Sophie Milzink maakt vriendinnen ‘vochtig’ met opwindend filmpje: ‘Bijna z’n zaakje in m’n gezicht’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sophie Milzink weet het altijd wel bont te maken tijdens de Vrouwmibo podcast. Maar dit gaat wel heel erg ver.

Sophie Milzink windt Vrouwmibo collega’s wel heel erg op

Sophie Milzink maakt altijd wel weer wat mee in haar dagelijkse leven. Deze verhalen verteld ze dan ook maar al te graag in geur en kleur tegen haar vriendinnen bij de Vrouwmibo. Sophie was onlangs naar een spannende show geweest waar ze erg van genoten had. Tijdens de show werd de knappe brunette ook nog eens op het podium uitgenodigd. Hier onderging ze dan ook een spannend tafereel. Ze werd eerst op een stoel neergezet en onderging daar een routine met een kaars. Vervolgens moest ze op de grond gaan liggen en kwam de man nog net op haar liggen. Deze beelden deelt ze dan ook met haar collega’s en haar fans. Ook verteld ze dat ze tijdens het optreden bijna het zaakje van de danser in haar gezicht kreeg. Nina Warink vraagt vervolgens of Sophie “vochtig” werd van het optreden. Hier reageert Sophie lacherig op met het antwoord ‘klam’. Hieronder kun je zelf de beelden bekijken van de spannende ervaring van Sophie:

Sophie als Jurylid bij RedBull Stalen Ros

Onlangs vond het RedBull Stalen Ros event plaats. Sophie Milzink had samen met Iris Enthoven, RedBull atleet Lee The Ruggeds en Rapper Dio de eer om als Jury aanwezig te zijn bij dit evenement. Tijdens het event moeten de deelnemers met een eigen gebouwde creatie van een schans af en het overleven tot de finish zonder in het water te vallen. Dit evenement levert vaak prachtige beelden op. Aan de jury was het de taak om een cijfer te geven aan de gebouwde creaties. Sophie post een fotoreeks met een aantal foto’s en een video van deze dag. In het filmpje is te zien dat Sophie wel een grote favoriet had tijdens de wedstrijd. Ze was groot fan van de Bitterboys. De bitterboys hadden een fiets met in de vorm van een frituurpan gebouwd en hadden zich verkleed als bitterbal. Wie is hier geen fan van? Al met al mogen we wel zeggen dat Sophie het naar haar zin had als jurylid. Check via de link de prachtige beelden van Sophie bij de RedBull Stalen Ros!

Sophie Milzink deelt voor laatste keer dit jaar zomerkiekjes

Sophie Milzink verblijd haar fans nog voor een laatste keer met een aantal prachtige zomerkiekjes. De beeldschone brunette wil nog eenmaal van de zomerse kiekjes genieten voordat ze weer met de natte schoenen door de bladeren heen moet. Ze deelt nog eenmaal  foto’s van haar vakantietrip naar het prachtige Barbaros. Deze beelden zullen veel van haar volgers jaloersmakend achter laten. De fotoreeks bevat een drietal foto’s van Sophie op het prachtige eiland. Op twee van de foto’s is te zien hoe Sophie aan het genieten is op een boot. De andere foto is een foto van Sophie terwijl ze over het prachtige strand van Barbaros heen wandelt. Genieten doen we absoluut zeker van deze prachtige beelden!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Noa Vahle tijdens De Oranjezomer geconfronteerd met uitgelekte beelden van kletsnat momentje (video!)

Noa Vahle wilde niet dat deze video uitgelekt werd, maar tijdens De Oranjezomer is dit toch gebeurd!

Hélène Hendriks slaat haar been om Noa Vahle heen op méér dan vriendschappelijke foto

Hélène Hendriks en haar collega-vriendin Noa Vahle hebben het wel héél gezellig achter de schermen bij De Oranjezondag!

Prinses Alexia leidt mannelijke kijker af met vorstelijke vormen in strak jurkje (foto’s)

Prinses Alexia steelt de show tijdens de verjaardag van haar vader. Ze weet alle mannen voor de buis af te leiden. Willem wie? We hebben alleen nog oog voor de jonge prinses!