ZIEN: Famke Louise zingt ‘vals’ zonder autotune bij talkshow M

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Doodnerveus was ze. Famke Louise betrad gisteravond voor het eerst in haar zangcarrière een podium zonder de hulp van autotune. Hoe dat klonk? Check het hieronder!

Eén ding is zeker: Famke Louise heeft ballen. De zangeres heeft jarenlang slimme muziek gemaakt: jonge muziekliefhebbers smullen van strakke beats en vervormde stemmen. Zoals Famke Louise hadden we er nog geen. Gisteravond durfde Famke echter uit dat gat in de markt te kruipen met een écht gezongen liedje. Live in de studio van talkshow M.

Lees ook: Famke Louise verrast met nieuwe muziek én nieuwe liefde

‘Famke Louise zong vals bij M’

Dat Famke Louise eindelijk een optreden zonder zijwieltjes gaf werd haar niet in dank afgenomen. Volgens veel reacties zong ze namelijk verschrikkelijk vals. Het begeleidende pianospel van Wibi Soerjadi kon de pijn in sommige gevallen nog nét verzachten. Famke is het gewend: de zangeres krijgt vaker te maken met ongezouten meningen. Toch mag je het ook best een stoere actie noemen. Al was het voor de oren fijner geweest als ze daar Davina Michelle of Emma Heesters neer hadden gezet…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sterre van Woudenberg breekt eindelijk door in The Passion, maar wie is deze beeldschone actrice eigenlijk?

In The Passion zien we allemaal de jonge actrice Sterre van Woudenberg. Maar wat weten we allemaal van deze getalenteerde actrice?

Video: Drama bij ‘De Bachelor’, Paul en Rien zoenen al in vijfde aflevering met meerdere deelneemsters!

Bachelors Paul en Rien nemen het er flink van tijdens het nieuwe seizoen. In de vijfde aflevering zoenen ze allebei al met meerdere deelneemsters! Dit zal voor heel wat drama gaan zorgen...

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?