Online lening aanvragen is gemakkelijker dan je denkt

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wanneer is het eindelijk tijd voor die grote verbouwing? Die nieuwe keuken? Ook de badkamer verdient stiekem wel een opfrisbeurt. Voor de meeste mensen kan dat financieel gezien niet allemaal tegelijk. Of toch wel? Je kunt er online eenvoudig achter komen of je in aanmerking komt voor een lening.

Pas op: Geld lenen kost geld!

Met de barre situatie op de huizenmarkt is het tegenwoordig bijna onbegonnen werk om je droomhuis te kopen. In veel gevallen is het slimmer om je huidige woning gewoon om te bouwen tot droomhuis! Daarvoor moet natuurlijk wel een hoop gebeuren. Eindelijk de keuken renoveren, een nieuwe badkamer laten aanleggen, die uitbouw waar je al jaren van droomt, en eigenlijk verdient de tuin ook wat aandacht. Zelfs voor mensen met een stabiele financiële situatie is zoiets onbegonnen werk. Nu zeggen we niet dat je al die verbouwingen in één keer moet doen, maar twee in een korte tijd kan best! Hoe? Met een klein beetje hulp van de bank.

Online lening berekenen

Je hoeft tegenwoordig niet meer met hangende pootjes naar de bank voor een financiële injectie. Je kunt jezelf een hoop tijd en mogelijk teleurstelling besparen door gewoon alvast online te checken of je in aanmerking komt voor een lening. Als je daar eerlijk aangeeft wat je huidige financiële situatie is, weet je binnen een paar minuten precies of een online lening aanvragen iets voor jou is. Zo weet je direct of je naast die nieuwe keuken ook meteen de badkamer kan doen! Het is dan wel belangrijk dat je de gegevens zo eerlijk mogelijk invult. Tegen jezelf liegen kan tot op zekere hoogte, maar uiteindelijk beslist niet jij, maar de geldverstrekker of de geldkraan opengaat. Wees dus realistisch, op die manier kom je er het snelst achter of een online lening afsluiten een haalbaar scenario voor je is.

Verantwoord lenen

Wat je bij het lenen van geld altijd in je oren moet knopen is dat lenen niet gratis is. Je moet het geleende geld altijd terugbetalen met rente. Als je ergens gouden bergen worden beloofd, is het vrijwel altijd te mooi om waar te zijn. Woon je in een koophuis, en heb je een gezin met twee vaste middel- tot hoge inkomens? Dan is de kans vrij groot dat je zonder veel zorgen een lening af kunt sluiten. De verstrekker van het geld wil namelijk ten alle tijden zekerheid wil dat jij het bedrag uiteindelijk terug kunt betalen, zeker bij een hoog bedrag of lange looptijd.

Vergelijk verschillende aanbieders

Net als bij het kiezen van een telefoonprovider, ziektekostenverzekeraar of bank is het belangrijk om bij het afsluiten van een online lening eerst goed onderzoek te doen. Het kan heel goed dat de perfecte verstrekker voor een persoonlijke lening niet zo’n goede keus is als je een doorlopend krediet wil. Ook de hoeveelheid rente kan per aanbieder verschillen. Vergelijk dus altijd welke aanbieder het beste is voor jouw persoonlijke situatie!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kelly Piquet (vriendin Max Verstappen) is stiekem in comfortabele kleding op haar allermooist (foto’s)

Kelly Piquet blijkt het allermooist te zijn wanneer ze een lekker joggingspak aanheeft. 

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!

Schaatssters Joy Beune, Pien Hersman, Robin Groot en Michelle de Jong poseren op strand in zomerse outfitjes (foto’s!)

Schaatssters Joy, Pien, Robin en Michelle laten zien waarom ze de mooiste schaatssters van Nederland zijn.