ZIEN: Famke Louise zingt ‘vals’ zonder autotune bij talkshow M

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Doodnerveus was ze. Famke Louise betrad gisteravond voor het eerst in haar zangcarrière een podium zonder de hulp van autotune. Hoe dat klonk? Check het hieronder!

Eén ding is zeker: Famke Louise heeft ballen. De zangeres heeft jarenlang slimme muziek gemaakt: jonge muziekliefhebbers smullen van strakke beats en vervormde stemmen. Zoals Famke Louise hadden we er nog geen. Gisteravond durfde Famke echter uit dat gat in de markt te kruipen met een écht gezongen liedje. Live in de studio van talkshow M.

Lees ook: Famke Louise verrast met nieuwe muziek én nieuwe liefde

‘Famke Louise zong vals bij M’

Dat Famke Louise eindelijk een optreden zonder zijwieltjes gaf werd haar niet in dank afgenomen. Volgens veel reacties zong ze namelijk verschrikkelijk vals. Het begeleidende pianospel van Wibi Soerjadi kon de pijn in sommige gevallen nog nét verzachten. Famke is het gewend: de zangeres krijgt vaker te maken met ongezouten meningen. Toch mag je het ook best een stoere actie noemen. Al was het voor de oren fijner geweest als ze daar Davina Michelle of Emma Heesters neer hadden gezet…

Laatste nieuws

Foto: Nikkie Plessen is erg harig op onverwachte plek

Nikkie Plessen zorgt altijd erg goed voor zichzelf. Het is dus erg onverwachts dat er opeens een pluk haar tevoorschijn komt. 

Foto: beeldschone vriendin van Bram Krikke deelt bloedheet kiekje

Bram Krikke heeft het maar goed voor elkaar. Hij heeft namelijk een van de knapste vrouwen van het land aan de haak geslagen. 

Video: Marieke Elsinga komt klem te zitten met rondingen

Marieke Elsinga is ondertussen al een poos zwanger en dat ga je steeds beter zien. De rondingen van Marieke zorgen nog wel eens voor onhandige situaties...

Gerelateerde berichten