Sociale Schoonheden met o.a. Hélène Hendriks en Jackie Groenen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wéér een Sociale Schoonheden met uitsluitend vrouwen uit de sportwereld! Aangezien de meeste sporten nog niet officieel begonnen zijn, hebben Jackie Groenen, Hélène Hendriks, Jutta Leerdam en Suzanne Schulting nu gewoonweg iets meer tijd over om hun socials bij te houden. Die kiekjes verwelkomen we, ook deze keer, met open armen! 

Hélène Hendriks

Hélène Hendriks showt op deze foto haar glamoureuze alter-ego Gerda Glitter. Deze dame heeft geen gouden plak in een sport, maar kan wel als ’n kei gouden flessen aan haar mond zetten.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Helene Hendriks © (@helenehendriks1) op

Jackie Groenen

Wat een plaatje! Oh ja, en Het Melkmeisje mag er natuurlijk ook zijn. Voetbalprof Jackie Groenen poseert in witte jurk in het Rijksmuseum. Lijkt net een staatsieportret!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jackie Groenen (@jackie_groenen_14) op

Suzanne Schulting

‘Op Zandvoort en Scheveningen is het te druk, dan gaan we maar naar Texel’, moet Suzanne Schulting gedacht hebben. Nou, op ons grootste Waddeneiland lagen anders ook verschrikkelijk veel mensen aan zee! De mooiste van allemaal? Suzanne natuurlijk!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Suzanne Schulting (@suzanneschulting) op

Jutta Leerdam

Jutta Leerdam is na een korte strandstop weer in training gegaan. Gelukkig slaat de topschaatsster het belangrijkste onderdeel niet over: de warming-up!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam) op

Laatste nieuws

Foto: Beeldschone Maan de Steenwinkel zoekt de grens op met bizarre outfit

Maan de Steenwinkel trakteert haar fans tijdens menig optreden niet enkel op mooie muziek, maar ook op een mooie Maan. Toch viel ze deze keer het meest op dankzij deze extreme outfit!

Video: Nikkie Plessen floept bijna uit piepklein topje

Nikkie Plessen is dol op minimalisme. Niet alleen bewijst ze dat door kleine outfits te verzinnen voor haar shoppers, maar zelf draagt ze ook het liefst zo min mogelijk. Deze keer is ze misschien zelfs iets té ver gegaan...

Video: Victoria Koblenko ongewenst gefilmd tijdens dansje in galajurk

Victoria Koblenko danst en zingt mee met Oekraïense muziek. Niet in een afgelegen club ergens in Amsterdam, maar op een exclusief galafeest. Haar beste jurk trok ze snel uit de kast. Maar die mag niet gefilmd worden, zo lijkt het. Althans, niet helemaal...

Gerelateerde berichten