Sociale Schoonheden met o.a. Hélène Hendriks en Jackie Groenen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wéér een Sociale Schoonheden met uitsluitend vrouwen uit de sportwereld! Aangezien de meeste sporten nog niet officieel begonnen zijn, hebben Jackie Groenen, Hélène Hendriks, Jutta Leerdam en Suzanne Schulting nu gewoonweg iets meer tijd over om hun socials bij te houden. Die kiekjes verwelkomen we, ook deze keer, met open armen! 

Hélène Hendriks

Hélène Hendriks showt op deze foto haar glamoureuze alter-ego Gerda Glitter. Deze dame heeft geen gouden plak in een sport, maar kan wel als ’n kei gouden flessen aan haar mond zetten.

Jackie Groenen

Wat een plaatje! Oh ja, en Het Melkmeisje mag er natuurlijk ook zijn. Voetbalprof Jackie Groenen poseert in witte jurk in het Rijksmuseum. Lijkt net een staatsieportret!

Suzanne Schulting

‘Op Zandvoort en Scheveningen is het te druk, dan gaan we maar naar Texel’, moet Suzanne Schulting gedacht hebben. Nou, op ons grootste Waddeneiland lagen anders ook verschrikkelijk veel mensen aan zee! De mooiste van allemaal? Suzanne natuurlijk!

Jutta Leerdam

Jutta Leerdam is na een korte strandstop weer in training gegaan. Gelukkig slaat de topschaatsster het belangrijkste onderdeel niet over: de warming-up!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!

Suzanne Schulting laat zich van onderkant filmen tijdens diepgaande workout (video’s)

Suzanne Schulting is hard aan het sporten voor het herstel en geeft een mooi beeld van de onderkant aan ons!

Max Verstappen heeft geen oog voor zeer luchtig geklede Kelly Piquet (foto’s)

Max Verstappen heeft het iets te druk met zijn eigen carrière. Hij let daardoor totaal niet op zijn vriendin die hier wel erg luchtig gekleed is!