Schaatsster Femke Kok blaast volgers omver met foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Femke Kok blijft haar volgers verbazen met de ene na de andere spannende foto. De knappe schaatsster blaast iedereen omver met haar knappe uiterlijk. 

Prachtige schaatsster Femke Kok blaast volgers omver

De prachtige schaatsster Femke Kok is misschien iets minder op de radar bij mensen dan schaatssters als Jutta Leerdam of Suzanne Schulting, maar de knappe brunette is daardoor niet minder mooi om te zien. Met haar prachtige uiterlijk blijft ze haar volgers keer op keer verbazen. De aantrekkelijke schaatsster weet wel hoe ze een foto moet maken. Daar heeft ze ook niet zo heel veel voor nodig. Femke trekt voor haar foto geen spannende pakjes aan of buigt haar in een verleidelijke pose. Ze weet de aandacht van haar volgers al te trekken met een oprechte en lieve foto, waarbij ze direct de camera in kijkt. Daarmee weet ze haar volgers al helemaal omver te blazen.

Lees ook: Foto: Schaatsster Femke Kok laat haar geweldige lijf zien in strak trainingsbroekje
De blik van Femke Kok

Met haar blik lijkt Femke wel rechtstreeks de ziel van haar fans in te kijken. Ze ondersteund haar hoofd lichtjes met haar rechterhand en kijkt erg zwoel de camera in. Het zijn dit soort foto’s die ervoor zorgen dat Femke Kok nog steeds enorm populair is, ondanks de verleidelijke concurrentie in schaatsland. Femke weet dat ze niet zo veel hoeft te laten zien om knap gevonden te worden. En dat stukje zelfvertrouwen is natuurlijk ook enorm aantrekkelijk. Daarom krijgt Femke ook zoveel reacties op haar foto. Haar volgers zijn het namelijk unaniem eens dat de prachtige schaatsster er bijzonder knap uit ziet. En Femke is daar natuurlijk zeer trots op.
Femke Kok beloont volgers met een iets kleinere outfit

Natuurlijk mag je af en toe mensen een beetje belonen met een spannend plaatje. Dat weet Femke ook wel. Daarom plaatste ze onlangs deze prachtige foto van zichzelf in een erg strakke en korte outfit. Het was weer eens iets anders dan dat haar volgers gewend waren. En de knappe schaatsster werd daarom ook overladen met complimentjes. De aantrekkelijke brunette wist met haar prachtige foto wel een hoop los te maken bij haar volgers. Die wisten namelijk niet wat ze zagen toen ze Femke in dit verleidelijke pakje zagen staan.

Het knappe van Femke Kok

Je kan duidelijk zien dat al dat schaatsen zijn vruchten heeft afgeworpen voor het van Femke. Haar prachtige lijf is goed afgetraind en zeer strak. Maar het ging niet ten koste van de aantrekkelijke vormen die het van Femke in zich heeft. De prachtige schaatsster is daarmee een van de knappere vrouwen van Nederland. En Femke is daar natuurlijk erg trots op. Ze is zeer tevreden met haar en zou het voor geen goud willen ruilen. Haar volgers zijn het daar natuurlijk mee eens. Die vinden Femke Kok er ook erg goed uit zien.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin heeft ineens gigantisch achterwerk in nietsverhullend jurkje (video)

Anna Nooshin weet haar volgers nog steeds te verbazen met haar knappe uiterlijk. Ze heeft een enorm achterwerk die onthuld wordt door haar prachtige jurk.

Volgers met stomheid geslagen: Roxy Dekker deelt intiem filmpje in auto met nieuwe vriend Koen

Roxy Dekker en Koen van Heest kunnen overduidelijk niet van elkaar afblijven. Zelfs niet als ze in de auto zitten!

Instagramkanaal van Hélène Hendriks nog steeds niet de oude na bizarre hack-poging

Hélène Hendriks werd onlangs gehackt! Haar kanaal is echter nog niet hersteld, en ziet er nogal vreemd uit...