Schaatsster Joy Beune eindigt hete sportsessie met flinke striemen op haar benen (foto’s)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Joy Beune weet iedereen te verassen door haar flinke striemen te laten zien nadat ze klaar is met sporten.

Onze schaatsster Joy Beune is op vakantie in Spanje en geniet natuurlijk heerlijk van haar vrije tijd. Desondanks blijven we de blondine wel zien sporten, zodat ze goed in vorm blijft. Vervolgens zien we dat Joy flinke striemen op haar benen heeft wanneer ze met een korte broek bij het zwembad ligt!

Joy Beune laat haar flinke striemen goed zien

Onze blondine Joy Beune lijkt veel en ook grote striemen te hebben! Dat is te zien op haar laatste foto waarbij ze op een strandbedje bij het zwembad ligt. Het lijkt er dus op dat Joy in de puberteit wel erg snel is gegroeid. Geen wonder natuurlijk, gezien ze ook op jonge leeftijd dagelijks met schaatsen – wat je natuurlijk met je benen doet – bezig was! We zien dat ze ze vooral op haar buik heeft en langs haar heupen en benen. Joy is er – volledig terecht natuurlijk – trots op! Gelukkig krijgt Joy veel positieve reacties en vinden mensen dat ze prachtig is zoals ze is.

Joy Beune op vakantie in Spanje

Joy Beune is op vakantie in Spanje

Onze sportvrouw Joy Beune is op vakantie in Málaga, dat in Spanje ligt. Ze is daar samen met meerdere vriendinnen van haar die ook actief zijn in de sportwereld, zoals Robin Groot en Zoe Bäckstedt. Daar hebben ze het dan ook goed naar hun zin, en dat is goed te zien. Ze genieten van heerlijke gerechten, zwemmen in hun eigen zwembad, genieten van de warme temperaturen en fietsen natuurlijk veel om in vorm te blijven. Joy vindt het ook heerlijk dat ze eindelijk weer op vakantie kan en zal zeker goed de tijd gebruiken om zoveel mogelijk leuke dingen te doen totdat het schaatsseizoen weer begint!

Joy Beune is op vakantie in Spanje

Meer zien van Joy Beune kan op Instagram

Op het Instagram-kanaal van Joy Beune kan je veel leuke foto’s bekijken van de blondine. Zoals haar vakantiefoto’s, selfies en natuurlijk ook over haar carrière. Dus neem zeker eens een kijkje!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Pien Hersman gaat helemaal los op privé foto’s met Robin Groot en Michelle de Jong

Pien Hersman weet wel hoe ze een feestje moet bouwen en gaat dan ook helemaal los. Zie hier de privébeelden van de knappe schaatsster en haar vriendinnen!

Noa Vahle tijdens De Oranjezomer geconfronteerd met uitgelekte beelden van kletsnat momentje (video!)

Noa Vahle wilde niet dat deze video uitgelekt werd, maar tijdens De Oranjezomer is dit toch gebeurd!

Hélène Hendriks slaat haar been om Noa Vahle heen op méér dan vriendschappelijke foto

Hélène Hendriks en haar collega-vriendin Noa Vahle hebben het wel héél gezellig achter de schermen bij De Oranjezondag!