Iris Enthoven

Presentatrice Iris Enthoven

Iris Enthoven, geboren op 8 maart 1994, is een Nederlandse presentatrice en YouTuber. Ze is bekend van kanalen zoals Concentrate Bold, Concentrate Velvet (RTL), XITE, New Wave (Talpa), en Roadtrippers (StukTV). Tijdens haar middelbare school volgde ze dans- en toneellessen. Aan de Universiteit van Amsterdam behaalde ze diploma's in 'Economics and Business', 'Journalistiek' en 'Digital Marketing'. Haar carrière begon bij het jongerentijdschrift Spunk van VICE, waarna ze in 2016 de Xite Zoekt Vlogger-wedstrijd won. Enthoven heeft verschillende programma's gepresenteerd op RTL en StukTV, en heeft ook gewerkt bij Radio 538.

Iris Enthoven relatie, vriend

Aangezien Iris Enthoven een mooie vrouw is, zullen velen het jammer vinden dat zij al een geliefde heeft gevonden. Het zou hierbij gaan om de Motorsportcoureur Pieter Schothorst, die rijdt in de Eurocup Formule Renault 2.0. Verder is het onduidelijk of de twee een kinderwens hebben.

Iris Enthoven in Expeditie Robinson

In 2023 nam Iris Enthoven deel aan Expeditie Robinson, waar ze de dertiende afvaller was en hierdoor op de achtste plaats eindigde. Na de uitzending ontving de presentatrice veel kritiek vanwege een opmerking die ze maakte nadat ze uit het spel was gestemd. Ze noemde Willem Voogd een 'gore rat', vanwege zijn rol bij haar eliminatie. Voogd beloofde namelijk Iris Enthoven te steunen door op Radmilo te stemmen, maar deed dit uiteindelijk niet.

Nieuws

Video: Iris Enthoven smeert zichzelf helemaal in na dampende training

Na een bezweette kickboks training smeert Iris Enthoven zich helemaal in met een lotion om haar spieren te laten ontspannen.

Foto: Iris Enthoven loopt over strand in slechts een piepklein broekje

Iris Enthoven geeft zichzelf helemaal op het strand. De blondine paradeert rond in enkel een piepklein broekje...

Iris Enthoven beleeft wilde avond met vriendinnen in spannende glitterlaarzen

Bekijk nu snel de nieuwste outfit van Iris Enthoven en laat je verbazen door de prikkelende outfit van de blondine.

Iris Enthoven laat zien: dit doet 28 dagen op Expeditie Robinson-eiland met je lijf

Iris Enthoven laat iedereen zien hoe ze eruit ziet na achtentwintig dagen overleven op een onbewoond eiland. Het resultaat is op zijn zachtst gezegd verassend.. 

Iris Enthoven stelt zeer vraag tijdens Expeditie Robinson: ‘Hebben jullie gedacht aan…?’

Blondine Iris Enthoven laat de deelnemers van Expeditie Robinson blozen met een wel erg intieme vraag..

Expeditie Robinson-deelnemer Iris Enthoven laat haar verborgen talenten zien (Video)

Iris Enthoven heeft de boel flink opgeschud met haar verborgen talent. De Expeditie Robinson-deelnemer laat zien wat ze in huis heeft op de dansvloer.

Iris Enthoven te zien in privé video met zwetende kandidaten Expeditie Robinson

Iris Enthoven is de mooiste verrassing van Expeditie Robinson. Maar blijkbaar kan ze het ook goed vinden met de andere kandidaten. 

Foto: Schaars geklede Iris Enthoven laat kijker genieten tijdens Expeditie Robinson

Waar andere Iris (van Lunenburg) het programma heeft moeten verlaten, is er nog maar 1 Iris over in Expeditie Robinson. Toch komt Iris Enthoven - overduidelijk de leukste Iris - nog iets te weinig in beeld, dus smult de kijker als ze wel in beeld komt. Gelukkig vereeuwigt ze zelf zo'n momentje op haar Instagram. 

Profiel

Geboortedatum: 8 maart 1994
Sterrenbeeld: Vissen
Geboorteplaats: Bussum, Nederland
Relatie: Ja, met Pieter Schothorst
Beroep: Presentatrice en Youtuber
Opleiding: ‘Economics and Business’, ‘Journalistiek’ en ‘Digital Marketing’ aan de Universiteit van Amsterdam.
Instagram: De Instagram van Iris is @irisenthoven

Foto's