Omstreden topmodel Rikkie Kolle vergeet broek op uitdagende selfie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Rikkie Kollé weet haar volgers flink te verassen met een opvallende foto waarbij ze haar broek niet aanheeft!

Ons topmodel Rikkie Kollé weet als geen ander hoe ze zich mooi moet kleden. Maar deze kledingkeuze verrast iedereen. Want ze draagt namelijk helemaal geen broek!

Rikkie Kollé draagt geen broek en verbaast iedereen

Laatst heeft Rikkie Kollé een foto op haar Instagram Story gezet waarbij ze duidelijk iets was vergeten. Ze draagt namelijk helemaal geen broek! Haar jasje bedekt haar privégedeelte nog maar net. Wel draagt ze een body, maar zelfs dat bedekt niet veel, waardoor men haar vormen goed kan zien. Rikkie weet goed hoe ze de aandacht moet trekken van al haar fans. Ze focussen zich alleen maar op het mooie model en hoe ze een leuk cadeautje heeft gegeven aan iedereen!

Rikkie Kolle

Rikkie Kollé deelt ook negatieve momenten uit haar leven

Model Rikkie Kollé deelt ook negatieve momenten die ze meemaakt. Zo vertelt ze ook dat sociale media niet altijd de realiteit is. Ze wordt wel vaker gekleineerd, omdat ze volgens die mensen ‘geen echte vrouw is’ en daarom een slecht persoon is. Ze heeft ook wel eens laten weten dat ze het het liefste positief en gezellig wilt houden, maar dat dat soms niet mogelijk is wanneer er zoveel vervelende situaties zijn in haar leven.

Gelukkig deelt ze dan ook dat ze de kracht altijd weer terugwint, omdat ze juist zo trots is op haar unieke ‘ik’ en ook probeert ze het zoveel mogelijk te negeren. Wanneer ze iets deelt over de vervelende scenario’s die ze heeft meegemaakt, krijgt ze veel positieve reacties in de reacties zoals: ”Zo is t Sis, altijd bij jezelf blijven dat maakt je zo een mooi mens!”, ”Ik ben zo ongelooflijk trots op jou! en ”Zo trots op hoe sterk je bent en dat je hier uit juist je kracht kan halen!”

Wil je meer zien van Rikkie Kollé? Dat kan op Instagram

Bekijk op de Instagrampagina van Rikkie Kollé nog veel meer leuke foto’s. Ze plaatst met regelmaat foto’s over haar dagelijkse leven en natuurlijk over haar carrière.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!

Jessie Jazz Vuijk prikt dwars door haar nieuwe spierwitte topje heen (video!)

Jessie Jazz Vuijk laat haar parels helemaal zien in doorzichtbare topje. Zelfs zo goed dat ze door het topje heen prikt!

Schaatsster Joy Beune deelt foto van heerlijk kwartetje met bloedmooie teamgenotes

Joy Beune deelt een foto van een heerlijk kwartetje met haar andere bloedmooie schaatsteamgenotes. Dit wil je niet missen!