ZIEN: Famke Louise zingt ‘vals’ zonder autotune bij talkshow M

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Doodnerveus was ze. Famke Louise betrad gisteravond voor het eerst in haar zangcarrière een podium zonder de hulp van autotune. Hoe dat klonk? Check het hieronder!

Eén ding is zeker: Famke Louise heeft ballen. De zangeres heeft jarenlang slimme muziek gemaakt: jonge muziekliefhebbers smullen van strakke beats en vervormde stemmen. Zoals Famke Louise hadden we er nog geen. Gisteravond durfde Famke echter uit dat gat in de markt te kruipen met een écht gezongen liedje. Live in de studio van talkshow M.

Lees ook: Famke Louise verrast met nieuwe muziek én nieuwe liefde

‘Famke Louise zong vals bij M’

Dat Famke Louise eindelijk een optreden zonder zijwieltjes gaf werd haar niet in dank afgenomen. Volgens veel reacties zong ze namelijk verschrikkelijk vals. Het begeleidende pianospel van Wibi Soerjadi kon de pijn in sommige gevallen nog nét verzachten. Famke is het gewend: de zangeres krijgt vaker te maken met ongezouten meningen. Toch mag je het ook best een stoere actie noemen. Al was het voor de oren fijner geweest als ze daar Davina Michelle of Emma Heesters neer hadden gezet…

Laatste nieuws

Vivienne van den Assem deelt deepfake-foto van zichzelf met ander lijf

Zet je schrap: het lijf van Vivienne van den Assem gaat de komende maanden flink veranderen. Gelukkig niet zo snel als de presentatrice met deze foto doet vermoeden...

Zorgt tafeldame Angela de Jong wéér voor ondergang Vandaag Inside?

Angela de Jong schuift weer aan bij Vandaag Inside! Gaat het deze keer wel goed, of gaat de show hierna weer van de buis?

Foto: Hélène Hendriks werkt zich in het zweet met bekende vriendin

Hélène Hendriks heeft altijd gezegd dat ze een wild avontuurtje met deze blondine nóóit af zou slaan. Krijgt ze daar spijt van?

Gerelateerde berichten