hélène Hendriks

Zin in screencaps van Sensi Lowe en Hélène Hendriks? Heb je de laatste foto's van Beertje van Beers gemist? Of wil je graag uitgenodigd worden voor Sylvie Meis' pikante zwembadbruiloft? Tijdens ons Rondje Forum maak je het allemaal mee!

De Slimste Mens met Monica Geuze gaat beginnen

Het nieuwste seizoen van De Slimste Mens gaat beginnen! Een groot aantal BN'ers gaat het tegen elkaar opnemen in de meest prestigieuze kennisquiz van Nederland. Kanshebbers? Monica Geuze, Astrid Kersseboom, Markoesa Hamer en Ortál Vriend...

Geef je mening