Rico Verhoeven moet kiezen tussen vriend Max Verstappen en rivaal Badr Hari

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Twee top sport evenementen op één avond dat lijdt bij veel mensen tot keuzestress. Zo geld dat ook voor Rico Verhoeven die moet kiezen tussen zijn vriend en zijn grootste rivaal.

Keuzestress voor Rico Verhoeven door wedstrijden Max Verstappen en Badr Hari

Rico verhoeven is zelf natuurlijk in voorbereiding op zijn eigen titelgevecht op 4 November 2023. Dat betekent natuurlijk niet dat hij geen andere sportwedstrijden kan gaan kijken op een zaterdagavond. Zijn eeuwige rivaal Badr Hari stapt weer opnieuw de ring in voor een kickbokswedstrijd in Bulgarije. Dit zal Rico interessant vinden om te volgen en te zien hoe zijn rivaal het doet. Dit is natuurlijk ook interessant, omdat je maar nooit weet of Rico zelf ooit nog tegen Badr aantreed. Aan de andere kant kan zijn goede vriend Max verstappen op zaterdagavond zijn derde wereldkampioenschap in de wacht slepen tijdens de sprintrace in Qatar. Dit fenomeen zal Rico ook niet willen missen. Dit levert voor Rico dan ook een lastige keuze op. Kiest hij ervoor om naar zijn eeuwige rivaal te kijken of zal hij zijn goede vriend naar een nieuw wereldkampioenschap supporten?

Rico Verhoeven geniet van prachtige vriendin tijdens hardlopen

In voorbereiding op zijn wedstrijd deelt Rico Verhoeven regelmatig beelden op zijn Instagram. Zo laat hij ook een hardloopsessie zien samen met zijn vriendin. Rico zet hierbij neer dat hij hardlopen samen met haar een stuk leuker vind dan in zijn eentje. Op het filmpje is goed te zien dat zijn vriendin het zwaar heeft tijdens het hardlopen met de heavyweight champion. Als we naar de beelden kijken snappen we wel waarom Rico het samen met zijn vriendin leuker vind dan alleen. Zijn vriendin is dan ook een prachtige verschijning om te zien. Dat zal Rico alleen nog maar meer motiveren als hij haar ziet. Naast Rico zullen zijn volgers het ook niet erg vinden als zijn vriendin Naomi voorbij komt. Denk jij dat Rico gaat winnen op 4 november?
Rico Verhoeven deelt ontmoeting met Mike Tyson

Recentelijk was Mike Tyson in Nederland om zijn nieuwe coffeshop te openen. Rico kon dit moment niet aan zich voorbij laten gaan en moest even langs gaan. Deze ontmoeting leverde mooie en inspirerende beelden op. Zo zijn er verschillende foto’s van de oud-vechter samen met Rico te zien. Op de foto’s is te zien hoe Rico en Mike veelvuldig in gesprek zijn. Tijdens zijn bezoek aan de nieuwe coffeeshop kwam Rico verhoeven ook zijn tegenstander tegen. Zij konden het dan ook niet laten om ook even gebroederlijk samen met de vechtheld op de foto te gaan. Mooi om te zien hoe deze mannen in de ring elkaars grootste concurrenten zijn en buiten de ring met veel respect met elkaar omgaan. Dat ze goed het onderscheid kunnen maken tussen buiten de ring en in de ring betekent dat je te maken hebt met een paar van de grootste vechters.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat haar achterzijde flink schudden in flinterdun zomerjurkje (video!)

Jutta Leerdam is blij met het lekkere weer en laat haar achterzijde flink schudden in een dun zomerjurkje!

Anna Nooshin laat tijdens safari vooral haar eigen enorme pluspunten zien (video)

Anna Nooshin laat met trots prachtige beelden zien van haar safari in Afrika. Het lijkt er op dat ze nog meer trots is op iets anders!

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!