Bloedfanatieke Rico Verhoeven blijkt ook natuurtalent in totaal andere sport

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Rico Verhoeven is bloedfanatiek. Niet alleen in de ring, maar schijnbaar ook in de arcadehal. Dat maakt het voor zijn zoontje wel wat minder. 

Topsporter Rico Verhoeven verpest kinderfeestje

Rico Verhoeven is op pad met zijn zoontje. Het vader-zoon duo is in een spellenhal lekker hun gang aan het gaan. Het lijkt er alleen een beetje op dat de kinderen niet aan spelen toe gaan komen. Rico heeft namelijk een spel ontdekt waar hij zich helemaal in vastbijt. De sporter is zo geobsedeerd door het spelletje, dat zijn zoontje ook maar geen minuut aan de beurt komen. De winnaarsmentaliteit van Rico ‘verpest’ dit kinderfeestje, maar hij laat wél zien dat hij niet alleen goed is in kickboksen!

Lees ook: Zo ziet Rico Verhoeven eruit na 3,5 dag zonder eten

Rico Verhoeven jaagt nieuwe carrière na

Zoals je op de video hieronder kan zien, kan Rico binnenkort overstappen naar basketbal. Hij heeft er duidelijk de hand-oog coördinatie voor. Daarbij is hij lang en sterk en dat komt in de basketbalzaal natuurlijk ook gewoon van pas. Mocht Rico klaar zijn met kickboksen of met zijn werk als actieheld in films, dan is basketbal misschien een mooie nieuwe uitdaging voor hem. Aan het filmpje te zien is Rico daar ook goed in. En dat zou het Nederlandse basketbalteam ook weer een mooie boost geven, aangezien iedereen natuurlijk wil zien hoe Rico dat doet. Voorlopig staat Rico echter alleen nog in een spellenhal te oefenen. Maar wiet weet wat de toekomst brengt voor de kickbokser?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat haar achterzijde flink schudden in flinterdun zomerjurkje (video!)

Jutta Leerdam is blij met het lekkere weer en laat haar achterzijde flink schudden in een dun zomerjurkje!

Anna Nooshin laat tijdens safari vooral haar eigen enorme pluspunten zien (video)

Anna Nooshin laat met trots prachtige beelden zien van haar safari in Afrika. Het lijkt er op dat ze nog meer trots is op iets anders!

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!