Nina Warink

Influencer Nina Warink

Nina Warink jeugd en opleiding

Nina groeide samen met haar oudere broer Stefan en haar ouders op in Loppersum, een klein dorpje boven in Groningen. Ze was vroeger een vrij verlegen meisje en bracht een groot deel van haar jeugd door met haar vriendin Hanna, buurmeisje Sophie en haar broer. Zelf zegt ze een vrij ‘normale’ en nuchtere jeugd te hebben gehad, zonder veel te hebben meegemaakt. Na haar middelbareschoolperiode besloot Nina naar de grote stad te trekken en op kamers te gaan. Ze startte met de studie facility management aan de Hanzehogeschool in Groningen. Uiteindelijk trok ze naar Amsterdam, waar haar vriend Kelvin woonde, om daar vervolgens haar scriptie te schrijven.

Nina Warink content en influencer

Opgegroeid op Instagram en de eerste samenwerkingen aangegaan, ontdekte ze door haar partner hoe leerzaam het is om voor zichzelf te beginnen. In 2018 startte ze haar eigen YouTube-kanaal en lanceerde haar allereerste format, genaamd "Draaien met Nina." Al snel volgden series zoals "Eat it or wear it," "Nina op reis," en "Bed time stories." Haar eerste vlog werd geüpload in juni 2019, en sindsdien deelt ze wekelijks haar leven met haar kijkers. Ze geniet van het informele karakter van YouTube, waar ze niet slechts één beeld toont, maar haar make-uploze zondagen deelt terwijl ze ontspant met een frikandelbroodje en een glas wijn op de bank. Voor haar is het heerlijk om in haar vlogs direct met de kijkers te praten, of het nu is terwijl ze haar haar doet of haar make-up aanbrengt.

Nina Warink kookboeken

Nina is van veel markten thuis. Naast haar liefde voor Kelvin, familie en vrienden koestert ze nog een andere passie: koken en genieten van lekker eten. Zelden bestelt ze eten, want na een drukke werkdag duikt ze liever zelf de keuken in. Koken fungeert voor haar als een rustgevend moment, een manier om te ontspannen. Ze vindt het ook geweldig om uitgebreid te koken als er gasten over de vloer komen. Haar liefde voor eten, gekoppeld aan haar kennis en inspiratie, vonden een thuis in haar eerste boek: "Mijn Tweede Liefde," dat in november 2020 het levenslicht zag. Hierin deelt ze niet alleen recepten, maar ook verhalen over haar jeugd in Groningen, studententijd en haar relatie. Ondanks het nog steeds onwerkelijke gevoel heeft ze nu ook haar tweede boek, 'Simpel & Sexy,' aan de wereld gepresenteerd. Dit boek werpt een blik op haar groei op verschillende vlakken, zowel op werkgebied als in relaties en persoonlijke ontwikkeling. Via pakkende recepten neemt ze haar lezers mee op een culinaire reis door deze levensfasen, waarbij smaakvolle herinneringen centraal staan.

Nina Warink vriend, relatie en trouwen

Nina Warink is al ruim 10 jaar samen met haar jeugdliefde Kelvin Boerma. De twee kennen elkaar sinds de middelbare school in Groningen en zijn sindsdien onafscheidelijk. Hun relatie kent echter wel ups en downs. Het stel is erg open over affaires in het verleden. Zowel Kelvin als Nina heeft regelmatig in een andere vijver lopen vissen. Toch ging Kelvin in 2022 voor Nina op zijn knieën. Momenteel wonen ze samen in Amsterdam en hebben ze ook een tweede stulpje in Groningen.

Nina Warink oogziekte ADOA

In 2022 heeft Nina de documentaire Wazig - Leven met ADOA gelanceerd. Het doel was om deze aandoening in kaart te brengen. Nina’s vader, Hans Warink, heeft de aandoening zelf en moet ervaren dat zijn zicht steeds slechter wordt. Naast haar vader hebben nog 4 andere familieleden deze aandoening. Desondanks is het een heel zeldzame ziekte, alleen is de kans op het doorgeven aan kinderen dus 50%. ADOA leidt tot steeds slechter zicht en uiteindelijk tot blindheid. Helaas is er nog geen genezing gevonden. Nina is in 2018 ambassadeur geworden van de Cure ADOA Foundation.

Nieuws

Youtuber Kalvijn kijkt toe terwijl schaarsgeklede Nina Warink alles onder spettert (foto!)

De mooie influencer Nina Warink laat weer een kant van zichzelf zien die je niet vaak ziet. Ze spettert alles helemaal onder. 

Nina Warink buigt voorover en laat zich van achteren beetpakken op eigen bruiloft (foto’s!)

Nina Warink heeft een nieuwe foto van haar bruiloft gedeeld en daar gaat wel het een en ander mis. Wat gebeurt hier nou?

Nina Warink krijgt haar magistrale voorgevel nauwelijks in haar topje gepropt (video!)

Nina Warink had een date dus ze trekt haar vaste outfit aan. Maar haar beroemde balkon past bijna niet in haar jurkje!

Video: Influencer Kalvijn bedriegt bloedmooie vriendin Nina Warink op slinkse wijze

Kalvijn laat een hele andere kant van zichzelf zien! De influencer lijkt niet eens oog te hebben voor zijn prachtige vriendin Nina Warink..

Influencer Nina Warink laat alle mannen watertanden met foto van lekkernijen

Nina Warink weet met haar mooie foto's altijd elke man helemaal in te pakken. Met haar nieuwste plaatje vormt ze zich om tot droomvrouw.

Influencer Nina Warink draagt zeer weinig onder openhangend jasje

De knappe Influencer Nina Warink laat nieuwe foto's zien waarin ze zeer weinig draagt onder een openhangend jasje. Als dat niet voor meer verkoop gaat zorgen..

Foto: Nina Warink kruipt in kort jurkje op schoot bij Kalvijn

Nina Warink kruipt helemaal op schoot bij Kalvijn terwijl ze enkel een heel strak en kort jurkje aanheeft...

Foto: Nina Warink dobbert rond in piepklein zwemsetje

De aantrekkelijke Nina Warink heeft een heerlijk nieuw plaatje online gezet en die ziet er natuurlijk ongelooflijk goed uit. De prachtige Youtuber geniet aan het water. 
Nina Warink bio

Profiel

Geboortedatum: 20 juli 1996 Geboorteplaats: Loppersum
Sterrenbeeld: Kreeft
Woonplaats: Amsterdam
Familie: Stefan (Broer), Hans (Vader), Janke (Moeder)
Relatie: Ja, met Kelvin Boerma (Kalvijn)
Kinderen: Geen
Opleiding: Facility management, Hanzehogeschool Groningen
Beroep: Influencer, content creator en kookboekenschrijfster
Instagram: @ninawarink

Foto's

Nina Warink familie
Nina Warink relatie